Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Aktywność liderów
Autor Wiadomość
Ziemniaczki 
KAPPA KAPPA

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 21 Luty 2016   

no to tak nizej napisane co ja mysle

CICHYSHOW - jest codziennie na serverze (nwm czy robi walki bo nie chodze xD)

WIKI123 - może i była dlugo nie dostepna ale moze miala sprawy rodzinne ? moze sie cos stalo ;-;

SZEWC - widze go 2-3 razy w tygodniu i co do walk to sie nie wypowiem...

CICHA - z tego co mi wiadomo miala " urlop " ale takto stara sie chyba wbijac i te walki robic .

FRUGO - wbija malo na server ;c widze go raz na 1-2 tygodni ale gdy wbija to robi walki chociaz

TYGRYSICA - aktywna , walki robi co 2 dni chyba i jest chyba codziennie na serverze

DOMINIK - nic do niego nie mam ale : moim zdaniem nie nadajesz sie na szefa liderow ;cc jestes za malo odpowiedzialny wszystkim zaliczasz podania i jestes za malo surowy ;c zobacz karo naprzyklad gdy juz kogos nie douszcza (a wiele osob nie dopuszcza) to rozpisuje sie dlaczego nie zaliczyla albo zaliczyla ... a ty ? " calkiem ladnie . zaliczone "

a co do aktywnosci to widze cie 3-5 razy w tygodniu ale walk robisz malo niestety ;c

RIBU - wbija 2 razy w tygodniu (teraz juz czesciej) i walki robi ;p

CAROLINA - co do tego ze jestes "szefowa liderow " xD to dobrze ze cie wybrali .. nie zaliczasz wszystkim co napisza 2 zdania i potrafisz sie rozpisac na temat tego dlaczego im zaliczasz lub nie

aktywnosci juz mniej ale gdy tylko wbijesz na server zawsze robisz walki .. po za tym w tym wieku ma sie o wiele wiecej zajec niz siedzenie na komputerze ...

MINNER- soory minner ale masz wszystko w dupie a gdy juz wbijasz raz na tydzien to walk nie robisz ;c ostatnie walki ktore byly to chyba 2 tygodnie temu ;c

PATRYKOZAUR - aktywny , wbija codziennie na server , a walki ma co 2-3 dni wiec do niego nic nie mam ;-;

adi1 -wogolnie nie wbija na server !!! dq dla niego !!!

a tak na powaznie to aktywny codziennie po kilka h walki co 2 dni chyba robi
wiec jest okej :D

KIRIRIN- wbija co 2-3 dni a co do walk to sam nwm bo mam juz odznake i nie chodze XD

PIOTR - co wy gadacie ze ma "urlop" ???? -.- nie ma zadnego urlopu , na serverze jest co 2 dni i walki robi zawsze gdy jest ,, (wiem bo go sziftuje na walkach) i jesli ktos nie wie i mowi ze go nie ma to niech nic lepiej nie pisze ... -.-

DZIEKUJE DOWIDZENIA Xd

~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)

FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem

I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .

I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick

Jak ja już na wodniku

ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD :evil: ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom :mrgreen: :mrgreen: wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)

SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333

Odpowiedz do tematu