Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
22 Marzec 2016
Prośba o odabnowanie gracza piesek22
Autor Wiadomość
piesek22

Ostrzeżeń:
 6/3/6
  Wysłany: 22 Marzec 2016   Prośba o odabnowanie gracza piesek22

chciałbym przeprości gracza za okraśćie chciałbym się dogadać z graczem Asaro , jeśli denek mi pozwolisz chciałbym się dogadać :oops: :-( i tyle denek jak pozwalasz napisz mi w komentarzu proszę :-( :-( czekam na odpowiedz :) :(
[/u][/i][/b]

adi1 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 22 Marzec 2016   

Z tego co wiem to nie jedna skarga była na Ciebie (poprzednie chyba nie było dowodów) mogłes mysleć jakie bąda tego konsekwncje.A gdy bana dostałes chcesz sie dogadać.niepotrzebujemy złodzieji tutaj takich jak Ty

piesek22

Ostrzeżeń:
 6/3/6

Tak tylko ja złajue a inni co kradną nie załuja i maja to daleko gdzieś a mi zależy i znam ludzi duzo co kradną mnie sami 10 okradło ale kij s tym moze nic nei amm na usprawidliwienie ale załuje ze to zrobilem i chce sie dogadac jak sie nie da nic zrobic to :cry: ale pamiętaj 2 razy tego samego błedu sie nie popełnia i ja mam taki zamiar ale to tylko zalezy od was :) :( i napewno nie popełnim bym tego samego błedu !!! :( :( :-/ :-? :cry: :oops: :cry: :cry: :oops: :cry: :oops: :cry: :cry: :oops: :cry: :oops: :cry: :oops: a ja nie złodziej ani skąpy tylko chciałem kolege upokozyc bo cie hwalił ze ma najlepszego lucario na serwie bo miał jego 305 speed a jak usłyszałem 306 ze ma gosciu to mnie cos opetało niewiem moze zazdrosc :( ale i tak załuje ze to zrobiłem
:-( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

piesek22

Ostrzeżeń:
 6/3/6

moge obiecac ze jak mnie odbanujecie to bedze
1- udciwy
2-nie bedze pisał besesownuch widomosci
3-nie bede krasc
obiecuje wam !!!!!!!!!!!!! ;-) :-( :-( i przepraszam załuje i to mocno :cry: :oops: :-( :arrow: :cry: :oops: :cry: :oops: :cry: :-| :-/ :-( :-| :-/ :cry: :oops: :cry: :oops:

Krelon 
Alpha Luxray

Ostrzeżeń:
 1/3/6

http://forum.pokecraft.pl...p?p=67249#67249

Mialesz szansę na zwrócenie pokemona. Nie zrobiłeś tego więc po tym jak dostałeś bana chcesz pogadać zamiast zwrócić pokemona na prośbę gracza.

Ps Ilość emotikonek mnie nie poruszy jak rownież resztę administracji

piesek22

Ostrzeżeń:
 6/3/6

Postanowie poprawe Postanowie poprawe nawet naj gorzszemu graszu daje sie 2 szanse wiec chciałbym bym dostał 2 szanse obiecuje nie bedzie problemow wiecej ze mną poprawie sie obiecuje :cry: :-( przysiegam nie bedzie problemow ze mna nawet bede moze naj bardziej lubianym graczem postaram sie
obiecuje i chciałbym druga szanse ale to juz od was zalezy dajcie mi un bana a nie pozalujecie nawet bedziecie sie cieszyc ze macie takiego fajnego gracza bo sam po obie wiem ze na waszym serwie jest duzo fajnych graczy sam nawet poznałem takiego jednego ten serwer jest mega i chicałbym grac na nim porsze was by mi uwiezyli i dali druga szanse nawet z wrogami postaram sie zaprzyjaznic i polubic ;-) i jeszcze raz napisze przepraszam i jak bym mogł druga szanse :-( :oops: :cry: :cry: :cry:

piesek22

Ostrzeżeń:
 6/3/6

chce teraz zwrocic pokemona ktorego ukradłem obiecuje albo zapłacic wiecej dopłacic

piesek22

Ostrzeżeń:
 6/3/6

jak wy sie zgodzice i asaro to dopłace lub zwroce !!!!!!!!!!!!!!!

piesek22

Ostrzeżeń:
 6/3/6

ja chce zwrocic tylko jak ja jestem zabnowany lub doplacic mu tak jak chciał 4staki bz dopłacic

piesek22

Ostrzeżeń:
 6/3/6

Po tych kometarzach otrzuwam ze nie nie chetnie chcecie mi dac un bana nie dziwie sie tak troche wierzycie ze załuje a troche ze was o kłamiam uwiezce mi ze załuje i ze zwroce lub dopłace tyle ile bedzie se zyczył lub czegoś obiecuje !!! :-(

admin 
Administrator

miałeś szansę na forum , później prosiłem w grze , prosił sam pokrzywdzony - olałeś nas, nie chciałeś się dogadać i powiedzieć nawet głupiego przepraszam.

Unbana nie dam. Kup w sms shop.
Zamykam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi