Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 25 Kwiecień 2016 |
Last chance please... |
| Autor |
Wiadomość |
Arejczx3
|
Wysłany: 17 Kwiecień 2016 Last chance please...
|
|
|
| Hi, again... Chciałbym prosić Was o unbana, marne szanse ale cóż. Bana dostałem za obrazę, chciałbym powrócić do Was, brakuje mi tego co się działo z wami, miłej atmosfery graczy i beki z ludzi, dla osób które lubiłem starałem się być w miarę miły co nie zawsze mi wychodziło, krelon pytał się Was, graczy czy mam dostać ub czy nie, zadecydowaliście, że nie. Od tamtego czasu nie mogłem sobie wybaczyć tego co zrobiłem, codziennie myślę o moich pokach które były idealne a ja sam sie z nimi zzylem mimo że to pixele, nie wiem co zrobiłem, oprócz zachowania byłem w miarę spoko, robiłem jakieś tam turnieje, pisałem z ludźmi itp. Chciałem stać się jednym z najlepszych trenerów fly, do którego mam wielki sentyment. Dlatego piszę to, przysięgam Wam, że jeśli znowu wstapie w wasze szeregi zmienię się nie do poznania, nigdy nie zdawałem sobie sprawy z tego co robię, myślałem ze o to ot tak zniknie w pustce, jakby nigdy nic. Błagam, ostatnia szansa. Nie wybazę sobie tego co zrobiłem. Przepraszam każdego komu zrobiłem jakąś krzywdę, kogo wyzywałem i śmiałem się z niego, chce poprawić swoje zachowanie grająć u Was ;c last chance please ;( |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
Wysłany: 18 Kwiecień 2016
|
|
|
| Odpisze ktoś coś ??;( |
|
|
|
 |
czaczacza
Kurliki atakują!

Wiek: 22 Dołączyła: 04 Sty 2016 Posty: 191 Skąd: pole marchewkowe
|
|
|
|
| Arejcz, Arejcz ja nie sąd, ale mogę coś powiedzieć. Osobiście twoje zachowanie było nieodpowiednie, te słowa, zdania itp. Mi nigdy nie przeszkadzałeś i nie wiem ile szans miałeś, chyba dużo skoro nikt nie odpowiada... Prośbę miałeś prawo napisać, może ci zależy. Naruszyłeś zaufanie innych, że tak powiem beszczelnie. Każdy zasługuje na drugą szanse, ty ją miałeś, ale jakbyś miał wrócić to musisz ograniczyć swoje "słownictwo", było bardzo zabogate xD. Nie lubię jak ktoś dostaje bany, ty byłeś dla mnie miły- na szczęście nie chciałabym być osobą, która miała z tobą na pieńku. Jasne każdy może się zmienić, ty to baardzo dużo razy. Może taki mute for ever by pomógł, abyś przez jakiś czas był cicho. Nie jestem mściwa, ale może przydałoby ci się takie orzeźwienie co inni myślą na twój temat. Jasne, chce aby każdy miał tą drugą szanse, aby chociaż tylko udowodnili , że się zmienili. Tyle ode mnie. |
_________________ Bo marchewki są najlepsze xD.
#OPTYMISTKAFOREVER
Taniec... To wszystko co jest dla mnie ważne.
You're never gonna get it
I'm a hazard to myself
I'll break it to you easy
This is hell, this is hell
You're looking and whispering
You think I'm someone else
This is hell, yes.
I am in hell.
W zyciu chodzi o to by być troche niemożliwym - Wiktor Hugo
Liderka Sali Water od 30.06.2016 17:11
Jak się nazywa Rumun z płytą w głowie?
