Zamknięty przez: Torek 21 Marzec 2016 |
Do trzech razy sztuka. |
| Autor |
Wiadomość |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
Wysłany: 18 Marzec 2016 Do trzech razy sztuka.
|
|
|
Jak w temacie. Już 3 raz postanowiłam wysłuchać i pomóc kandydatowi na lida. Może tym razem będzie inaczej. Zobaczymy.
A więc sprawa dotyczy TremZy, która atakuje mi skrzynkę ( W pozytywnym znaczeniu). Po treści i ilości stwierdzam, że warto spróbować ostatni raz. W tym temacie musicie wypowiedzieć się czy jesteście za dopuszczeniem TremZy do walk o Lidera Sali Dark. Z góry uprzedzam, że komentarze te za jak i przeciw bez konkretnego dowodu, że to co piszecie jest prawdą nie będą w ogóle przeze mnie uznawane.
Co do sporu między QM Torkiem, a niedoszłą pretendentką do lidera Dark. Nadludzkim wysiłkiem przeczytałam to całe i waliłam głową o biurko. Naprawdę nikt się tam nie popisał... Powiem tak. Osobiście swoją range traktuje jak swego rodzaju wolontariat, a jak zwróciłam uwagę liderzy w dużym stopniu przykuwają uwagę graczy. Jeśli nieodpowiednia osoba będzie liderem, to tacy sami gracze będą się mnożyć. Ja nie wiem.. Jest różnica między rangą dla fejmu, a rangą dla dobrych intencji. Jeśli bym straciła swoją rangę, to by był dla mnie sygnał, że nie nadaje się na nią i żyłą bym dalej. Z góry uprzedzam, że wszystko związane ze sprawą TremZy uznaję tylko w tym temacie, a na wszystkim innym typu gg czy sama gra, to nawet nie odpowiem.
W skrócie:
- Wybieracie czy TremZa powinna być lidem czy nie.
- Następnie podajecie powód i dowód na jego prawdziwość. Najlepiej Screeny albo potwierdzenie prawdziwości przez szczere i godne osoby.
Zacznę poważnie myśleć o przepuszczeniu jej tylko wtedy, jeśli posty pozytywne będą znacząco przeważać posty negatywne. Jeśli czegoś nie rozumiecie przeczytajcie post od nowa. Nie Zadawajcie tu pytań, a teraz. Start |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
Wysłany: 18 Marzec 2016
|
|
|
| Caro jestem za dopuszczeniem Tremzy. Bo popatrz się na rekru o Dark Dino nie idzie kev tez nie a nikusia nie wiem czy się wyrobi. Tremza będzie dobrą liderką i lepiej dla liderostwa żeby ona poszła bo nwm kto niby przy tych osobach ma wygrać lidera. |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
Tremza jak najbardziej nadaje się na liderkę.
Dlaczego ?
- Była chyba jedynym liderem dark, z ktorym byly problemy. w sensie ze trudno bylo ja pokonac
- Jest to mila osoba, pomagajaca i bardzo latwo sie z nia dogadac
- Ona wrecz kocha typ dark, i to widac bo gdyby jej nie zalezalo to by nawet nie probowala
- moze i kiedys budowala dla h5, ale malo. Wiem bo z nia na ten temat rozmawialem
Nie wiem jakie jeszcze mg dac argumenty, nie chce juz wymyslac.
Wiec zegnam i mam nadzieje ze zostanie ona przyjeta.
EDIT: Dodam jeszcze jeden argument dotyczacy nie tylko tremzy, ale i osob ktore mialy bana.
Kazda osoba zasluguje na druga szanse! No sa wyjatki, bo w przypadku Arejcza bylo inaczej (poprostu sie nie zmienial, lecz obiecywal to tysiac razy).
Przytocze tutaj przypadek cichej i alusi.
Po otrzymaniu ub widac bylo wielka poprawe, Cicha sie bardzo zmienila, alusia wrecz kolosalnie (lubie to slowo XD). Nigdy wiecej nie okradla NIKOGO, starala sie, aby zdanie na jej temat sie zmienilo i jak widac, praca sie oplacila. Podsumowujac, mysle ze dla osob ktore mialy bany powinno sie dac szanse, bo u niektorych to wrecz widac ze im zalezy. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
|
|
|
| Ja jestem za dopuszczeniem Tremzy na stanowisko lidera. Dlaczego? Bo gra tu bardzo długo, wszyscy ją znają i ogólnie bardzo dobrze się zachowuje. Dla samego serwera i graczy bardzo wiele zrobiła (np. uczestniczyła w tworzeniu wielu eventowych mapek i budowli). Swoją postawą często udowadnia szczere intencje (pomaga początkującym, każdego szanuje, nie chełpi się wygraną, choć jest bardzo dobra). Jest też póki co chyba jedyną osobą, która wie coś więcej o swoim typie i każdego kandydata pokonuje 6:2 6:3, co świadczy o jej doświadczeniu i zaangażowaniu w to, co robi. Nie wiem, czy zostanie dopuszczona do rekrutacji, ale jedno jest pewne - ma najlepszy skład Dark, przez co według mnie powinna dostać szansę. |
_________________ Koniec!
 |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
Moim zdaniem tremza powinna dostać 2 szanse.Argumętów jest duzo po 1.Tramza jest jedną z lepszych trenerek.Gdy była na sranowisku lidera Dark trudno było zdobyć jej odznake.po2 widać że kocha ten typ bo wraca po raz 2 na ten typ. Po3 Wiesz ileTremza zrobiła dla tego serwera?
-zbudowała tor wodny
-mape Hallowen
- parkura (Hard) chyba tak :)
I duzo jeszcze innych ale to nie post zeby wymieniac jej zangażowanie ale chce podac powody że by Tremza zasłguje na ta szanse.,choc wiem ze to nie odemnie zalezy.Ale chce jeszcze raz powiedziec że każdy człowiek zasługuje na 2 szanse.Nawet jak sie zawiodłas na paru osobach, to nie znaczy ze juz ta osoba juz nie ma sznas na twoje zaufanie.To tyle z mojej strony i rozpatrzenie pozytywnie tej sprawy.(sorki zabłedy ale piszę z telefonu) |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Czyli mam rozumieć, że pomaganie konkurencji (HighFive i reszcie tej patologii) nie jest karalne? W takim razie proszę o UnBana dla Sindii. Nie pomaga im od sierpnia 2015 (po tym, jak zrezygnowałem z prowadzenia serwera z wyżej wspomnianymi) i skoro osoba, która w dalszym ciągu z nimi współpracuje (przynajmniej tak było od naszej ostatniej rozmowy) ma prawo do gry, to dlaczego Ola miałaby być gorsza? Była Administratorką, wywiązywała się ze swoich obowiązków. Dopóki nie dostanie UnBana, nie widzę sensu ani sprawiedliwości do przepuszczania TremZy na Lidera, a nawet do gry. Oczywiście może jestem niedoinformowany o tym, dlaczego tak nagle postanowiła znów wrócić na PokeCrafta, ale nie raczyła mi tego wyjaśnić. TremZa dostała razem ze mną szansę na powrót, pobyła chwilę liderem, po czym zaproponowano jej rangę na konkurencji, olała wszystko i uciekła (znudzenie się pokemonami to nie wymówka, bo jakoś u nich się nie nudziłaś). Tą "drugą szansę" już otrzymała, razem ze mną, lecz zmarnowała, a większość wypowiadających się, kompletnie nic nie wie. |
|
 |
TremZa
Liderka Dark

Wiek: 25 Dołączyła: 04 Lip 2015 Posty: 147 Skąd: Małopolska
|
|
|
|
| Mylisz się wiedzą więcej niż myślisz. Granie na innych serwerach (gram na paru serwerach pokemon) to nie przestępstwo. Już dawno ci mówiłam nie poszłam za rangą. Ola o UB się nie starała i SAMA go nie chciała. |
_________________ "Wolę zaufać i żałować niż zwątpić i żałować."
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

|
|
|
|
 |
TremZa
Liderka Dark

|
|
|
|
| Oj mój błąd... osobiście do Sindii nic nie mam ;) Sorka. |
_________________ "Wolę zaufać i żałować niż zwątpić i żałować."
|
|
|
 |
JestemHamtaro
Były lider ghost :(

Wiek: 27 Dołączył: 29 Sie 2015 Posty: 72 Skąd: Z Świata Duchów
|
|
|
|
Jestem za dopuszczeniem.
Prezentuje postawę godną liderki sali. Nie oszukuje,
łatwo się z nią dogadać pomaga w razie potrzeby.
To są atrybuty godne liderki sali.
Poza tym uwielbia ten typ (tak samo jak ja ghost)
A po za tym ''czas leczy rany'' może i zdradziła serwer, ale wróciła, a to chyba
jest najważniejsze.
Tyle z mojej strony pozdrawiam hamtarek :)P |
_________________ Nowy rozdział hamtarek :)
VV hamtaro04 VV - rozdział zamknięty ;(
Były trzeci lider sali Ghost.
Były pierwszy lider sali Fighting.
|
|
 |
Patryk^^
|
Wysłany: 19 Marzec 2016
|
|
|
| Ja sam kiedyś grałem na serwerach pokemon ale angielskojęzycznych. Torek wy też grałeś na kilku, znalazłem dwa takie servery ze stania i może jest ich więcej ale tu się nie wypowiem bo nie wiem. Rozmawiałem z pewną osobą spoza tamtej patologii i H5 nie odtworzy serwera, przynajmniej nie w tym roku raczej, nie mają maszyny zero pluginów i prawie zero mapek, tylko z tego co mi wiadomo to sale mają ale po3 typy na sale. |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

|
|
|
|
| To serwer Denka (tzn. denek współpracuje ze Sparkiem) //edit [nevermind, 0 sprawiedliwości. Nie ma po co cokolwiek pisać] |
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| TremZa nadal współpracuje ze spółką h5, tzn. robi im questy..mam ssy dam je około 16. ;) |
|
|
|
 |
TremZa
Liderka Dark

|
|
|
|