Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Torek
17 Maj 2016
Skarga na szefową liderów (Caroline)
Autor Wiadomość
Itachi 
patrykozaur123

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 15 Maj 2016   Skarga na szefową liderów (Caroline)

Tak to ja patryk. Z góry uprzedzam, że nie chce robić dramy, lecz to już za dużo.
Zacznijmy od rekrutacji.
Carolina jak wszyscy wiemy nie dopuszcza dużo osób, choć się bardzo starają by dobrze napisać podanie i nie każdy jest poetą. Bardziej podoba mi się jak dominik podchodzi do rzeczy. Mało tego, carolina dopuszcza osoby, które nie powinny być dopuszczone. Ja długo musiałem czekać na werdykt, czy droga szefowa anuluje moją kłótnię, a Carolina dopuszcza osobę która ma multi mutów, co chwila wyśmiewa, obraża (także liderów).
Teraz aktywność.
Nie oszukujmy się caro wbija 2 razy na tydzień max. po max 0,5h i jeszcze nie zawsze robi walki. Już raz miała dostać dq za aktywność ale ją wybronili (żałuje że ja też jej wtedy broniłem). Podobno próbowałem ją sprowokować wypominając jej aktywność (patrz post w rekrutacji), ale tak to jest, gdy nie widzi się własnych błędów (oszczędźcie sobie, że ja "tesz" nie widzę własnych błędów ;x). Gdy jej wspomniałem o małej aktywności, napisała mi, że ten punkt z regulaminu powinno usunąć. Napisałem jej później że jak będzie wolne steel albo rock ( moje 2 ulu typy po ground) napiszę w podaniu że będę wbijał raz na tydzień. Jej odpowiedź brzmiała następująco : Nie dopuszczę cię. Z tego co wiem muszę być liderem 3 miesiące, żeby móc startować na inny typ( jestem 4,5). Wracając do postu z rekru(małe znaczenie ma to do aktywności ale duże do tematu) mute asaro dostał i mnie sprowokował, i tygryska nie widziała całej sytuacji, ale wiem miała prawo błędnie ocenić.
Ostatnia kwestia to warn.
Nie będzie w tym wątku, abyście mi zdjęli warna, więc obrońcy liderki water znajdźcie lepsze argumenty. Przechodząc do warna sprawa była następująca. Byłem świadkiem bana Dawidkoxa i jego dq z pozycji flying. Więc pytam się naszej kochanej adminki- lotosik czy mogę napisać Otwieram rekrutacje na lidera sali, otrzymawszy od niej pozwolenie udałem się na forum. Napisałem post wyznaczyłem datę( zawsze jest 2 tyg. więc do 28.) i "napisałem za pozwoleniem lotosik" i Carolina usunęła mój post i nadała mi warna, w którym napisała "za kogo ty się uważasz". Teraz odpowiedź do caro: uważam się za lidera będącego świadkiem dq i mając pozwolenie administracji, który napisał post, bo na cb w grze trzeba czekać a domi ma urlop i nie wiedziałem że dawid napisze na forum. A teraz pytanie do cb droga liderko: za kogo ty się uważasz?
Mam nadzieje, że administracja przyjmie ten post do siebie i zakładam, że osoby, które lubią caro i nie lubią mnie bd ją bronić i pewnie bd wytykać moje błędy bo tacy już jesteście, no ale cóż. Najlepszym rozwiązaniem byłaby zmiana szefa liderów (caro) albo zostawienie dominika samego.

Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?

Torek
World is Mine

Wysłany: 15 Maj 2016   

Tak, napisz "za pozwoleniem Lotosik" jeszcze mniejszą czcionką, żeby było bardziej nieczytelne. Poza tym, od czegoś Ci Szefowie Liderów są, prawda? Po co się wpychasz w otwieranie rekrutacji? To nie twoja "działka". Według mnie Carolina nadała słusznego warna, a pozwolenie Lotosik niczego nie zmienia. Aktywność Caroliny może i jest średnia, ale zauważ, że jest starsza od Ciebie i ma więcej na głowie niż szkoła i pokemony. Co do rekrutowania graczy, według mnie rekrutacja jest prowadzona na wysokim poziomie. Kiedyś były pretensje, że "randomy" zostają liderami, a teraz problemy, bo są większe wymogi. Zdecydujcie się.

//Edit
@Patryk
Oto twoja czcionka, faktycznie wszystko wyraźnie widać.

kacper7xD 

Patryk, tak... masz w tej sprawie ogromną racje.Szczerze mówiąc chciałem się co do tego wypowiedzieć wcześniej ,ale się poprostu bałem że to nic nie da a dodatkowo bd miał "kare" za wytykanie...Carolino, naprawdę wchodzisz bardzo rzadko i tak jak patryk napisał siedzisz po pół godziny...Nie wiem czy ten post coś zmieni, ponieważ jestem tylko losowym użytkownikiem który to napisał...ech...Ja i tak to pisze ponieważ wiem , że wielu ludzi na serwerze pragnie być liderem ale nie ma do tego dostępu...Liczę się z faktem że przez ten post mogę mieć problem z Caro... ale właściwie czemu?Patryk mówi prawdę...

Carolina 

Tylko na to czekałam, ale nie sądziłam, że zajmie ci to tak długo. Otóż uważam się za osobę odpowiedzialną za rekrutację i jedyną osobą jaka może za mnie coś zrobić jest tak naprawdę domi. Moderatorzy czy QM czasami sobie pozwalają kierować tym działem, ale wg mnie nie powinni tego robić. Oczywiście nikogo nie interesuje, że przedwczesne otwarcie rekru na flying przed zakończeniem rekru na normal mi przeszkadza? Po pierwsze Lotosik może i jest adminem, ale wydaje mi się, że nawet nie zagląda do tego działu, więc to, że ci pozwoliła mam w głębokim poważaniu. A domi ma to do siebie, że on za bardzo przejmuje się tym, co zrobią jego koledzy, jeśli będzie surowo oceniał. Mnie nie interesuje kto mnie lubi. Asaro mnie czasami nawet denerwował, ale Giovanni też nie był świętym liderem. Prawda liderze Ground?? Co do mojej frekwencji polecam przypomnieć sobie liderkę fantinę. (Jeśli oczywiście wiesz kto to). Kiedyś już to pisałam na ogólnym, ale to powtórzę. Nie interesuje mnie kto mnie lubi, tak jak potraktujecie podanie tak zostaniecie potraktowani. (Najczęściej byle jak). Ja degdrada dostać mogę, ale jeśli tak się stanie w dalszym ciągu będę uważać, że zrobiłam co do mnie należy. To nie obrona, to wyjaśnienie. Nie boję się dg nie dlatego, że mi nie zależy, tylko dlatego, że jeśli je dostanę, to będzie oznaczać, że co zrobić miałam już zrobiłam. Gdybym miała traktować ludzi tak jak ich lubię, to bym postarała się o twoje dg, ale moje relacje międzyludzkie nie wpływają na ocenę. Poza tym moje gg jest dostępne na forum, bywali tacy, którzy pytali zanim napisali podanie na co uważać. (Bardzo mało ludzi tak robi). Tym co byli ostrożni zazwyczaj się udawała. Są tacy, co czekają na swój wymarzony typ i wysyłają mi podanie przedwcześnie do sprawdzenia na GG. Wystarczy trochę pomyśleć. Naprawdę nie trudno zobaczyć kto się stara, a kto chce vipa.

Itachi 
patrykozaur123

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Nie bd się kłócił ale rozjaśnię ci sprawę.
raz już jako otwierałem rekrutacje także za pozwoleniem i czcionka była 7 więc spokojnie było widać jeśli nie widziałeś lekarz patryk zaleca w tej sprawie iść na badanie wzroku. co do tego że to nie moja działka, to może obciąć ci permisje bo mutowanie banowanie to nie twoja "działka" bo ty jesteś od questów. Po za tym jeśli ma TYLE na głowie po co jest liderką, nie wspominając o szefowej. Zakladasz że ja nie mam nic na głowię xD. Moja aktywnosć jest duża a codziennie mam treningi albo siłownię co chwila wypady na pole multum konkursów.

