Gracz Szczerbatek bawi się non stop permisjami. Nie umie ich przeznaczać do normalnych celów, tylko do zabawy. Dość niedawno miała miejsce sytuacja gdzie zmutowany wraz ze mną za to, że się wkurzył bo użyłem jego broni, odmutował się (muta nadawał Kosmatek) później mnie kilka razy tepnął na działkę (ta działka piaskowa) i mnie tam zamurował.
z.png
Plik ściągnięto 40 raz(y) 168.83 KB
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?
Razor'ek [Usunięty]
Wysłany: 4 Czerwiec 2016
Lubie Szczerbe. To dosyc madra osoba ale jednak strasznie lekkomyslna. Rozwazylbym usuniecie mu permek i danie ich komus innemu. Jak bede na kompie podesle inne ssy o podobnych motywach dzialan
racja, chłopak jest ok , ale jak widać na ssach troszkę przesadza. Dajmy mu ostatnią szansę na poprawę. Kolejna skarga będzie skutkowała usunięciem permisji jakie posiada :
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum