|
Oszustwo! |
| Autor |
Wiadomość |
Remczak
Sasuke

|
Wysłany: 22 Styczeń 2016 Oszustwo!
|
|
|
| Witam z tej strony RemczakAKAreZi . Dzis pewien gracz o nicku czar mnie oszukał . A jak mnie oszukał ? Po prostu miał mi dac 100 lvl poka Flying a ja mu dalem 100 lvl Poliwrath i powiedział ze to jest 100 lvl pok ale ten pokemon miał 89 lvl ale niestety nie mam ss'a ale Pokemonka1122 pilnowała wymiany . I chciałbym o ukaranie tego gracza . |
|
|
|
 |
Pokemonka1122
Mąka

Wiek: 21 Dołączyła: 08 Kwi 2015 Posty: 61 Skąd: Z nieba spadłam
|
Wysłany: 22 Styczeń 2016
|
|
|
Byłam świadkiem wymiany, lecz nie mam także Ss'ów. Ponieważ gdy klikam F2 wywala mi launcher, ale wiem tylko to, ze Gracz obiecał Remczakowi poka 100lvl Fly,
ale dał mu 89lvl. |
_________________ ~Liczy się to, co przed tobą. Przeszłość zostaw z tyłu. A kiedy ktoś nie docenia Twojej obecności, bądź na tyle wredna, by pozwolić mu poczuć jak to jest bez Ciebie <33~
Sygna & Avek By Ja
 |
|
|
|
 |
DziubDziub
|
|
|
|
| Gracz ten niejednokrotnie oszukiwał. Nawet sam mi się przyznał do tego, że oszukał gracza o nazwie adameczek. Z resztą nie sądzę, żeby Remczak i Pokemonka mieliby kłamać. |
|
|
|
 |
DziubDziub
|
|
|
|
Rozmawiałem z tym gościem, a on bezczelnie się wylogował. Poszedłem do klopa na misję, on znowu był, ponownie się go zapytałem a on znowu bezczelnie się wylogował.
Czyli jakby próbował ukryć to, co zrobił. |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| Dodam tylko, że to niejedna skarga - na serwerze wiele osób spami o tym, żeby się z nim nie wymieniać bo was oszuka, i ma rację. |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| Jedynie Administracja moze sprawdzic logi to sie powinno wyjasnic,czekaj na odp Administracji |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
|
|