Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: dominik493 26 Luty 2016 |
Liderostwa |
| Autor |
Wiadomość |
wekon
wekon

|
Wysłany: 25 Luty 2016 Liderostwa
|
|
|
Ja mam Pomysł by Każdy gracz ktory posiada 6 pokow 1 typu mógłby sprobowac swoich sił z liderem o bycie liderem co 2 tygodnie w sobotę
Dzięki temu więcej osob posmakuje liderostwa
Przemyślcie |
|
|
|
 |
XTygrySicaX
|
Wysłany: 26 Luty 2016
|
|
|
Pomysł bez sensu, a później, że lidera nie ma, bo się tyle zmieniał.
Na nie |
|
|
|
 |
Cicha
DIVA

|
Wysłany: 26 Luty 2016
|
|
|
| Czas trwania zgłoszeń trwa około 2 tygodnie, czyli według tego co napisałeś kolejna rekru ma ruszyć zanim jeszcze aktualne walki będą rozstrzygnięte. Poza tym walka o lidera różni się od walk o odznakę, sama się o tym przekonałam. Na walki o lidera byłam przygotowana perfekcyjnie, lecz gdy przyszły moje pierwsze walki o odznakę, taką kupę odwaliłam, że szkoda gadać. Nie miałam pojęcia jak walczyć w walce o odznakę. Nie byłam przygotowana na osoby z pełnym teamem ground czy walkę z innymi typami. Żeby być w dobrym liderem potrzeba czasu. Poza tym, osoba kandydująca na lidera, nie tylko musi mieć 6x100lvl pokemonów danego typu i potrafić walczyć o lidera, ale również być odpowiedzialna i kulturalna. Podsumowując, jestem przeciwna tej sugestii. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|