Siema! Chciałem zacząć grać na serwerze więc wbiłem do launchera, wpisałem nazwę i kliknąłem graj. Gra normalnie się ładowała do momentu kiedy pisało Initialising. Kiedy Initialising pokazało się na dole ekranu ładowania, gra weszła w brak odpowiedzi i musiałem ją wyłączyć. Próbowałem kilka razy i za każdym razem to samo. Raz czekałem 2 godz. ale nie pomogło.
Sprawdź, czy twoja java zgadza się z systemem (java 64 bitowa na komputerze 32 bitowym będzie crashować i na odwrót), możesz mieć także zainstalowane kilka jav. Jeżeli nie, dodaj ram do launchera, a jak nic nie pomoże napisz tutaj znów.
Nie pomogło... Najwyraźniej muszę sobie odpuścić. Ostatnio wszystkie modpacki mi się psują (Ostatni to znaczy od kiedy mam nowy sprzęt). Minecraft na modach coś mi na tym nowym ciągle odwala w różne sposoby więc to chyba wina komputera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum