Zamknięty przez: admin 27 Kwiecień 2016 |
Skarga na Gracza ziemniaczki (sprawa dotyczaca Ts'a) |
| Autor |
Wiadomość |
attena2
|
Wysłany: 26 Kwiecień 2016 Skarga na Gracza ziemniaczki (sprawa dotyczaca Ts'a)
|
|
|
Gracz Ziemniaczki cały czas rozmawia na Modulatorze głosu,
Dlaczego stworzyłem tą skarge? Ponieważ mnie to wkurza gdy np ze mna rozmawia,
i za to, że przezywa prosze o surowe ukaranie gracza. |
|
|
|
 |
11dawid11pl
|
Wysłany: 26 Kwiecień 2016
|
|
|
ja tam popieram, ten jego modulator bywa wręcz irytujący prosząc go o wyłączenie
nadal używa |
|
|
|
 |
Ribu484
Dazzled One

|
|
|
|
| 4. Zakaz używania modulatorów głosów podczas eventow oraz kiedy komuś przeszkadzają, nawet pojedynczej osobie.~Regulamin |
_________________ Lider Steel 07.12.2015 - 12.9.2016
Lider Bug 12.05.2017 - 11.07.2017
KidMod 26.07.2017 - Present
100% legit |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Attena, dlaczego nie opisałeś całej sytuacji? Punkt w regulaminie powinien zostać pominięty, ponieważ Ziemniaczki od bardzo długiego czasu używa modulatora głosu i nikomu to nie przeszkadzało, w tym tobie. Szczególnie, że skarga powstała tylko dlatego, że pokłóciłeś się z nim o jakąś głupotę. Dodam, że obrażałeś go na TS i siedziałeś na kanale 3 osobowym. Jeżeli nie odpowiadało ci to, że Ziemniaczki używa modulatora, mogłeś wraz z kolegą przenieść się na dwójkę. Wolałeś się kłócić, dodatkowo po raz kolejny obraziłeś go przy mnie, więc dostałeś 3 dniowego bana. Minęły zaledwie niecałe dwa tygodnie od zdjęcia jail'a, a ty nadal udowadniasz, że jesteś tak samo toksycznym graczem, jak przedtem. Cały coś Ci nie odpowiada, nie wiem czy danie drugiej szansy było dobrym pomysłem. Ziemniaczki, upomnienie. Jak widać niektórym przeszkadza twój modulator (głównie chodzi o 11dawid11, ponieważ zdanie atteny w tej sprawie nie powinno być brane pod uwagę, zważywszy na wasze foszki), więc musisz go wyłączyć. |
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
co prawda to prawda rzeczywiscie nie ukrywam tego ze mam modulator ..
co do cb ribu dobrze ze zacytowales bo ja tego nie musze robic chociaz " na eventach LUB GDY KOMUS SIE TO NIE PODOBA " prosiles mnie zebym to wylaczyl a sam z zieniem siedziales na 3 osobowym .. hmmm ciekawe po co na 3 osobowym jak gadaliscie we 2 , rownie dobrze mogles isc na kanal 2 osobowy i by bylo po sprawie ale nie ty wolales sie klocic przez co dostales bana na 3 dni ;p
sprawa zostala wyjasniona jakby co ;p torek napisal ci ze mogles przejsc na 2 osobowy zamiast marudzic ale ty wolales tam zostac i sie klocic przez co dostales bana ;p , bo jezeli ci sie to nie podobalo to dlaczeog nie przeszedles na inny kanal ? nawet gdy na kogos czekales na tym 3 osobowym to moglbys przejsc na kanal wyzej ..
I jeszcze jedno , nagrywalem wszystko co mowiles ;p wyzywales mnie i moja rodzine I JESZCZE ty robisz na mnie skarge? to ja powinienem zrobic skarge na cb zz wyzywanie .. wszystko jest nagrane , jest rowniez nagrane to ze mowiles ze " tak naprawde nie przeszkadza mi twoj modulator ale chce cie wkurzyc " hehe i co to mialo znaczyc ? czyli ze ta cala skarga dla beki czy co ? mscisz sie bo dostales bana ?
jeszcze dawid co do cb .... pisalem to wiele wiele razy i bede ci pisal to nadal MOGLES ZE MNA NIE GADAC :D ani razu nie zwrociles mi uwagi ze mam modulator ;p jakby ci przeszkadzalo to bym wylaczyl albo wyszedl z kanalu ;p ( jesli chcesz mnie udupic to zrob to na inny sposob :D , co do udupienia (grozil roznym osobom banem za to ze sie ze mna zadaja xd )
i tyle xd |
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
|
|
|
 |
Lazlo
Tylko Barca

|
|
|
|
| a na ts nie ma czegoś takiego ze się blokuje gracza i nie słyszy co mówi?? |
_________________ <3Illuminati<3
 |
|
|
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
|
|
|
| Ja jestem bezstronny do nikogo nic nie mam ale nagrywanie kogos na ts jest karalne. |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
Asaro
Amstaff Atak

|
Wysłany: 27 Kwiecień 2016
|
|
|
Moze i ziemniaczki jest wkurzający z tym modulatorem, ale NAWET Z NIM MA BARDZIEJ MĘSKI GLOS NIZ WIEKSZOSC 10latkow ktorych glos jeszcze bardziej wkurzający.
Pamietam jak 11dawid11pl tez włączał modulator, gdy tusia go wyzywała i bal sie czegokolwiek powiedziec.
DawidKox tyle sławnych youtuberow nagrywało rozmowy na teamspeaku i nie zostaje ukarana, tak samo przez telefon np. Policja ostrzega cie ze rozmowy sa nagrywane.
Jezeli wam nie odpowiada modulator na teamspeaku od ziemniaczka to po prostu z nim nie gadajcie lub go wyciszcie, ziemniaczki nie chce zeby ktokolwiek słyszał jego glos i to jest jego sprawa raczej. |
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 27 Kwiecień 2016
|
|
|
| to z nim nie rozmawiaj ... i nie pisz skarg pod wpływem emocji. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |