Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Kiririn 16 Kwiecień 2016 |
Coś o mnie. |
| Autor |
Wiadomość |
Angelika
Nick: Andziaaa_x3
|
Wysłany: 12 Kwiecień 2016 Coś o mnie.
|
|
|
Witam! wiem, że był temat mój powitalny, ale chcę, byście się trochę o mnie dowiedzieli, gdyż niektórzy robią to, czego nie lubię, a przez to się denerwuje, a bana na start nie chcę ;)
Więc tak. Dla nieznajomych jestem Angelika, a dla znajomych Andzia. Jeżeli ktoś napisze do mnie Andżelika, to ostrzegam, że się złoszczę, bo ja tak na imię nie mam, a wolę żeby nikt mojego imienia nie mylił :\. Jestem osobą bardzo szybko się denerwującą (nie w każdej sprawie ;)). Nie cierpię spamu, jak chyba każdy -.-. Uwielbiam emotikonki, więc bardzo dużo ich używam ;*. I tak na koniec. Interesuje się "podstawową grafiką" czyli nie jestem jakąś profesjonalistką. Uwielbiam psy, nie lubię kotów. Mam 19 lat ;)
Myślę, że wszystko sobie wyjaśniliśmy...
Pozdrawiam ;D |
| Ostatnio zmieniony przez Angelika 13 Kwiecień 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Asaro
Amstaff Atak

|
Wysłany: 12 Kwiecień 2016
|
|
|
Jakie kryteria na zostanie twoim boy? Tak tylko pytam bo mam takiego kolegę ziemniaczki i on nieustannie szuka jakies girl.
Pozdrawiam i caluje raczki |
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
Wysłany: 13 Kwiecień 2016
|
|
|
Troche wygląda to jak reklama ,,Hey, szukam swojej połówki ale gryzę gdy ktoś się za bardzo zbliży''.
Pisałaś wcześniej, że chciałabyś być liderem jak i kidmodem. Niestety, jeśli jesteś osobą łatwo denerwującą się nie da rady, ponieważ obie te rangi są na to narażone (ciągły spam itd). Co do zmian imienia, to powinnaś wiedzieć że czasami osoby robią to specjalnie albo są to dzieci które jeszcze nie rozwinęły swojej pisowni wiec nie ma co się aż tak denerwować. |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
Szczerba#TY
Szczerba reload

Wiek: 27 Dołączył: 08 Lip 2015 Posty: 112 Skąd: From diee
|
|
|
|
Hey, Hey ;)
Generalnie, na serwerze jest dużo trolli, gimbazy jednoznacznie gimby, wiec to że będą ''zarywac'', Trollowac to normlane lepiej mieć nerwy na wodzy :D
A 2 mam dziwne wrażenie że cie znam ;x |
_________________ ________________________________Steel Shaders_______________________________
 |
|
|
|
 |
Angelika
Nick: Andziaaa_x3
|
|
|
|
| Krelon napisał/a: | | Troche wygląda to jak reklama ,,Hey, szukam swojej połówki ale gryzę gdy ktoś się za bardzo zbliży''. |
Nie chciałam by to tak wyglądało, więc za chwilę z edytuje post :D
| Krelon napisał/a: | | Pisałaś wcześniej, że chciałabyś być liderem jak i kidmodem. Niestety, jeśli jesteś osobą łatwo denerwującą się nie da rady, ponieważ obie te rangi są na to narażone (ciągły spam itd). |
Da się ogarnąć ;) Denerwuje bardziej się w takich sprawach jak zarywanie do mnie i "oszpecanie" mojego imienia... Spam da się wytrzymać (/ignore) ;)
| Asaro napisał/a: | Jakie kryteria na zostanie twoim boy? Tak tylko pytam bo mam takiego kolegę ziemniaczki i on nieustannie szuka jakies girl.
Pozdrawiam i caluje raczki |
Żadne? |
|
|
|
 |
Szczerba#TY
Szczerba reload

|
Wysłany: 15 Kwiecień 2016
|
|
|
Zapomnialas dodać że jesteś chlopakiem, :D
A tak serio, typowy gimbus by napisał Hej blondyna chcesz córke albo syna?
Jednakże nie jestem gimbem, i napisze to co myśle i to jak jest ;D
Napewno nie napisałbym tak do chlopaka, Obojniaka, dziewczyny na 100% nie, nevermind.
Robiłeś z siebie jakieś ''wow'' mimo że w sumie nikt cie nie lubił lecz co chwile odchodziles i wracales zeby zwrócic na siebie uwage, tak to takie sensowne,
Ale skoro w normalnym życiu ci srednio wychodzi bycie chlopakiem, a raczej bycie po prostu jednostrzalowcem, a w grze randomem o nicku Branq na ktorego nikt nie zwraca uwagi, najlepiej dopisac sobie te 8 lat powieziec ze ma sie cycki i jescze pisac ze jest sie singlem, tak wyrwij sobie jakiegos gimbuska na cyberka na skype, jestes żalosny, A moze to po to żeby ktos w koncu do ciebie miał szacunek ;)?
A teraz juz własnie zostałes nikim, oczami ludzi z poke wdg mnie, nic już tu po tobie,
~Szczerbuś, #do zamkniecia
PS. Nie chce żeby z tego były jakieś kłotnie po prostu uświadamam ludzi jak jest, a to napisałem żeby nie przyszedł ktoś przekroju Krelona i jak zwykle dawał mi warny :C |
_________________ ________________________________Steel Shaders_______________________________
 |
|
|
|
 |
Asaro
Amstaff Atak

|
Wysłany: 15 Kwiecień 2016
|
|
|
haha szczerbatek, rozsmieszyles mnie :DD
polać mu |
|
 |
Szczerba#TY
Szczerba reload

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2016
|
|
|
Drogi Przyjacielu,a co tu sie smiać?, Tu płakać idzie. to jest żalosne na jakim poziomie ten typ stoi,
To już jest akt desperacji w kierunku aspolecznosci i tego ze skoro nikt go nie ''akceptuje'' to musi udawać kogos innego kto miałbyć ''fajny''
Wgl, to tak wygląda teraz jakby denek miał dać range za to ze on jest ''dziewczyną'' przeciez denek nie ma 15 lat żeby wyrywać dziewczyny na range w minecraft xD, suaby tok myslenia,
Zreszta denek ma troszke wiecej lat jak i rozumu.
Jak dla mnie to już dramat, nie chce sie rozpisywać zebym nikogo nie obrażał, i żeby ta konwersacja zachowała jakiś lepszy poziom niż ''Branqa'' zachowanie |
 |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
Wysłany: 16 Kwiecień 2016
|
|
|
A już myślałem, że Branq to w miarę spoko gość, a tu takie coś xd
W skrócie, żałosne to jest xd |
_________________ Koniec!
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|