Zamknięty przez: adiii132 11 Luty 2016 |
A taki tam sympatyczny koleś. |
| Autor |
Wiadomość |
DziubDziub
|
|
|
|
 |
Cicha
DIVA

|
Wysłany: 11 Luty 2016
|
|
|
Sami go ciągle zaczepialiście. Prowokujecie graczy (dzieci), robiąc patologię na serwerze, a potem jeszcze skargi składacie. Nie dziwię się mu, gdyż zapewne ma 8-12 lat i nawet nie zna znaczenia tych słów. Po co dalej z nim kontynuowaliście rozmowę? Po to, by zrobić chaos na czacie? Po to, by ponabijać się z niego? A może po to, by powiększyć własne morale dokuczając dziecku? To co robicie na serwerze nawet nie jest śmieszne, a już żałosne. Jednak dalej wyznaję moją zasadę, że gdy ktoś złamie regulamin powinien zostać ukarany, nie ważne od sytuacji, lecz by nie było smutno, dodam pewnego ss'a (górna wypowiedź Arejcza).
2016-02-11_14.26.25.png
|
 |
| Plik ściągnięto 54 raz(y) 255.34 KB |
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| Zrobiłem to, gdyż ten oto 10 letni dzieciak podczas gdy budowałem na mojej działce, wbił się tam charizardem, i mi przeszkadzał, więc mam powód, żeby tam sobie stać, pozatym czy mu coś robiłem staniem w miejscu ?^^ |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
Cicha
DIVA

|
|
|
|
| Z tego co wiem również wbiłeś mu na działkę i zacząłeś przeszkadzać tak, jak on Tobie. Zachowujecie się gorzej niż dzieci, dlatego że ktoś wam przeszkodził, teraz wy będziecie przeszkadzać jemu. I może odpowiesz mi, po co dalej kontynuowałeś konwersacje z nim? Przez to, że dalej z nim rozmawialiście czat wyglądał tak jak na ss'ach. |
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
Dziub i arejcz - jaile na jakiś czas.
Powód ? Zamiast dać mu spokój i dać na forum poprostu skarge to go jeszcze prowokowaliście.
A ta milka dostanie jaila na dluzszy czas. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
|
|