Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Torek 27 Kwiecień 2016 |
Problem z wbiciem na server |
| Autor |
Wiadomość |
AndreSH
|
Wysłany: 27 Kwiecień 2016 Problem z wbiciem na server
|
|
|
Witam.
Mam pewien problem, otoz dzis mam dosyc powazne problemy z wbiciem na server. Do rzeczy, rano normalnie wbilem, gralem robilem itp, itd. Wylaczylem gre wrac z komputerem poniewaz musialem zalatwic pare waznych spraw. Po kilku godzinach odpalam komputer z checia zagrania na serverze. I tu zaczynaja sie komplikacje launcher normalnie sie wlacza do momentu wpisania hasla, po wykonaniu owej czynnosci program zacina sie, widze tylko ,,tlo z dirtu,, ktore towarzyszy nam przy wpisywaniu hasla. Dopisywalem RAM, restartowalem PC, instalowalem na nowo PokeCrafta. Licze na szybka odpwiedz oraz Pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
Wysłany: 27 Kwiecień 2016
|
|
|
| ja tak mam i ja mam na to radę może trochę głupią ale u mnie działa. Włącz internet lub cos innego na całe okno pokecraft pomniejsz i schowaj za interntem tak aby poke nie było zminimalizowane na pasku ale było pod pokrywą internetu (chyba rozumiesz? tak żeby poke nie było widać ale nie było schowane do paska.) |
|
|
|
 |
AndreSH
|
Wysłany: 27 Kwiecień 2016
|
|
|
Sprawa rozwiazana wszystko dziala.
INFO dla osob ktory maja podobny problem, wystarczy pobrac nowsza jave :)
Do zamkniecia, dziekuje za pomoc :) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|