Kosmatek 
Moderator

Otóż to - Carolina jest do tego wyznaczona razem z Dominikiem - nie nikt inny. Loti mimo iż jest tym adminem, nie musi mieć praw do wszystkiego. Do prowadzenia rekrutacji są 2 wyznaczone osoby o nickach Carolina i Dominik493. Caro miała prawo dać ci warna za to, co napisałeś, bo to ona i Dominik są od otwierania i zamykania rekrutacji + tak jak pisał Torek; czcionka praktycznie nie do rozczytania się. Carolina jest pełnoletnia, ma wiele spraw na głowie (np. praca, zrobienie sobie kilku posiłków dziennie), może też coś trenuje... Aktywność aktywnością, na wiki123 czy Cichą nie ma skargi za aktywność, ale czemu by nie wypomnieć tego Caro, nie?... Dominik wycofał urlop - był on spowodowany po prostu problemami technicznymi serwera. Dominik jest mniej surowy, Caro bardziej. Koniec :)

Szczerba#TY 
Szczerba reload

Ostrzeżeń:
 3/3/6

#Żalosne
Daj sobie spokój myślę ze nie ma sensu, a raczej nie brak sensu w rekrutacji a w tobie.
To że Lotos ci pozwoliła to nie wszystko, Lotos nie ma w sumie nic do rekru, jednakże z całym szacunkiem do Lotoski,
Zaś ty szukasz problemu tam gdzie go niema, niegdyś rekrutacja była na takiej zasadzie ze ten grał długo nawet ma poki to niech będzie, później już było lepiej, ale za dużo randomow bez orto i ktr ledwo ogarniali życie,i dostawali dq prawie odrazu, dodam że starałeś się dość długo o lidera a jak już go dostałeś to go widocznie średnio doceniasz, skoro jesteś na tym typie to znaczy ze go uważałeś za odpowiedni a liderów sie nie powinno tak zmieniać, jak to już było pisane wyżej, nie mieszaj eis w nie swoje sprawy
Carolina wypełnia swoje obowiązki wręcz idealnie, i jest dużo lepiej
A co do tego że nie wbija, myślę że ty w gimbazie nie masz tyle zajęć jak będziesz troszkę starszy zrozumiesz że istnieje coś więcej niż komputer bo czas ci zajmie szkoła i wiele innych,
Więc odpuść sobie, i nie rób problemu tam gdzie go nie ma, więc zostaw Caroline w spokoju a sam nie zaczynaj.
Myślę ze do zamknięcia ;)

~Szczerbuś

Itachi 
patrykozaur123

Ostrzeżeń:
 3/3/6

może i są wyznaczeni tyle, że rekrutacje otwierali już członkowie administracji. To tak jakby było QM są wyznaczeni do questów i npc i tylko oni. Czyli administracja nie może ingerować w npc? z tego co wiem krelon, lotoska robili npc i poprawiali. Co do czcionki ehh zaś muszę pisać ( to co ci pisałem w grze) czcionka 7 jest czcionką możliwą do odczytania. A jeśli zakładacie, że słabo i że trzeba skupić się to carolina nie czyta całych postów ( to wasze zdanie). Przytoczę słowa Caroliny : "jak chcesz rób skargę na wiki ale wiedz że będę ją broniła" jaki ma sens robienie skargi na osobe która ma poparcie szefowej bo denek będzie się kierował jej zdaniem.

___
edit po napisaniu postu przez szczerbe

nie wiem co chciałeś osiągnąć poprzez # ale myślę że to był krótki opis twojej całej wypowiedzi
Takie troche podlizywanie się z myślą że dostaniesz lida i już nwm za co masz permisje chyba tylko dlatego że "nołlajfujesz" ja doceniam lidera którego mam i staram się poprawić sytuacje a poke a nie dodawać dram choć oczami takiej osoby jak ty to tak wygląda. I wcale zdanie administracji nie jest ważne p.s. twój next post nie wnosi dalej nic i jest jeszcze bardziej (napis przy tw #) i jakbyś nie wiedział ja często pomagam nie na poke ale w życiu realnym (takim co sie dzieje poza grą jakbyś nie wiedział). Za to wiesz dużo szcerbatku (sarkazm jakbys nie połapał się)

~pozdrawiam szczrbuś'iu

Ostatnio zmieniony przez Itachi 15 Maj 2016, w całości zmieniany 2 razy  

Szczerba#TY 
Szczerba reload

Ostrzeżeń:
 3/3/6

A widzisz denka ktory popierdziela z npc wand :D?
To że cos zrobią to nie zmienia faktu że denek lotos czy ktos nie moze teg ruszac lol, zacznij używać ''musku''.
Skoro Caro, otwiera rekrutacje bo jej ranga do SZEF LIDERÓW, to znaczy ze nie powinien przyjść taki jakiś random lid i łooo ja jestem fajny mam zdgode to wam otworze rekru paczajcie brawo ja
Nie, to tak nie działa, a skoro to taka pomoc, to jeśli w szkole masz wyznaczone osoby np. do mycie toalet, to co też idziesz do szkoły i bez niczego myjesz kible i mówisz że dyrektorka ci pozwala xd?
Skończ błagam cie, bo to jest zabawne ;-;
Myślę że jeśli Caro od tego jest, to nie zmieniajmy tego bo narazie radzi sobie świetnie ;D

