Zamknięty przez: admin 31 Maj 2016 |
Odwołanie |
| Autor |
Wiadomość |
Nadzius
Kokś

|
Wysłany: 28 Maj 2016 Odwołanie
|
|
|
Jeżeli by porównać moje nawet wcześniejsze podanie rozłożeniem jest takie same ,,typ jest bardzo ciekawy ekscytujący bla bla bla to co każdy pisze by przejść przez to''
Jednak z tego co widzę jeżeli ktoś napisze ładny życiorys osoba która zajmuje się liderami się nim zainteresuje.
Nie chce się kłócić oraz spin chce tylko dostać się na lida. |
_________________ Nie mów, że jeśli wyjadę na krótki czas bez Ciebie zostaniesz tu sam. W każdym kwiatku znajdziesz mój uśmiech, w promieniach słońcach odkryj moją radość życia a w deszczu znajdź moje słone łzy. Wystarczy tylko chcieć a odnajdziesz drobne symbole nas.
 |
|
|
|
 |
cichy

|
Wysłany: 28 Maj 2016
|
|
|
| Ja bym je przyjal, idk |
|
|
|
 |
Nadzius
Kokś

|
|
|
|
| ale przeczytałeś prawda xd? |
_________________ Nie mów, że jeśli wyjadę na krótki czas bez Ciebie zostaniesz tu sam. W każdym kwiatku znajdziesz mój uśmiech, w promieniach słońcach odkryj moją radość życia a w deszczu znajdź moje słone łzy. Wystarczy tylko chcieć a odnajdziesz drobne symbole nas.
 |
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|
| Tak |
|
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
|
|
|
| Nie dość, że pozwoliłam ci się poprawić, to powiedziałeś, że nie umiesz napisać więcej. Nie postarałeś się, dostałeś szansę i teraz wszędzie gdzie się da masz za przeproszeniem ból 4 litery. Nie zależy ci to dziękuję za udział i żegnam. Jeśli tak bardzo przeżywasz to, że nie zostałeś przepuszczony, to może wcale nie pozwolę ci startować i będzie spokój bo nie będziesz miał się czym martwić? Opanuj się zanim pogorszysz. |
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|
| Widocznie nie znam kryteriow |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
Wlasnie zauwazylem ze teraz bardzo duza role w zostaniu liderem odgrywa napisanie podania - elokwencja, wazenie slow itp itd - z racji tego, iz pisze nie najgorsze podania, a przeanalizowalem z 10 podan, to czy napisac taki poradnik jak napisac dobre podanie?
@down: Dzieki bo zastanawialem sie czy w koncu napisac :) |
| Ostatnio zmieniony przez 29 Maj 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
|
|