Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Krelon
8 Luty 2016
Skarga na [diaksmilosz]
Autor Wiadomość
PokemonLover 

Wysłany: 8 Luty 2016   Skarga na [diaksmilosz]

Chciałbym złożyć skargę na diaksmilosz z powodu nękania i przeszkadzania graczom (PokemonLover , Volter40, Mcfiletmc ,Mich98) , Gracz ten utrudnia wchodzenie/wychodzenie do domku jak i z domku. Dodatkowo gracz ten ma home u mnie w domku.Gracz dodał tez ze nie usunie homa dopóki nie zdejmiecie mu mute. Jest to bardzo chamskie zachowanie.
Macie to w logach, nie udało mi się uchwycić akurat tego momentu ponieważ wywaliło serwer.
Godzina 15:30-16:00 mniejwiecej.

dowod 3.png
Tu tak samo.
Plik ściągnięto 44 raz(y) 342.8 KB

dowod 2.png
Tu widać jak chamso przeszkadza w przełączeniu dźwigni
Plik ściągnięto 34 raz(y) 282.11 KB

dowod 1.png
Tu widać jak się czai abyśmy go nie zauważyli.
Plik ściągnięto 35 raz(y) 447.23 KB

Arejczx2 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 8 Luty 2016   

Ziomek ogarnij się, ludzie Cię nękają za Twoje zachowanie, gdybyś był miły i nie wypędzał ich słowami "Wypad" "wynoś się" "won" to byś tego nie miał. Sam sobie to zgotowałeś. Ludzie Ci będą robić nazłość za to, że się do nich tak odzywasz.

XTygrySicaX 

Tak jak wyżej xD , jesteś niemiły zwracasz się do innych jak do rzeczy, nie masz do nich szacunku, a później się dziwisz, że Cię nie lubią i dokuczają ... Co do tematu to powinna być kara według mnie, ale sam sobie robisz na złość odzywając się tak do innych.

Kratos01 
Byly KidMod

Jak ten ziomek ustawił sobie tam home, to co w tym trudnego, by zabudować brukiem miejsce jego respu? xd zrób dla niego taką klatkę... xd

DziubDziub 

Przecież diaksmilosz, rzekomy 18-latek jest bardzo chamskim graczem. Mi tak samo przeszkadzał przy robieniu ox'a. Miał ból pupska, bo spadł na prostym pytaniu. I jeżeli nie podziałało kulturalne zwrócenie uwagi, by tak nie robił, to PokemonLover musiał przecież powiedzieć coś mocniejszego. Z resztą sami postawcie się w takiej sytuacji, że ktoś wam nie daje budować i mi GRZECZNIE zwracacie uwagę, a ten ktoś ma to w poważaniu. Jakie byłoby wasze 2 zdanie? Na pewno coś w stylu: Wypad,won itp.

PokemonLover 

Zrobiłem to co nie zmienia faktu ze gracz jest uciążliwy.Na początku do tych graczy byłem milo nastawiony gdybyś nie zauważył , ale po tym jak zaczęliście odwalać bo ty tez. To już skończyłem być miły.

DawidKox 
Derp

Pff ty i mily?
Odrazu jak zaczales pisac bardziej na chacie to byles nie mily...

PokemonLover 

I mówi to DawidKox który broni zawsze wiki nawet gdy nie ma racji i robi złe.
DawidKoxie pilnuj swojego nosa bo mam na ciebie pełno screenów jak bugujesz.

DawidKox 
Derp

super dawaj je tu myslisz ze tez nie mam na cb ss?

Kratos01 
Byly KidMod

#Dramy <3

DziubDziub 

Przecież PokemonLover był miły na początku, a wy też się zastanówcie, co robicie, bo jak tak to ujmę: Przeginacie pałę i mu dokuczacie to nie dziwcie się, że on też wam będzie robił na złość. Aha, kto mu przeszkadza w budowie? WY! Nie rozumiecie, że może to drażnić? Wracając do początku, PokemonLover jest dla mnie bardzo miłym graczem i nawet mam go na skype. Dużo ze sobą rozmawiamy. Albo jeszcze WY go prowokujecie śmiejąc się z niego, że jest elokwentny i stawia kropki na końcu zdania. To, że wy jesteście nierobami i nie chce wam się poprawnie pisać nie musicie mu wytykać, że jest od was mądrzejszy. To jest tak, że wy nie umiecie interpunkcji, to odgryzacie się na nim.

Krelon 
Alpha Luxray

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Jesteśmy na serwerze gdzie żyjemy w społeczeństwie. Nawet gdy kogos nie akceptujemy należy mu się szacunek.
Co do skargi nie jest ona powodem do dawania kary. Na działki różnych osób wchodzą różni ludzie by patrzec co jest zbudowane czy troche uprzykrzyc zycie. Kary nadajemy tylko wtedy, kiedy ktoś usilnie i z premedytacja przeszkadza w budowie. Samo chodzenie po działkach jest chyba niegrozne, prawda??(hakuje wam komputer, czy pozyskuje tym wasze dane??)

Co do oskarżyciela, nie popadaj w paranoje kiedy ktos wchodzi Ci na działkę. Rob to co masz robic i się nie przejmuj, że ktoś dotyka twoje dzwignie. Nie jestes sam na serwerze, są też inni ludzie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi