Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Torek
11 Czerwiec 2016
Prawda na temat stara.
Autor Wiadomość
Kikeezix

Wysłany: 11 Czerwiec 2016   Prawda na temat stara.

Pisaliście mi że star jest czysty, czyli nie znacie prawdy na jego temat.
Np: Handel pokami za psc
Kradzieże i sprzedawanie za realne pieniądze. Ten gimbuz się dopuścił wielu takich rzeczy wiem, bo sam od niego kupowałem itemy i poki. Pewnie robi to do tej pory, znam bardzo dobrze tego stiva i wiem że dodany przez niego post nie był pierwszym.

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 11 Czerwiec 2016   

To to było wiadome od dawna. Jak widać wybaczono mu wszystkie jego wybryki.
A ty masz za przeproszeniem ból dupy bo on ma ub a ty nie :) Więc skończ już z tym bo widać że chcesz bana dla stara bo ty nie masz ub ;p

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

Kikeezix

Yyyy, nie? Już i tak nie dostane ub za nic. Więc oto mi nie chodzi bo 50 zł na klocki wydawać nie będę, tylko chodzi mi oto że on to robi do teraz.

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Dowody że on to robi?Jakieś ss? Jak nie masz to sry ale temat do zamknięcia :)

Kikeezix

Jak mam niby mieć ss, mam bana na serwie dla twojej wiadomości. Więc taki głupi nie jestem aby nagrywać rozmowy na ts. Chcesz zamykaj temat, niech ten rak dalej gra na serwie. Pozatym jedna sprawa odnośnie serwera. Dlaczego gracze mają kupować vipa aby mieć lepsze pokemony? Wszyscy powinni być równi a tak jak wy to roicie to jest naprawdę dobre, odpisz mi w sprawie tej sprawy bo ciekawi mnie to.

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Na all serwerach jest vip mvip itp to czm ten serwer ma być inny?Vip służy do szybszego exp poków pisania na kolorowo wyróżniania się,tpa,I do lepszych expowisk. Gracze powinni być równi? to poco była by ranga vip? to poco był by warp vip? Ranga vip daje możliwośc teleportu na inne expowiska. Np wulkan,elektrownia.A i tak niektóre poki znajdziemy w miastach lub na expowiskach dla graczy.Inaczej vip stracił by na wartości . A vip i tak nie jest drogi :) + można wygrać pp do SMS-shopu z eventów na forum :)

Kikeezix

Wiem że na każdym serwie jest vip itp, ale ktoś nie ma kasy a chce skompletować pokedex, i co ma zrobić w takiej sytuacji?

czaczacza 
Kurliki atakują!

Jakby vip i trener mieli takie same permisje tpa, pisanie na kolorowo nikt nie kupowałby vip'a a serwer by po prostu zamknięto z powodu braku funduszy na niego. Zastanów się co piszesz , bo to jest łagodnie mówiąc tfu pisząc "niemądre" . Skoro nie masz ss'ów ani nic nie mieszaj w to Stara, bo to co już piszesz było mu wybaczone. Problem masz, że on dostał UB nie ty? Ta decyzja nie należy do ciebie, więc nie pisz głupot. Co jak co podchodziłam do twoich postów łagodnie DZIECKO, ale teraz mnie wnerwiłeś. Może nie jesteś dzieckiem, no i co z tego zachowujesz się jeszcze gorzej. Inne serwery też mają vipy itd. i jak nie wiesz to nie pisz. Pan Mądry się znalazł co kurde zachować się nie umie. Dla twojej wiadomości " Panie Mądry" są inne płatności niż tylko sms.
You're never gonna get it
I'm a hazard to myself
I'll break it to you easy
This is hell, this is hell
You're looking and whispering
You think I'm someone else
This is hell, yes.
I am in hell.
W zyciu chodzi o to by być troche niemożliwym - Wiktor Hugo
Liderka Sali Water od 30.06.2016 17:11
Jak się nazywa Rumun z płytą w głowie?
CD Rom... Haha ha...

piotr13231

Kikeezix napisał/a:
Wiem że na każdym serwie jest vip itp, ale ktoś nie ma kasy a chce skompletować pokedex, i co ma zrobić w takiej sytuacji?

A od czego ludzie wymyślili wymieniarki? do wymieniania się swoimi pokemonami. np gracz ma starmie a vip pikachu i vip chce starmie, a pikachu jest mu zbędny

Kikeezix

Ty wg wiesz co piszesz i czytasz opinie innych? Powtarzam po raz kolejny bo myślę że kolego już zrozumiał co miałem do powiedzenia na temat tego, więc słuchaj dziewczynko. Mi nie chodzi o permisję ale o to że skompletować pokedex da się tylko z vipem, czyli te np: Warp zamek czy jak to tam było. Czy już zrozumiałaś ? Bo myślę że coś u cb nie styka.

Torek
World is Mine

Jak masz dowody to je daj, zamiast zaśmiecać forum... Zresztą, na pewno jesteś doinformowany czy to robi, będąc zbanowanym... Zamykam i nie rób kolejnych tematów, no chyba, że z ss lub czymkolwiek innym, co potwierdzi to co mówisz.
PS. Skoro od niego kupowałeś, to jesteś tak samo winny, jak sprzedający.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi