Zamknięty przez: adiii132 12 Marzec 2016 |
HybodoTM |
| Autor |
Wiadomość |
XTygrySicaX
|
Wysłany: 12 Marzec 2016 HybodoTM
|
|
|
Reklama konkurencyjnego servera + słowa
SS:
HybodoTM v2.png
|
 |
| Plik ściągnięto 64 raz(y) 1.16 MB |
HybodoTM.png
|
 |
| Plik ściągnięto 57 raz(y) 1.15 MB |
|
|
|
|
 |
NerwiTM
|
Wysłany: 12 Marzec 2016
|
|
|
XTygrySicaX na niego ss dałaś a na innych swoich przyjaciół to już nie co grozili i wyzywali mnie a on napisał prawdę że dzieci spamią na serwie
I jeszcze napisałaś żebym odmutował typka po to żeby mnie wyzywał jak tylko to zrobiłem
to zaczął wyzywać |
|
|
|
 |
XTygrySicaX
|
|
|
|
Jak prowokowali ?? Teraz bronisz swojego kolegę, który reklamuje inny server...
Wątpię by ciebie wyzywali, nikt tak nie robił. |
|
|
|
 |
NerwiTM
|
|
|
|
| Nikt mnie nie wyzywal mam ss nawet teraz jak typki piszą na ogólnym a ty nic im nie robisz |
|
|
|
 |
NerwiTM
|
|
|
|
| ,,Reklama konkurencyjnego servera " To raczej nie tylko napisał że jak mają dzieci płakać to woli sobie zagrać na innym serwie i jeszcze to że jakiś lider dał mu skargę za to że pisał to do remeczka :/ a co do tego ss to miał racje co do gimliv2 groził mi a ty nic mu nie robiłaś |
|
|
|
 |
HybodoTM
|
|
|
|
| Już wole mieć bana niż słuchać jak spamisz na serwie ze NerwiTM nigny nie zostanie yt ani chajsu nie zarobi a kogo to nagrywa to niech nagrywa a nie beczysz i spamisz razem z jakims rembiaszek jak dzieci 10 letnie !! |
|
|
|
 |
HybodoTM
|
|
|
|
| I to reklama nie była nawet nie wiesz jak reklama wygląda jak bym napisał Zapraszam lub cos w tym stylu to była by reklama więc pozdro ::) |
|
|
|
 |
HybodoTM
|
|
|
|
| I jak wyzywali NerwiTM a ty nic z tym nie zrobiłaś tylko spamiłaś ze jest sławny i jechałaś po nim dostane bana to wracam z NerwiTM I kunro39 do BOOM :) |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
Istnieje coś takiego jak edit... 3 posty twoje obok siebie, których praktycznie nie da się zrozumieć, mogły być napisane w jednym i troszkę bardziej czytelniejsze.
//edit
Dowody, że tak było? |
| Ostatnio zmieniony przez Kosmatek 12 Marzec 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Pokemonka1122
Mąka

Wiek: 21 Dołączyła: 08 Kwi 2015 Posty: 61 Skąd: Z nieba spadłam
|
|
|
|
| Jest takie cos jak edit, nie musisz ciągle pisać innych postów(Najlepiej nie pisz nic i poczekaj). Możecie się nie kłucić pod Tematem?, Poczekajcie az ktoś z Administracji się wypowie... Bez sensowncych postów tez nie pisz, bo nie można ich zrozumieć. |
_________________ ~Liczy się to, co przed tobą. Przeszłość zostaw z tyłu. A kiedy ktoś nie docenia Twojej obecności, bądź na tyle wredna, by pozwolić mu poczuć jak to jest bez Ciebie <33~
Sygna & Avek By Ja
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
Hybodo - warn + mute na pokecrafcie, gdy go spotkam.
Co do tego że ciebie wyzywali, jeżeli masz dowody napisz oddzielną skargę.
I dodam, że tygrysek nić nie zdziała bo nie ma permisji, więc się jej nie czepiajcie.
Zamykam |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
|
|