CD Rom... Haha ha...
 |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Powiedzieć możesz, ja Ci nie zabronie. Naruszenie zaufania nie ma nic w związku z banem, śmieszne jest to ze osoby którym dałem za nic dobre pokemony (m.in ziemniaczki skarmory lonely 30/31 czy sh zapdos dla tygrysi ) pisały ze są za moim banem, wyżej wymieniony tylko ziemniaczki napisał ze jest żeby ban został, z tego co mi mówiono. Każda szanse sobie wykupilem wiec kappa tak trochę. Nie zdawałem sobie sprawy z tych banów bo myślałem ze kupno ub zapomni o tym co robiłem, dlatego piszę o ub teraz gdy sobie zdałem sprawe ze poke jest dla mnie naprawdę ważny. Gdybym wrócił zmienił bym się, ale teraz naprawdę. Trudno wam jest mi wierzyć po tym wszystkim ale błagam Was o ta ostatnia szanse |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| Teraz nagle wszyscy chcą Ub, śmieszne... . Nie Wiem czy się zmieniłeś czy nie,ale wiem ze twoje zachowanie było nie do zniesienia...po X razy upomnień a nawet banie...,może to 3 raz nie wiem, może do trzech razy sztuka..., ale nie sądzę żeby nagle proszących o Ub w tym samym czasie się zmienili, nie wierze jakaś magia.Decyzja jak zawsze należy do Denka :) |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Gdybym nie chciał już tu grać to bym nie pisał tego. Chce się zmienić a mogę to robić z wami, chce się ciągle uczyć o nowych pokach trenować je i być najlepszym. Nie wiedziałem ze aż tak jestem nieznośny, naprawdę przepraszam i pierwszy raz żałuję tego co robiłem i kim byłem |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| Naprawdę nie chce Tu wojen zaczynać, czy mam coś Do Cb, może się zmieniłeś może i nie, jak to mówią ,,Mądry Polak po szkodzie"tak wiem czasami było spoko,ale po pewnym czasie cos Ci odbijało i ,,Bum" inny Arjecz,Może to co piszesz jest wiarygodne i żałujesz,ale jak nawet pól serwa odpowiedziało na ,,nie" nie dziwie im sie... po tym jaki poziom reprezentowałeś,ale życzę powodzenia,To Tyle z mojej strony Dobranoc |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
Wysłany: 19 Kwiecień 2016
|
|
|
| I po raz kolejny nic nie czytalem z tego co czytaliscie oprocz tego co o mnie napisales arejcz ;p tak to prawda gdy denek napisal "chcecie ub dla arejcza " to ja odpisalem ze nie chce tak jak wiekszosc osob (a bylo ich duzo , moze nawet mam ss z tym) ja rozumiem ze mozna dostac ta 2 szanse bo sam taka dostalem , 3 szanse juz mnie rozumiem chociaz ujdzie gdy wiekszosc osob jest za unbanem itd , lecz 4,5,6,7 itd szansy juz do wiadomosci nie przyjmuje bo juz po 2 szansie zachowanie powinienes zmienic a ty myslales ze nikt cie nie ruszy i pisales " i tak bana nie dostane " po 3 szansie tym bardziej powinienes sie zmienic ale ty wiedziales swoje i musiales sie popisywac .. twoje zachowanie bylo tragiczne to prawda (tysiac unmutow na dzien ... nadal nie wiem skad na to hajs miales xD) ja sam nie mam lepszego slownictwa lecz nie wyrazam sie tak na chacie , jezeli juz to na pv xd .. obrazanie kogos za plecami tez nie jest za fajne bo gdy ten ktos kogo sie obraza sie o tym dowie to mu jest przykro (wiec pomysl nastepnym razem).ja nie chce tu niczego oceniac ale dostales 3 szanse i ich nie wykorzzystales ;p zachowywales sie dobrze przez tydzien i co ? i po tygodniu znowu to samo , skad mamy wiedziec ze po 4 szansie nie bedziesz sie tak zachowywal ? ze sie zmienisz ? ..Moim zdaniem decyzja nalezy teraz TYLKO do denka nie do graczy poniewaz gracze juz sie wypowiedzieli na chacie ze cie nie chca .. teraz musisz czekac na wypowiedz denka .. ja osobiscie nie wiem co o tym myslec bo 2 razy cie bronilem jak miales bany ale juz za 3 nie bo zachowales sie jak gowniarz , sam nie wiem czy teraz cie bronic bo po tym co zrobiles i jaki masz stosunek do mnie to chyba sobie podziekuje , ale nie bede pissal czy jestem za unbanem bo jeszcze sie nie zdecydowalem .. Arejczu zmien swoje zachowanie moze kiedys dostaniesz wymarzonego ub |
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
Wysłany: 19 Kwiecień 2016
|
|
|
| No to przwczytaj co pisałem. Chce się zmienic i wam to pokazać, mówiłem ze nie zdawałem sobie sprawy z tych banów, gdybym teraz nie zrozumiał co straciłem bym tego nie pisał |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2016
|
|
|
| Denek ? Odpiszesz ?? |
|
|
|
 |
alusia106106

Wiek: 24 Dołączyła: 12 Kwi 2014 Posty: 420 Skąd: Z ognia ;3
|
Wysłany: 21 Kwiecień 2016
|
|
|
Ja jestem za ub.Arejcz dużo mi pomagał i nie chce go stracić.Narazie to tyle.
Edit : Okej , to jeszcze bardziej rozbuduje ten post.Arejcz pomagał mi (tak jak wspomniałam powyżej) i najpewniej pomagał też innym.Dał mi dużo fajnych i dobrych poków , doradzał itp. Może naprawdę się poprawił , a może nie.Ja myślę , że chyba tak.Tak naprawdę to nwm czy należy mu się ta sznasa czy nie , ale warto zaryzykować.No fakt , troszkę dziwne jest to , że nie zmienił się chociażby po pierwszym banie , ale nie każdy jest idealny. |
_________________ Ogień to mój żywioł i nim zawsze będzie... ~alusia106106
---------------------------
Avek by adi1 <3 |
| Ostatnio zmieniony przez alusia106106 21 Kwiecień 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
alusia ;cc ja ci nie chce nic mowic ale za takie cos jest warn (nie mowi po zlosci) zara wkleje ta zasade (czyt: reg. dzialu)
EDIT : lapaj ▪ zbędnych postów typu jestem za ub, powinien dostać mute etc. |
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
|
|
|
 |
Cicha
DIVA

|
|
|
|
"19. Niedozwolone jest zwracanie uwagi innym użytkownikom, że złamali regulamin (oczywiście mowa o poście jedynie z taką treścią, jako dodatek jest to dozwolone). Od tego jest funkcja "Zgłoś ten post" znajdująca się przy każdym poście. "
Poza tym, Alusia uargumentowała swoją wypowiedź.
Co do samej sprawy Arejcza, pierwszy ban powinien dać ci już wiele do zrozumienia, już wtedy powinno widać poprawę, lecz nawet po 2 banie, dalej nie było jej widać. Wątpię byś zrozumiał swoje błędy, choć mogę się mylić. Jednak póki co, jestem przeciwko ub. |
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Dzięki alusia, że dodała to ze Ci pomagałem, sam dodam że często bezinteresownie dawałem jakieś w miarę dobre póki za nic niektórym osobom, randomom czy komuś tam |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
|
|
|
Prawdę mówiąc? Ja bym był za ub dla Arejacza, a jeśli nie zmieni zachowania to już całkowicie ban bez możliwości ub.. Mimo że wyzywał to fajnie sie z nim czasami grało i pisało... *Tutaj was zaskocze* Arejcz mimo że nie przepadał za mną i ja za nim to mu przebaczyłem za tamte wyzwiska i mi pomagał... Myśle że mało to da do tej wypowiedzi o ub ale zawsze trzeba wierzyć! :)
(Lub minimum możliwość zrobienia nowego konta tak jak u hamtarka ;v) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|