Zamknięty przez: adiii132 20 Marzec 2016 |
Do denka , Caro lub Dominika. |
| Autor |
Wiadomość |
alusia106106

Wiek: 24 Dołączyła: 12 Kwi 2014 Posty: 420 Skąd: Z ognia ;3
|
Wysłany: 18 Marzec 2016
|
|
|
| Jak to wszystko czytałam to normalnie mi serce zabiło mocniej.To dobrze , że widzicie we mnie poprawę.Carolino , naprawdę obiecuje , że będę się trzymać regulaminu.Co prawda to prawda , że ban będzie się ciągnął i ciągnął za mną no , ale już nic z tym więcej nie zrobię i tak już dużo zrobiłam i naprawdę żałuje tego bana.Jeżeli Caro , naprawdę nie chcesz żebym szła na lidera to ok , ale ja tak bardzo pragnę tego.Ja jestem taka...jakby to powiedzieć , lubię żądzić , wyróżniać się i nawet sam kolorowy nick mnie jara na czacie , a co dopiero lider.Ludzie lidera bardziej cenią , zauważają go , ja nawet kiedy czasami jestem vipem to ktoś mi nie odpisze , bo nie zauważy co napisałam.Nie wiem co ja mam zrobić żeby udowodnić , że jestem inna niż niektórzy , niż wtedy kiedy miałam i dostalam bana.Lider ma to coś co pozwala być tak jakby szefem jakiegoś typu , a ja mam swój ulubiony typ.Naprawdę jestem dobrym człowiekiem i chciałabym startować na lidera.Mam nadzieje że uda mi się Cie przekonać. Nie wiem , naprawdę nie wiem jak to pokazać , że jestem uczciwa... |
_________________ Ogień to mój żywioł i nim zawsze będzie... ~alusia106106
---------------------------
Avek by adi1 <3 |
|
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
|
|
|
Weź pod uwagę to, że nie napisałam, że nigdy nie zostaniesz lidem. Od końca kwietnia będę miała więcej czasu. Będę częściej obecna na serwerze. Będę się przyglądać osobiście. Zazwyczaj jak wchodzę to tak, aby nikt tego nie zauważył i was obserwuję. Obecnie trwa sprawa dotycząca TremZy. Jej przebieg też wpłynie na dalsze losy ludzi, którzy mieli bana.
Oto link
http://forum.pokecraft.pl...p?p=66970#66970 |
|
|
|
 |
alusia106106

|
|
|
|
,,Jak by ban przynajmniej nie dotyczył okradania, to może bym to przemyślała." Myślałam , że juz nad moim banem nie będziesz myślała , a jednak.Czyli mam jeszcze jakieś szanse na zostanie liderem ?
Ps widziałam ten temat lecz nie mogę nic napisać , bo dobrze to Tremzy nie znam i nawet nie chce się wypowiadać. |
Avek by adi1 <3 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Dużo osób z banem dostało drugą szansę. Ten wybryk był jednorazowy, a Alusia jest bardzo miłą osobą i zasługuję na lidera. Np. Baron, z tego co wiem miał bana, a i tak po pewnym czasie mógł startować. Poszkodowany wybaczył Alusi (nawet nie pamiętał o tamtej akcji) + od tamtego razu minął już ponad rok, a Ala ani razu nie zawiodła. |
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
Wysłany: 20 Marzec 2016
|
|
|
| Jak widzę dosłownie 100% osób które się wypowiadają są za. NIe ma ani 1 osoby, która by coś marudziła. Myślę, że nawet nie ma co się rozpisywać. Tak patrzę i myślę sobie, że warto czasami na pewne sprawy przymknąć oko. A więc będę czekać na twoje podanie. Możesz startować. |
|
|
|
 |
alusia106106

|
|
|
|
| Bardzo Tobie i wam dziękuje ! <3 Obiecuje , że nic że tak powiem nie odwale. |
Avek by adi1 <3 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
No jasne, ze nic nie odwalisz ^^ Od tamtego bana nic nie odwaliłaś i trzymaj tak dalej oraz powodzonka ^^
Więc zamykam |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
|
|