Zamknięty przez: admin 31 Maj 2016 |
Launcher :/ |
| Autor |
Wiadomość |
BranQ
Wioślarstwo <3

Wiek: 26 Dołączył: 08 Kwi 2015 Posty: 108 Skąd: Z domu ._.
|
Wysłany: 9 Kwiecień 2016 Launcher :/
|
|
|
Pierw sprawa do Torka, nie zauważyłem że taki post napisałes ._. Po prostu wszedłem i od razu pisałem, chyba wiesz o co mi chodzi ;p
↓Teraz to z launcherem↓
Witajcie, wczoraj, gdy wszedłem od baaaardzo dawna na serwer normalnie launcher się odpalił i w ogóle, a gdy wyłączyłem i próbuje znowu wejsć otwiera się Minecraft, po czym jest czarny (jak zawsze u mnie) pisze brak odpowiedzi, normalne, aż nagle robi się "powłoka" na nim biała i się wyłącza.. Zna ktos powód? ;/ |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
Wysłany: 10 Kwiecień 2016
|
|
|
| Sprawdź prawidłowość javy co do systemu, usuń pliki pokecrafta z %appdata% i odpal launcher bądź jeśli nie zadziała dodaj RAM do launchera |
|
|
|
 |
adi1

|
Wysłany: 10 Kwiecień 2016
|
|
|
| Też mam tak czasmi,reset PC pomaga,ja mam tak gdy sie zatnie grajać, taka ,,powłoka" i wyłacza |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
Szymonus108
|
Wysłany: 24 Kwiecień 2016
|
|
|
| robilem to co pisaliscie na goze dodalem wiecej ramu przez ten program i nadal jak probuje dolaczyc na serwer albo na singleplayer to gra sie zacina a potem sama wylacza byscie mogli mi pomoc prosze :D |
|
|
|
 |
Apkka
|
Wysłany: 27 Kwiecień 2016
|
|
|
| Witam otóż mam ten sam problem jestem nowy i chciałbym pograć ale niestety mi nie działa jave mam dobrą mam xp i mam ten słabszy luncher a nie mogę dodać ramu bo błąd mi wyskakuję |
|
|
|
 |
|
|