Zamknięty przez: admin 7 Luty 2016 |
Włam |
| Autor |
Wiadomość |
Arejczx2

|
Wysłany: 6 Luty 2016 Włam
|
|
|
| Witam, wczoraj cały dzien byłem u siostry na urodzinach, od ok.10 do 22. dziś po tym jak wbiłem na serwer zauważyłem, że nei mam sh rhyperiora, skarmory, sh jolteona, sh bagona sh lucario, 2x sh blissey,scizora,carracosty oraz mojego pinsirka. Okazało się, że ktoś mi się wczoraj włamał na konto, nie zniszczył nic i rozdał tygrysicy, baronowi,kosmatkowi, piotrowi te pokemony. Poprosiłem każdego z tej 4 żeby mi oddali poki, jak oczywiście mogą, oddali wszystko oprócz barona, zabrał mojego uochanego sh rhyperiora naughty 31/29/22 :( i sh joltka timid 30 ivs w atak. Proszę o sprawdzenie kto się ostatnio logował na moje konto :C prosze tez o to, żeby zwrócono mi pokemony które dostał baronhanks (sh rhyperior oraz sh jolteon) bo naprawde się trudziłem, żeby je zdobyć. Pozdrawiam, i hey. |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
Wysłany: 6 Luty 2016
|
|
|
Ciekawa sytuacja =) nie zamieszam oddać Poków ponieważ ten gracz Napisał że jak nie będzie liderem Fly To Zwyzywa administracje na chacie i dostanie bana, Dostał muta. Powiedział że idzie pisać na forum podanie napisał :O WUt Włamywacz Prosi O lidera fly :D HIHIHIHIi zabawane :D a jak już to by włamywacz nie dawał Poków swoim ,,przyjaciołom,, xDD
,,Hey, z tej strony Arejcz. Postanowiłem napisać to podanie, wiem, że mam marne szanse na przyjęcie (praktycznie zerowe) ale co tam, raz się żyję. Wybrałem team fly ze względu na pokemony, które bazują na speedzie jak i zarówno na ataku, max atak i speed tych pokemonów jest wysoki bo aż 394 z każdego, mój team jest unikalny, kocham go najbardzien ja świecie, tak samo jak fly <3 team robiłem sam, bez pomocy żadnego z graczy. Spędzam na serwie od 4-8 godzin, dodam też ze zrobiłem sale ;c. Nie przyjmiecie mnie, trudno raz się żyję :/
Oto moję piękne podniebne bestie
Archeops
Aerodactyl
Honchkrow
Sh honchkrow
Gyarados
Dragonite!
http://imgur.com/TOocYk9
Dzięki, jeśli mnie przyjmiecie, będę wdzięczny całym moim życiem.
@Edit Krelon
Odrzucam. Twoje zachowanie jest niegodne lidera ze względu na kary jak i obrazy administracji poza grą (czyt. gg/skype),,
Up Podanie Które włamywacz napisał
ZZabawna sytuacja Prosze o sprawdzenie IP
Ps : Do tego włamywacz wiedział Co komu dał i wiedział kiedy Arejcz będzie na urodzinach xDD Btw też ten włamywacz nawyzywał krela na msg xDD i na przeklinał xD |
_________________ ,,Urodzony By Przegrać Żyje By Wygrać''
https://www.youtube.com/watch?v=SH6ZUOTtrAA
 |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| Jakbyś wiedział, pytałem się każdego kto był na serwie z osób mi znajomych (pierw liderów którzy byli czyli cichy i piotr) mądralo, nie wyzywałem krela a jak wyzywałem na msg daj dowody C: ale co ja tam moge wiedzieć, jesteś chciwy i tyle :) |
 |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
xD
2016-02-06_16.06.16.png
|
 |
| Plik ściągnięto 66 raz(y) 810.07 KB |
2016-02-06_16.07.32.png
|
 |
| Plik ściągnięto 52 raz(y) 449.9 KB |
|
 |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
Może dlatego się go nie pytałem bo ma na mnie ignore ? pomyśl troche C:}
A Tygrysicy się nie pytałem bo jej nie było na serwie C: |
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Denek sprawdzi IP i się rozwiąże. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| Taaa... do wszystkiego przyznał się mój brat (że rozdał poki chciał bana mute czy co tam chciał ;_;) ale moge odzyskać nadal sh rhypka i sh jolteona bo bardzo mi zależy na obydwóch |
 |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
| Arejcz, powiem ci jedno - masz kochanego brata. Sorki za tego posta, musiałem :v |
|
|
|
 |
GwiezdnyProszek

|
|
|
|
| Cos mi tu smierdzi......jak adii napisal ze denek sprawdzi IP to pare minut pozniej niby twoj brat sie przyznal?Widze ze strasznie duzo osob na tym serwerze ma braci co im na konta wbijaja ;x. |
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
Starek, tez to zauwazylem. Mysle, ze arejcz (jak zwykle) chce wywolac sensacje, aby o nim gadali. Typowe.
Edit: A skoro twoj "brat" rozdal poki, to twoj problem a nie tych co je teraz posiadaja, bylo trzeba nie podawac mu hasla. |
 |
| Ostatnio zmieniony przez adiii132 6 Luty 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
GwiezdnyProszek

|
|
|
|
Wgl na skargach sa same posty arejcza o wlamy kradziez itd.
#edit i tak jak napisal baron ze rozdal poki osobom ktore sa jego przyjaciolmi i napewno byl 100% pewny ze mu je zwroca ale baron byl cwanszy. Drama Queen :) |
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
Starek ja nie oddam Dopóki Denek nie napisze mi na msg oddaj Nie odpuszczę i wiem że to arejcz był |
 |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| Adiii co Ty możesz o mnie wiedzieć? powiedz mi. Nie wiesz o mnie nic więc o mnie nie mów "Typowe" nigdy takiego czegoś nie zrobiłem bo nie miałem po co :) |
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Arejcz, wiecznie próbujesz zrobić jakieś dramy, więc mogę wywnioskować, że to typowe dla ciebie. Bez odbioru. A, i po twoim charakterze można się o tobie dużo dowiedzieć. |
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| #Drama. Brat oddał mu pasy? Jeżeli tak, to po co piszecie życiorys Arejcza? O pokemony radzę ubiegać się do graczy, a nie liczyć na cud, bo jesteś odpowiedzialny za swoje konto. Poczekajmy jeszcze na wypowiedzieć denka, tylko prosz bez zbędnych postów. |
|
 |
|
|