|
Aktywność liderów |
| Autor |
Wiadomość |
Arejczx2

|
Wysłany: 21 Luty 2016 Aktywność liderów
|
|
|
| Witam, proszę o upomnienie/dq dla kilku liderów. Otóż dlaczego? spieszę z wyjaśnieniami, liderów posiadamy 13 z czego 5 (kiri,patrykozaur123,cichyshow,adi1,tygrysica) są praktycznie ciągle i robią walki jak mogą z czego pozostałe 8 liderów zaniedbuje swoje obowiązki np. wczoraj wiki123 robiła walki, w połowie 2 walki dostała crasha i nie wróciła... minner200pl wziął urlop, który tak naprawde ma od 2-3 miesięcy, wbija ciągle na serwer nie robi walk siedzi cały dzien i gra w inna grę, żeby denek myślał, że jest aktywny... ribu jakoś wbija i robi, dominik493 ma totalnie gdzieś rangę lidera, i wbija jak mu się zachce, a walk łaska nie zrobić, bo po co. Frugo8x8 rzadko wbija, to samo co dominik..piotr13231 ma chyba urlop, nie wiem ale go długo nie widzę, szewcpl też zaczyna zaniedbywać obowiązki. To tyle, czekam na administrację:) |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 21 Luty 2016
|
|
|
| arejcz ty myślisz że co? nie mam nauki? wbijam wtedy kiedy mam czas a walki robie co 2 dni wiec sry cie bardzo.Lider to nie robot na komendy zrobisz walki.Każdy lider inna osoba ma wlasne życie tyle odemnie. |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
|
|
|
| Co prawda siebie tutaj nie widzę, ale na własnym przykładzie mogę stwierdzić, że nie zawsze jest czas. Prawdopodobnie młodsi ode mnie nie mają aż tyle do zrobienia co ja, ale oczywiste jest, że nie muszą opisywać co robili cały tydzień, że nie weszli. Nie ukrywam, że może się komuś czasem nie chcieć, ale też musimy pamiętać, że nie wiemy jak ktoś żyje. U mnie np nie licząc obowiązków muszę mieć czas dla przyjaciół, bo chyba nie zamknę im drzwi przed nosem i nie powiem ,,Sorki, ale nie mogę wyjść dziś z tobą do kina, bo muszę zrobić walki na pokecrafcie" Są tacy co mogą porównać lida poke do lida anime. No tak, ale w anime poków świat jest zupełnie inny. Większość chyba wolałaby, aby świat był taki kolorowy, ale taki nie jest. Jeśli chodzi o zgłoszenie urlopu, to to nie zawsze jest wykonalne, bo nie wiemy co się stanie jutro. Jeśli ma się 100% pewności, że się nie będzie to ok, ale ja czasami naprawdę nie wiem kiedy znajdę taką chwilę, by wszyscy mogli powalczyć, a nie, że wejdę na tyle, że nie każdy będzie miał okazje. Oczywiście weryfikacja tego, czy ktoś nie wchodzi bo nie chce, czy ktoś nie wchodzi bo nie może to nie jest łatwa sprawa. Nie każdy lubi opowiadać o życiu osobistym. Ktoś by mógł powiedzieć, że osoba, która nie ma czasu nie powinna być lidem, ale wg mnie lepiej mieć osobę, która zrobi raz i porządnie, a nie wiele razy i byle jak. |
|
|
|
 |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
|
|
|
wiki123 wbija co 15 dni więc powinno być dq. Minner wziął se urlop bo zachciało mu się grać w lola i jak mi mówił ,,chce odpocząć od minecrafta". Co do domiego... sam nwm, lider powinien robić walki min. 2/3x w tygodniu według mnie, tak by każdy miał szansę zawalczyć. Frugo wbija raz na tydzień w godzinach 22+ więc nie wiem ilu graczy wtedy jest i czy w ogóle robi walki. piotr nie ma urlopu (chyba) ale wbija więc upomnienie powinno wystarczyć. Szewc zaczął pogrywać z minnerem w lola i stworzyli sobie ekipę z paru osób.
EDIT: Ja rozumiem, życie prywatne, nauka itd. no ale żeby nie mieć tych 45m (15x3) w tygodniu i zrobić walki? |
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
 |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| dominik493 napisał/a: | | arejcz ty myślisz że co? nie mam nauki? wbijam wtedy kiedy mam czas a walki robie co 2 dni wiec sry cie bardzo.Lider to nie robot na komendy zrobisz walki.Każdy lider inna osoba ma wlasne życie tyle odemnie. |
Co 2 dni? prosze Cię, co 2 dni to Ciebie na serwerze nie ma. Masz 12 lat i w podstawówce nauki dużo nie ma się. Wczoraj wbiłeś, byłeś z 1h robiłeś ciągle oxy, w tym czasie mogłeś walki zrobić więc się nie tłumacz. Apropo własnego życie - Ty go nie posiadasz, z tego co widzę na skype siedzisz ciągle. Myślisz, że będąc szefem liderów nie masz obowiązków? |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
Glorek
Genji main

|
|
|
|
| Arejcz może on ma laptopa jak mój kolega i go widać ciągle na skype |
_________________ Kocham overwatch
Gengu main
"Jesteś tak gorąca jak chodnik w izraelu"~jakiś romantyk z majnkrafta
 |
| Ostatnio zmieniony przez Glorek 18 Grudzień 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
|
|
|
| Ja mógłbym wam robić walki codziennie ale są przeciwności tego. 1.mam ten problem że co 2 walkę mnie wywala 2.albo ktos przegrywa i to konkretnie np. 6:2 albo ktoś wygrywa więc ten co przegrał nie zrobi w 2 dni lepszego teamu. |
| Ostatnio zmieniony przez Patryk^^ 21 Luty 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
| arejcz mam 13 jak już jak nie wiesz to sie nie wypowiadqjbw kwesti mojego wieku.Mam ferie a po feriach spr wieć wiesz to że ty mnie nie widujesz to nie moj problem. |
 |
|
|
|
 |
Cicha
DIVA

|
|
|
|
| Temat ten przeistacza się w wojnę pomiędzy danymi osobami. Liderzy mają własne życie, własne zachcianki i niektórzy nie chcą, nie mogą być 24/7 na poke jak inni. Każdy ma prawo zrobić sobie przerwę, nie ważne z jakich powodów. Każdy lider wchodzi wtedy, kiedy ma czas. Częste powiedzenie tutaj: "To gracz ma się dostosować do czasu lidera, nie lider do gracza". Graczy jest mnóstwo i nigdy wszystkim nie dogodzi się, gdzie liderów jest tyle ile typów. Gdy ktoś dłuższy okres czasu nie wchodzi, osoby odpowiedzialne za liderów reagują. Jak wam tak bardzo źle z tym co jest obecnie, nie ma sprawy, liderów może wcale nie być, a zamiast nich npc. Skończą się wasze wieczne problemy. Najłatwiej to zauważyć u innych te negatywne strony, a swoich wad nikt nie widzi. |
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
Piekło zaczyna się w gimbazie. Podstawówka to okres, gdzie nie trzeba się uczyć, żeby mieć średnią powyżej 5.0 (wiem, bo sam jestem tego przykładem). Nie wiem dlaczego macie spine do Piotra, bo według mnie jest jednym z aktywniejszych liderów. Z frugo się zgodzę, rzadko wbija. Minner - ja rozumiem, że gra o klockach może się znudzić, ale zrobienie walk przez 15 minut to nie jest jakiś wysiłek. Zamiast afkać przez kilka godzin, możesz wbić na chwilę, zawalczyć i pójść grać w lola. Szewca też nie widuję, ale to może dlatego, że jest cichy i nie udziela się na chacie.
@Dominik
Też mam ferie, ale do szkoły jeszcze tydzień, więc masz dużo czasu na przygotowanie się. |
|
 |
Ribu484
Dazzled One

|
|
|
|
| Bla bla bla, test czy kartkowka was nie usprawiedliwia, zeby nie mozna bylo wbic na te 15 min. |
_________________ Lider Steel 07.12.2015 - 12.9.2016
Lider Bug 12.05.2017 - 11.07.2017
KidMod 26.07.2017 - Present
100% legit |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
Dominik, skoro masz ferie i po feriach sprawdziany. To chyba nie uczysz się codziennie ? Wystarczy usiąść dzien - 2 przed i tyle. Z resztą walki co 2 dni ? Wbijam prawie codziennie i ani razu nie widziałem jak robisz walki, jedynie widze. "Kiedy walki"`Randomowy gracz "Ech, jutro"`Dominik. Moze robisz, gdy mnie nie ma, albo i nie. Ale mogę wywnioskować, że odkąd masz "szefa liderów" to trochę zaniedbujesz swoje obowiązki jako lidera, przynajmniej ja tak myślę, JA, nie wiem co myślą inni. Zapewne zaraz bedzie fala hejtu.
Bez odbioru. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
| heh 2 dni przed spr jak mam po 6,11 tematów ;-; Walki robię i ciebie raczej nie widuje jak robię ;-;. |
 |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|