Xardix11 
Lider Fighting

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Szczerbatek skoro patrykozaur dostal zgode na otwieranie rekru to dlaczego miałby tego nie robić ? Też zdziwiłem sie dlaczego taka osoba jak ty która nazywa każdego randomem i pod płaszczykiem żartu obraża innych ma persmisje do mute i banów.Zastanów sie nad swoim zachowaniem zanim coś napiszesz,a co do postu to zgadzam sie z patrkozaurem123 i jeszcze jedno Szczerbatek ta sprawa z pewnoscia nie jest do zamkniecia od tak.
#7 Lider Fighting od 24

"Życia nie oszukam... jestem synem króla sedesów. To wysoko postawiona poprzeczka".

Szczerba#TY 
Szczerba reload

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Dość ciekawe, tak tak, przejde do tematu,
Tak Lotos pewnie napisała czy mógłby otworzyć rekru xD
Pewnie spamował przez 5 minut czy cos xD
Ale to nadal nie zmienia faktu po co patrzysz na to ze otworzył i czemu nie,
Patrz na to ze nadal on 1szy coś robi i się gdzieś miesza lol kappa,
A kiedy lider dostaje dq, gracze przed rekru maja czas jakiś na poki, ponadto to nie zmienia faktu ze ona jest od tego, mam ci to tlumaczyc jak dziecku? Ona ta Carolina, tak On ten patrykozaur Nie, prawie jak dobro i zło taki motyw który powinieneś zrozumieć no wiesz takie sie z bajkami kojarzy ;p
A jeszcze bardzo nie lubie gdy ktoś sie wypowiada a nic nie wie, więc naprawdę masz dobre info jeśli ja mam bana xD
poczekajcie na odpowiedz admina a nie robicie tu jakiś syf, jak dla mnie jest to do zamknięcia bo to to jest żałosne z waszej strony
aha i btw, random to obraza :D? to po prostu ktoś kto jest przypadkowym graczem ty też myśł

~Szczerbuś

Kosmatek 
Moderator

Mute i kicków*. Administracja po to wyznaczyła pewne osoby, aby pełniły daną funkcję. Po to, aby były osoby, które będą to robić za nich. Loti, Krelon bądź kto tam jeszcze robili NPC'y na swój użytek (jeżeli QM tego nie chciał robić bądź nie mógł). A tutaj denek sam wyznaczył szefów liderów, po to stworzył tą rangę, aby jej właściciele zajmowali się rekrutacją za innych. Nie KM, nie Mod, nie QM, nie Admin (bo to za niego mają robić to szefowie), lecz właśnie ta pomarańczowa ranga z forum.

Itachi 
patrykozaur123

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Sam sobie przeczysz kosmatku ale co ja lider będę pouczał moderatora i torek ma dostep do bana

Kosmatek 
Moderator

Ty tak na serio czy se jaja robisz? Gdzie sobie przeczę?

Itachi 
patrykozaur123

Ostrzeżeń:
 3/3/6

"Administracja po to wyznaczyła pewne osoby, aby pełniły daną funkcję."
"A tutaj denek sam wyznaczył szefów liderów"
" Nie KM, nie Mod, nie QM, nie Admin (bo to za niego mają robić to szefowie)"
czyli? wg ciebie denek sam nie wyznaczył QM
QM jest od questów nie KM nie Mod nie admin(bo to za niego mają robić QM)

"Gdzie sobie przeczę?"
teraz chyba widzisz czy doktor patryk ciebie też musi przedstawić z okulistą?

"Ty tak na serio czy se jaja robisz?"
pomijając że ten post jest nie na miejscu to widać twój poziom kultury ( dla osób z brakiem argumentów ja też nie mam lepszej kultury ^^)

cały czas krązycie wokół jednego argumentu wymyślilibyście lepiej coś nowego

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi