|
Noowe budowle? |
| Autor |
Wiadomość |
kacper7xD

|
Wysłany: 10 Czerwiec 2016 Noowe budowle?
|
|
|
Uwaga,uwaga, znowu wbijam ja i mój pomysł :D.A oto i on:
Pomyślałem (Chyba 1 raz w życiu) że przydałoby się odswieżyć serwerka, lecz nie nowa edycja (ponieważ ten pomysł został już skreślony... ;_;) tylko nowe budowle.Co prawda to prawda że coraz więcej nowych graczy się zjawia i nawet nie zobaczyli większości budowli, ale,ale,ale za to tych graczy którzy już grają po kilka miesięcy, może nawet lat i mają wszystko obcykane nudzi to... (Np.mnie).A więc przez wakacje można by było popracować nad owymi nowymi budowlami.Ale zaraz Kacper...Przecież nie dawno się pojawiła nowa budowla otóż miasto "Celadon", lecz to trwało bardzo długo za nim się ona pojawiła, nwm nawet czy administracja miała do tego ochote.Proponuję więc odrazu pierdyknąć kilka budowli nówka sztuka.To tyle.I wyrażajcie swe opinie niżej, może ja nie myśle i tylko takie pomysły mi wpadają do głowy...Hmm... Bardzo prawdopodbne.A więc cześć |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 10 Czerwiec 2016
|
|
|
| Na wakacjach pojawi się region Hoenn, chyba wystarczy... Zresztą, połowa miast jest pusta, jedynie gdzie gracze przesiadują to Mt.Moon, albo expowiska. |
|
 |
kacper7xD

|
|
|
|
| Nie koniecznie nowe miasta, lecz np nowy spawn lub arena.To by urozmaiciło grę |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Dopiero co byl zmieniany spawn, czego Ty oczekujesz człowieku? spawn co 3 tygodnie? |
|
|
|
 |
kacper7xD

|
|
|
|
| "Zmieniany"... kilka drzewek i nowy sklepik to taka wielka zmiana? |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

|
|
|
|
Spawn był zmieniany na tamtych wakacjach... Poza tym, jaka to nowość? Chyba lepiej dodać miasta, w których będą respić się nowe pokemony, oraz zostaną dodane nowe questy, niż coś co już jest... A ten "sklepik" to główny market, więc nie wiem czy to takie nieistotne. Arena też jest nowa.
//edit
Dodam, że ze zmianą spawnu dochodzi robienie tych wszystkich guzików na expowiska, co jest monotonne. |
|
 |
kacper7xD

|
|
|
|
| No dobrze, ale czy gracz odrazu chce iśc do miasta (ten co gra już długo) czy pochodzić na spawnie?Arena jest średnia i nie stanowi połowy spawna, a Market jest duży, ale to tylko jeden budynek...I jeszcze powróce do 1 zdania...Gracz najpierw patrzy na spawn, a nie na miasto... |
|
|
|
 |
czaczacza
Kurliki atakują!

Wiek: 22 Dołączyła: 04 Sty 2016 Posty: 191 Skąd: pole marchewkowe
|
|
|
|
| Spawn jest ok i nie trzeba go zmieniać. Poza tym administracja daje wam palec, czyli nowe miasto a wy chcecie odrazu całą rękę i tak ogromną zmianę. Oni to nie roboty, które będą budować nowe budowle jak ledwo jedną skończą. Kacper nie każdy gracz patrzy na spawn, jak ja pierwszy raz wbiłam pierwsze co chciałam zobaczyć to mt moon xD. Wy chcecie takie wszystko na "odwal się"? Jeśli ma coś ładnie wyglądać to potrzeba na to czasu i ich cierpliwości, a nie uwierzę, że nikt nie patrzy na wygląd miast i innych rzeczy. To moje zdanie. |
_________________ Bo marchewki są najlepsze xD.
#OPTYMISTKAFOREVER
Taniec... To wszystko co jest dla mnie ważne.
You're never gonna get it
I'm a hazard to myself
I'll break it to you easy
This is hell, this is hell
You're looking and whispering
You think I'm someone else
This is hell, yes.
I am in hell.
W zyciu chodzi o to by być troche niemożliwym - Wiktor Hugo
Liderka Sali Water od 30.06.2016 17:11
Jak się nazywa Rumun z płytą w głowie?
CD Rom... Haha ha...
 |
|
|
|
 |
dino
Rocky :3

Wiek: 23 Dołączył: 13 Mar 2016 Posty: 261 Skąd: Warszawa :)
|
|
|
|
Ty te swoje ,,pomysły" wciskasz na sile :v
Jakby co tak się rangi nie dostaje... |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Sali Rock
6 Lider Dark
♥Były Lider Sali Dark♥
8 Lider Ground
♥Lider Sali Ground♥
♥KidMod♥
Z czasem zrozumiesz, że są ludzie, którzy będą z Tobą, ponieważ jesteś taki, jaki jesteś.
A także są ludzie, którzy odwrócą się od ciebie, ponieważ nie zechcesz być taki, jak oni.
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

|
|
|
|
Kacper, jeżeli masz nam do zaoferowania lepszą arenę, to śmiało możesz wstawić SS, a może dodamy (to samo tyczy się spawn'u) |
|
 |
kacper7xD

|
Wysłany: 11 Czerwiec 2016
|
|
|
| Olu,wiem że spawn jest ładny, ale już jest długo, chciałem to odświeżyć.Dino,ja tego nie robie dla rangi.Zresztą nie widzi mi się spam o event na msg jeśli ową bym dostał i nie wymuszam tych pomysłów.Poprostu jak mi do głowy wpadnie coś, to o tym pisze.Torek, ja nie mam takich zdolnosci jak administracja.Pomyślisz że się boję, próbowałem jakieś 5 minut temu i zrobiłem za dużą, zresztą zwyczajną...Nie umiem budować, a ten pomysł cały powstał głównie dlatego by odświeżyć serwer.A i Ola,czy ja mówię że administracja ma to zrobić na już? Nie. |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
Wysłany: 11 Czerwiec 2016
|
|
|
| Jedno co mi przychodzi na myśl to, to że pomysły są robione na siłe.. coraz to widzę nowy temat związany z czymś nowym... Chcesz sobie posty na tym nabić czy co? 80% graczy siedzi na Mt Moon albo na Safari a reszta expi swoje pokemony albo siedzi na działkach... jak dla mnie bez sensu pomysł. Ciągle to coś jest dobudowywane, i nie jest to takie chop siup i już masz zbudowany zamek który jest duży, ładny, ma dużo elementów lub inny dom czy też sala... jak dla mnie pomysł na Nie |
|
|
|
 |
kacper7xD

|
Wysłany: 12 Czerwiec 2016
|
|
|
| Chyba pisałem że administracja nie zrobi i nie musi tego zrobić na JUŻ...A te "80%" graczy nawet jeśli siedzi na tych lokacjach, to jeśli się na tym zaprzestanie serwer nie będzie się rozwijał, a te pozostałe 20% graczy może być zawiedziona brakiem nowych obiektów do zwiedzania.I jeszcze raz podkreślam...Nie wymuszam tych pomysłow.Czy na lekcji, gdy wpadnie komuś pomysł do głowy jak rozwiązać np jakieś działanie powinien o tym powiedzieć -.-.Tyle... |
|
|
|
 |
|
|