|
Nowe odznaki |
| Autor |
Wiadomość |
kacper7xD

|
Wysłany: 4 Maj 2016 Nowe odznaki
|
|
|
| Cześć, to znowu ja i znowu ja bd wam truć, przyzwyczajcie się bo wpada mi do głowy coraz więcej pomysłów, ale pomijając... Ostatnio coraz więcej osób ma lepsze pokemony, co za tym idzie są lepsi i silniejszy, a co z kolei za tym idzie:Więcej i więcej ludzi wygrywa walki o odznakę.Gdy idę w odwiedziny do ludzi (bo mi się nudzi) spotykam często gablotki czy jakieś półki z odznakami.Pomyślałem o nowych odznakach, lecz nie wiem jak by to wyglądało, lecz te nowe odznaki urozmaiciły by grę, tu podaje przykład:"Odznaka SH experta"- za uzbieranie ponad dwóch boxów shiny pokemonów.To jedynie przykład.Myślę że można by było wprowadzić takie cosie :P |
|
|
|
 |
czaczacza
Kurliki atakują!

Wiek: 22 Dołączyła: 04 Sty 2016 Posty: 191 Skąd: pole marchewkowe
|
Wysłany: 4 Maj 2016
|
|
|
Temat nie tyczy się mnie. Mianowicie nie chodzę na walki o odznakę. Wgl. Co to za nagro za uzbieranie sh pokow niektórzy kolekcjonują, inni sprzedają. Ten pomysł jak dla mnie bezsensowny. Dla tych którzy mają wszystkie odznaki mogą sobie kolekcjonować teamy bądź ciągle je ulepszać. Napisałeś JEDEN przykład, bo niektórym ten się nie spodoba a inny tak. Wszystko zależy od Administracji i niech oni się wypowiedzą. Skoro masz pomysły to może zanim napiszesz je udoskonal i opisz tak, żeby zachęciło.
PS. Nie bierz ostatnich zdań jako podcinanie ci skrzydeł to tylko rada dla cb |
_________________ Bo marchewki są najlepsze xD.
#OPTYMISTKAFOREVER
Taniec... To wszystko co jest dla mnie ważne.
You're never gonna get it
I'm a hazard to myself
I'll break it to you easy
This is hell, this is hell
You're looking and whispering
You think I'm someone else
This is hell, yes.
I am in hell.
W zyciu chodzi o to by być troche niemożliwym - Wiktor Hugo
Liderka Sali Water od 30.06.2016 17:11
Jak się nazywa Rumun z płytą w głowie?
CD Rom... Haha ha...
 |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
Tak jak @up. Rozpisuj się bardziej, bo mocno negatywnie mnie nastawiłeś treścią. Było by to dobre, jakieś nowe urozmaicenie, ale pracy a pracy... oryginalnych odznak z pokemonów nie było by sensu oddawać za inne osiągnięcia, nie? :) Dlatego trza by uklepać prostego moda z grafikami tych odznak. np.
(w załączniku przykład)
//edit dodałem troszkę bardziej widoczne
test.png
|
 |
| Plik ściągnięto 1701 raz(y) 869 Bajtów |
przykłąd.png np. Pomniejszone logo BPN XD |
 |
| Plik ściągnięto 1710 raz(y) 3.41 KB |
|
| Ostatnio zmieniony przez Kosmatek 4 Maj 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
|
|
|
jemu chyba nie chodziło o to co wam
bardziej chodzi mu o takie odznaczenia czyli to co jest także w normalnym mc czyli otwórz ekwipunek,zbierz drzewo,zrób crafting itp.
pewny rodzaj może nie rywalizacji ale dodatkowej rozrywki
ja bym do końca nie skreślał tego pomysłu |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
| To nie zmienia faktu, że trzeba by dorobić :) |
|
|
|
 |
czaczacza
Kurliki atakują!

Wiek: 22 Dołączyła: 04 Sty 2016 Posty: 191 Skąd: pole marchewkowe
|
Wysłany: 5 Maj 2016
|
|
|
| Ja pomysłu nie skreślam tylko mógłby dopracować, bo dla mnie jest to napisane na odwal. Miał pomysł napisał, ok a może mógłby trochę dłużej posiedzieć i lepiej opisać jak to ma wyglądać. Skąd mam wiedzieć, że chodzi mu o to co napisał Patryk lub Kosma?? Chociaż uważam, że z nazbieraniem sh poków to i tak przesada. Kacper możesz edytować post i lepiej go dopracować, bo niektórych może to odstraszyć, to co na razie tam pisze. Możesz podać też inne przykłady, bo ja zbytnio nie wiem jakie inne mogłyby być. |
_________________ Bo marchewki są najlepsze xD.
#OPTYMISTKAFOREVER
Taniec... To wszystko co jest dla mnie ważne.
You're never gonna get it
I'm a hazard to myself
I'll break it to you easy
This is hell, this is hell
You're looking and whispering
You think I'm someone else
This is hell, yes.
I am in hell.
W zyciu chodzi o to by być troche niemożliwym - Wiktor Hugo
Liderka Sali Water od 30.06.2016 17:11
Jak się nazywa Rumun z płytą w głowie?
CD Rom... Haha ha...
 |
|
|
|
 |
kacper7xD

|
Wysłany: 9 Maj 2016
|
|
|
| Tak czytam i czytam wasze odpowiedzi co do tego pomysłu i raczej tylko patryk mnie troszku zrozumiał.Przyznacie sami, jak już wygrywacie odznakę to wchodzicie do swojej bazy/na działkę i odkładacie ją to pewnie jest w was uczucie że jesteście mocni itd...itd...Dobra, ale już wchodzę do bazy i cała gablota czy też skrzynia odznak.Patrze do PC'a i już teamy mam wytrenowane..."Kurde, co by tu porobić? :c"...O to mi głównie chodzi, chce urozmaicić grę nowymi odznakami.A co do tych odznak to czemu nie można by było dodać nowej tekstury? Np .... no nwm... tak się zastanawiam i dalej nie wiem co to by mogło być....Nie koniecznie tekstura, coś innego lub jakaś kartka z napisem "Haha,jesteś wielki, haha, jesteś super, haha nie masz co robić na serwerze :DDDDD" to tylko przykład, lecz wątpię czy by coś takiego było xD. Ale już wracając, to ma urozmaicić głównie grę, bo czasami naprawdę się nudzi człowiekowi jak siedzi na serwie.Tak że wiele osób mnie nie zrozumiało.Myślę że to wam wszystko wytłumaczy a jak nie to macie problem xd |
|
|
|
 |
|
|