Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Pokemon w ludzkiej postaci. |
| Autor |
Wiadomość |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
Wysłany: 23 Styczeń 2016 Pokemon w ludzkiej postaci.
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=ECMsmg6hBx4
Na tym filmiku zostały ukazane pokemony w uroczy sposób jako ludzie. Jest ich całkiem sporo. Nie martwcie się, jeśli nie zobaczycie waszego ulubieńca za szybko. Nie są one pokazane chronologicznie, a czasami nawet ewolucja umie być późno ujawniona. Napiszcie czy zobaczyliście waszego poka, jaki to był i jak oceniacie jego ludzką postać. Podam przykład
Milotic
Wygląd 8/10
Trochę za ruda xD |
|
|
|
 |
dinostorm
Rocky

Wiek: 109 Dołączył: 15 Mar 2015 Posty: 380 Skąd: Ze smutku :(
|
Wysłany: 23 Styczeń 2016
|
|
|
Tyranitar:
Według mnie Tyranitar jest nie powtarzalny. Obdarowałem go sympatią gdy tylko go zobaczyłem iż wiedziałem, że jest potężny...
Co prawda ma dużą siłę (Sam to wiem bo cale E4+ Erena na nim przejechałem bez revive itp)
Więc nie ocenie tego człowieka, ponieważ to nie jest on. Uwielbiam go a on mnie (Gdy wystawiam w walce Np: Yanmege to od razu mi się na niego zmienia nw czemu, oraz zawsze robi uniki <3 [Wiem, że to przez szczęście uniki robi])
Tyle z mojej strony.
Dinek |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Rock.
,,Wielkość człowieka nie jest uwarunkowana tym, jak wiele bogactwa on nabywa, lecz tym, jak bardzo jest uczciwy i zdolny do wywierania dobrego wpływu na innych ludzi" ~ Bob Marley
 |
|
|
|
 |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
Wysłany: 24 Styczeń 2016
|
|
|
Rayquaza
7/10
Po co te włosy? xD |
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
 |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
Wysłany: 24 Styczeń 2016
|
|
|
| Buizel <3 zakochałem się :3 10/10 ;D |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|