Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 2 Maj 2016 |
Skarga na 2 panów... |
| Autor |
Wiadomość |
adi1

|
Wysłany: 1 Maj 2016 Skarga na 2 panów...
|
|
|
Koniec Tego!. No wiec tak od jakiegoś czasu to do Cb ziemniak się zwrócę zaczynasz mnie irytować... swoim zachowaniem... z czego winka z ss i oto tutaj widocznych nagrań z rozmów,nie widzisz swoich błędów tylko innych zawsze widzisz... na siebie to już nie łaska popatrzeć.. Już tyle skarg na Cb było ze nie ma co jednak mieli racje zacząłeś mnie wyzywać obgadywać za moimi plecami.Zamiast mi to powiedzieć w twarz ta jasne teraz będzie ze to specjalnie ze nie masz lisy... wiecie co wy myślicie jak tylko wyeliminować pól serwa żeby wam się dobrze grało żałośni jesteście.A do Cb Torek wole to usłyszeć od Cb jaki jestem ,,derpem" ale nie lepiej być dwulicowym... .
Aa poniższe ss wskazują na to ze się cieszycie odejściem poł Administracji.Ty torek myślisz ze wszystko Ci wolno nie ma żadnego wpływu na cb inni,Tylko zawsze po swojemu... To nie ja się zachowałem jak ustani cham... wystawiając kolegów.Wiec sie nie udzielaj gram więcej niż Ty ale tak lepiej nazywać mnie derpem.... Popatrz na Siebie. Dzięki wam straciła tutaj Atmosfera grania... .Myslałem ze jesteś spoko ... myliłem się po ostatnich ss wskazując jaki jesteś naprawdę na to że chcesz się pobycz niektórych może to wam sprawia radość? satysfakcje ?? aa może ,,Beka"??to powiem że ŻAŁOSNE!!JEST wasze zachowanie w stosunku do innych
https://scr.hu/4qZn71
https://scr.hu/ddLOzn
https://scr.hu/zwO3MO
http://www70.zippyshare.com/v/cPpYlHcZ/file.html
https://scr.hu/2e2MO1
https://www.youtube.com/watch?v=oXpjugbQvkE
ss (9).png
|
 |
| Plik ściągnięto 82 raz(y) 229.82 KB |
ss (8).png
|
 |
| Plik ściągnięto 77 raz(y) 285.92 KB |
ss (7).png
|
 |
| Plik ściągnięto 59 raz(y) 485.97 KB |
ss (6).png
|
 |
| Plik ściągnięto 63 raz(y) 230.22 KB |
ss (5).png
|
 |
| Plik ściągnięto 58 raz(y) 366.55 KB |
ss (4).png
|
 |
| Plik ściągnięto 53 raz(y) 180.57 KB |
ss (3).png
|
 |
| Plik ściągnięto 50 raz(y) 220.12 KB |
ss (2).png
|
 |
| Plik ściągnięto 68 raz(y) 356.65 KB |
ss (1).png
|
 |
| Plik ściągnięto 53 raz(y) 222.93 KB |
|
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
adi1

|
Wysłany: 1 Maj 2016 ,,,,
|
|
|
.... jeszcze cos sie znajdzie...
ss.png
|
 |
| Plik ściągnięto 66 raz(y) 359.21 KB |
ss (17).png
|
 |
| Plik ściągnięto 51 raz(y) 353.47 KB |
ss (16).png
|
 |
| Plik ściągnięto 59 raz(y) 247.9 KB |
ss (15).png
|
 |
| Plik ściągnięto 51 raz(y) 226.7 KB |
ss (14).png
|
 |
| Plik ściągnięto 45 raz(y) 435.23 KB |
ss (13).png
|
 |
| Plik ściągnięto 40 raz(y) 329.97 KB |
ss (12).png
|
 |
| Plik ściągnięto 38 raz(y) 360.23 KB |
ss (11).png
|
 |
| Plik ściągnięto 45 raz(y) 217.27 KB |
ss (10).png
|
 |
| Plik ściągnięto 43 raz(y) 256.32 KB |
|
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
11dawid11pl
|
Wysłany: 1 Maj 2016
|
|
|
Też uważam że to co robi ziemniak jest złe, "udupianie" kogoś bo się mu sprzeciwił?!
nie sądzę i trzeba to natychmiast ukrócić, wyśmiewanie się i prowokowanie graczy.
a nawet pamiętam sytuacje na ts jak mówił kto sprowokuje DawidaKoxa do zrobienia czegoś co może dać mu dq daje bzty, ssów nie mam można mi wieżyc albo nie, lecz uważam że same te ssy adiego i nagranie mówi samo za siebie.
a co do torka, torek uważa się za najlepszego na świecie nie dałby komuś kogo nie lubi drugiej szansy, lecz sam takową dostał, myślę że na tym ss na tsie "dobra jeszcze adi1 i administracja wolna od derpów" można wywnioskować że to nie 1 osoba której się pozbył.
tyle mam do powiedzenia
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
Widze ze jednak to co mi mowili jest prawda .. ty hampion i dawid chcecie nas udupic tak ?
co do tego 1 nagrania troche mnie to rozwalilo xD mowilem to na swoim kanale gdzie moge mowic wszystko co chce , tymbardziej ze to bylo dla beki tak samo jak nagranie z " lista graczy do udupienia " jak mozna w takie cos uwierzyc " lista graczy do udupienia " lub " Ch** ci .... dawid pozdrawiam administracje .... " i naprawde to na powaznie a moze wrzucisz nagranie co mowilem przed tym jak to nagrywali wtedy poprostu sie smialem ze beda to nagrywali i specjalnie to mowilem ;p (polecam na przyszlosc nagrywac wszystko a nie fragmenty rozmow) . jeszcze co do tych pierwszych 3 ss na torka (polecam przeczytac to nizej)
Adiii, nazywasz serwer bandą dzieci, będąc młodszym ode mnie. Brawo. Nie wiem czy znacie takie słowo jak sarkazm, ale oświecę was, "lista udupień" Ziemniaka to tylko fake, 4 fun, no ale NIEKTÓRZY biorą takie rzeczy na poważnie. Dalej. 11dawid11, serio dajesz wycinki rozmów zamiast całych ss? Może pochwal się, jak nazywałeś adi1. No tak, naśmiewałeś się z niego i jego błędów ortograficznych, obrażałeś Tygryske i uważałeś 3/4 Administracji za derpów. Tym się jakoś nie pochwalisz. Nadal nie rozumiem kim trzeba być, żeby nie wiedzieć, że można zbugować ścianę pokemonem, przecież nie raz gracze to robią... Połowa ss od Barona nie wiem po co w ogóle została wstawiona. W jednym pisze, że QM według mnie jest lepszą rangą niż mod ze względu na dostęp do NPC wanda, w drugim stwierdzam fakt, że po odejściu dwóch osób z Administracji, Boy zajmie miejsce KidModa ("niestety" było formą żartobliwą, ale po co pokazać cała rozmowę. Zresztą, z Boyem czasami gram/pisze i obecnie nic do niego nie mam), w czwartym również mówię prawdę o tym, że Krelon grając tak naprawdę od początków serwera, dostał awans dopiero na wakacjach 2015, dodatkowo musiał się o niego ubiegać, a w ostatnim uświadamiam, że QuestMaker nie awansuje na Moda/Admina, przynajmniej żaden jeszcze nie awansował, więc co to są niby za dowody na mnie? Zamiast dawać wycinków, następnym razem pokaż całą rozmowę. A na koniec, Dawid jeżeli chcesz się mnie pozbyć, rób to uczciwie i zamiast szukać sobie posłanników do wysyłania bezsensownych dowodów na mnie, sam to zrób, o ile masz na tyle odwagi. Tyle ode mnie, wyjaśniłem co miałem wyjaśnić, a na resztę spamu nie będę odpowiadać.
Kolejne ss jak niby " obrazam " .. gdybym obrazal to mialbym mute , ja tylko stwierdzialem fakty , server sie zmienil i nie jest tak jak kiedys ze gracze grali po to zeby sie cieszyc gra lecz po to , aby "udupiac innych ludzi "
Co do patrykozaura pisalem juz ze za nim nie przepadam i on za mna narazie z nim spiny nie mam bo malo wchodzi na server ..( nie odkopuj staaarych ss adi )
Pozniej z tym " pisdaro " czy w tym jest cos obrazliweog ? no ja nie jestem pewny bo jakos gdyby bylo to asaro by ci napisal .
Co do spawnu torka to nadal nie wiem oco ci z tym chodzi ;p wiekszosci sie podobalo i byla chyba nawet ankieta i wiekszosc byla zeby zostawic ten spawn i po co odkopales ten temat? przeciez to juz bylo wyjasnione ;p
Kolejny juz ktorys tam ss pokazuje jak kiri sie zachowala nie torek " to niej a sprzedalam server dla ub " czy jakos tak ;p to bardziej kiri go prowokowala niz on ja
Tera wlasnie doszedlem do ss z " jakubie , czy masz ochote na loda " hahaha az mi sie to przypomnialo ;p jak chcesz bajka w ktorej tak mowili to ci napisze na pv (cytowalem to co mowili w bajce tak jak wika na wczesniejszych ss) a jesli naprawde takie cos ci przesszkadzalo to mogles mi dac mute ;p
Co do ostatniego ss z tym ze wiekszosc osob jak wika dostala bana ja wysmiewala w tym ty adi zaczales ja obrazac na forum jak i w grze ;p .
Ja cie niby prowkouje ? napisalem " kucic " bo tak kiedys napisales i to ani troche nie miala byc prowokacja , to wlasnie dawid(11) chce sie mnie pozbyc z tego servera (wiec nie pisz ze to ja prowokuje bo to nie prawda) nizej ss jak dawid pisze ze chce sie mnie pozbyc tak jakby i nastawia ludzi przeciwko mnie (w tym przypadku fibaka)
http://imgur.com/CkNI3w6 (prosze bardzo .. i to ja chce sie pozbyc wszystkich z servera ?
ten ss dobrze pokazuje jak dawid chce sie mnie pozbyc i nastawia graczy przeciwko mnie )
I jeszcze co do mojego i torka zachowania , spojrz na siebie moze to ja zaraz dodam ss jak obrazasz graczy na pv ? |
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
|
|
|
 |
11dawid11pl
|
|
|
|
Powiem tyle znam cię wiem że potrafisz kogoś wciągnąć we wszystkie swoje sprawy.
Nie napisałem tam że cię udupię a napisałem że "możesz mieć problemy" nie pisałem nic o banie tam ani o udupianiu, sam wciągnąłeś mnie i teraz mam problemy nawet nie z samymi zasadami ale niektórzy gracze mnie nie szanują.
tyle więcej nie mam zamiaru się wypowiadać w tym poście |
|
|
|
 |
Remczak
Sasuke

|
|
|
|
Tak, Dawid co do cb. Ostatnio mnie "Obgadywałeś" za moimi plecami, powtarzam to kolejny raz, nie moja wina czy mam dobry i zły dzień. Tyle odemnie .
Pzdr |
_________________ Kubveqx
To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke
Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke
Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola
 |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
Jakoś 3 tygodnie temu pisałem denkowi że ziemniak i torek chcą nas udupic ale nie mamy ss powiedział jak zdobędziemy to mamy napisać na forum więc się wygadałeś i je mamy, a ty co robisz?.. zamiast się przyznać wciskasz kit że to my chcemy ciebie udupić ? patrykozaur dawidkox itd do udupenia ? podobno 1 na waszej liście był krelon i co ? sam nie wytrzymał ma bana, widać po rozmowie na ts3 torka ,,jeszcze adi1 i administracja wolna od derpów,, serio.. ? a potem tekst ,,on sam odszedł,, czyli wnioskuje że chodzi o adiego a teraz pięknie się wykręcacie że to 4fun mam nadzieje że denek wam nie uwierzy bo jesteście bandą ludzi która chce bawić się w udupianie... ludzie chcą grać a wy ich obgadujecie ? Co za administracja a takie zdania jak jeszcze adi1 i administracja wolna od derpów nie przystroją Administracji czy to żarty? może wam się upiecze i jeszcze denek was pochwali za to co piszecie? to jakieś nie porozumienie ss są i się wykręcacie weźcie się przyznajcie że zle zrobiliście
ps a i do ss ostatniego posta Wut? jak to dawid chce ciebie wrobić :O ? on fibaka ostrzegacz by się z tb nie zadawał czytać umiesz człowieku ? po prostu fibako jest dobry i nie chce dawid dla niego bana ?, a kto pod skargą za bugowanie pisał Ban dla dawida odrazu ? za głupie sprawdzenie buga odrazu chcesz bana mu dawać!? kto kogo nie chce na serwerze a to że pisałem już z denkiem o tym świadczy że się w tym momencie się bronimy a nie chcemy cie wykończyć jak to ty chciałeś nam to zrobić....
a i pamiętam jak dostałem ss jak się jeszcze z dawidem przyjaźniłeś jak pisałeś dokładnie to samo co dawid fibakowi że lepiej zemną się nie zadawać bo bana dostane spokojnie ss znajde :) |
_________________ ,,Urodzony By Przegrać Żyje By Wygrać''
https://www.youtube.com/watch?v=SH6ZUOTtrAA
 |
|
|
|
 |
adi1

|
Wysłany: 1 Maj 2016 ....
|
|
|
Widzę że się Lubi się śmiać z czyjegoś z nieszczęścia.. To jest chore żeby się nabijać i perfidnie się z tego cieszyć ze przez takich jak wy traci sens grania...Po prostu brak mi słów i to jest dowód że lubisz się z czyjegoś nieszczęścia nabijać tyle w temacie ... .Ja sie nie poddam tak łatwo jak Krelon Czy adiii będe bronił swojego, że wam chce sie grac jak WY! chcecie a nie to co inni
123.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 70 raz(y) 449.24 KB |
|
 |
|
|
|
 |
AndreSH
|
|
|
|
| Ta rozmowa nie ma najmniejszego sensu, po co probujecie sie przescignac argumentami jak i tak Administracja sama podejmie ta decyzje. Nie lepiej zajac sie swoimi sprawami i cierpliwie poczekac? ;-; |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Andre, kazdy wie, ze torkowi nic nie bedzie, bo denek go wrecz uwielbia ;) |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Nawet nie patrzyłem na te ss, ale wypowiem się o Hampionie i adi1. Też mam na was ss z serwera Krelona, jak mówicie ciekawe rzeczy o PokeCraft, ale ich nie wstawie. Nie dlatego, że nie chce się was pozbyć, bo po tym co pisaliście - chce. Po prostu nie mam zamiaru dalej bawić się w tym błocie. Jak dostane dq - życie. Po skończeniu gimnazjum będę mieć inne zajęcia niż prowadzenie wojen w internecie na serwerze pokemon i codzienne pilnowanie się, żeby przypadkiem ktoś nie zrobił na mnie ss. Tak jak Cicha napisała, totalne dno, nikomu nie warto ufać. Pozostawiam waszą dwójkę na przemyśleniu swojego zachowania na innym serwerze i zastanówcie się, kto tak naprawdę jest dwulicowy. A na koniec Adiii, po kiego ty się tu w ogóle wypowiadasz? Nie ja dostałem tydzień po KidModzie, Moderatora i nie ja dostawałem wszystkie permisje za lubienie. Wracaj wraz z tamtymi do Krelona, gdzie też obgadywałeś osoby z PokeCrafta, zamiast śmiecić forum takimi bzdurami. |
|
 |
cichy

|
|
|
|
| wszyscy jestescie siebie warci |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
Jestescie poprostu smieszni ... nie pisalem ze chce bana dla dawida lecz ze za bugowanie jest ban , po za tym co do twojego ss adi , wiesz co to znaczy " XD " ? bo tera sie zastanawiam czy jak pisze cos z " XD " to pisze na powaznie czy raczej zeby pozartowac bo sam juz nie wiem.
Jesli torek pisze prawde z tym ss to naprawde jestescie siebie warci ;p chcecie sie nas pozbyc ? (hampion , adi i dawid) jak torek wstawi te ss to naprawde bede sie smial , moze jeszcze wszystko co tu piszecie ustalaliscie z krelonem na jego servie ? |
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|
| To sie tyczy wszystkich, Ciebie tez :) |
|
|
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
|
|
|
Tylko ze krelon nie ma swojego serwa ;)
#Potwierdzone info |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|