Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Krelon 20 Styczeń 2016 |
Prośba Do Administarcji |
| Autor |
Wiadomość |
Kozaczeek
<3

|
Wysłany: 20 Styczeń 2016 Prośba Do Administarcji
|
|
|
Cześć , Chciałem Przeprosić Całą Administracje Za Moje Czyny I Poprosić O Dopuszczenie Ubiegania Się O Lidera Wiem , Że Pewnie Większość Powie Miałeś 3 Bany , Ale To Nie Prawda Miałem 1 , Ponieważ Gdy Wszedłem Na Server , Dostałem Bana On Krelona , Po Minucie Kupiłem Ub , I Wszedłem Na Server Po 5 minutach Krelon Wyszedł , Weszła Lotosik , Dostałem Bana , Kupiłem UB , Gdy Wyszła Lotosik Wszedł Adiii , Dostałem Jaila , Ale Po 3 minutach Dostałem UnJaila Bo Adiii Zorientował Się Że Dostałem Już 2 Bany. Wszystkie Bany Były z Tym Samym Powodem. Zgłosiłem To Denkowi , Ale Powiedział , że Nie Oddajemy PP i Była To Pomyłka. Przepraszam Wszystkich Za Moje Czyny i Mam Nadzieje , Że Mi Wybaczycie I Rozgrzeszycie Mnie. Proszę was O Dopuszczenie. Moim Marzeniem Było Zostać Liderem i Mam Nadzieje Że Pomorzecie Mi Je Spełnić.
Jeszcze Raz Przepraszam Administracje , I Pozdrawiam.
Nie Będę Podawał Powodu , Ponieważ Chce Żebyście O Tym Zapomnieli.
Dziękuję Za Przeczytanie. |
_________________ Nie Ma Większego Bólu Od Porażki
<3
Sygna By adi1
 |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 20 Styczeń 2016
|
|
|
| miałeś 3 bany więc raczej nie masz szans się ubiegać o lida |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
Wysłany: 20 Styczeń 2016
|
|
|
| Popraw zachowanie najpierw. Lider ma swiecic przykladem. Zamykam |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|