Witam
Jak po temacie chciałbym prosić administracje o unbana. Dostałem go ok.1 rok temu.
Bana dostałem za przeklinanie na innym koncie. Wiem że multikonta są surowo zabronione ale stworzyłem tylko jedno i się wkurzyłem i chyba przeklnołem 2-3 razy .Przeklinalem na koncie (chujciwdupexd1) wiem , zachowanie 5 latka. Przez ten czas duzo przemyslałem i przysięgam że taka sytuacja nigdy się nie powtórzy. Tak jak inni gracze staram się o unbana . Nie o to chodzi żeby wkurzać administracje tymi tematami ale jak ktoś żałuje to bedziesz walczył do końca. Przez tego bana mój kolega przestał grać. Wiem że administracja nie daje unbanów ale proszę żeby przemysleli moją prożbę . Kilku graczy na serwerze bardzo mnie lubili i nigdy nie oszukiwałem . Nie będę się więcej rozpisywał bo to bez sensu
PS: Prosze administracjo o długie przemyslenie mohe unbana :)
nie używaj przekleństw na forum (nick), możesz dostać warna. Konta można mieć max 3, nie wkurzasz administracji. Nie spamiłeś postami jeszcze, więc jest dobrze. Możesz ubiegać się o unbana, spokojnie. Tylko decyzja należy do denka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum