|
Pomoc. |
| Autor |
Wiadomość |
dinostorm
Rocky

Wiek: 109 Dołączył: 15 Mar 2015 Posty: 380 Skąd: Ze smutku :(
|
Wysłany: 17 Styczeń 2016 Pomoc.
|
|
|
Witajcie.
Wpadłem na pomysł, który nie każdemu może się spodobać:
Polega to na dobraniu się w pary 2 graczy+ i wzięcie pod skrzydła nowego gracza, wprowadzić go w życie serwera, oco we wszystkim chodzi, nauczyć go wszystkiego co sami wiemy. Niektórym tutorial nie starczy, niektórzy tam nie chodzą a inni nie mogą go znaleźć.
A wiecie czemu to napisałem??
Ponieważ czasami się pytam kogoś z kąd to ma i wtedy dostaje odpowiedź ,,Od randoma".
A może dopiero zaczął grę?? To jest tak jakby wykorzystywanie jego naiwności...
To nie jest śmieszne, bo potem żali się, że niema dobrych poków itp... Nie lepiej temu zapobiec i żyć w zgodzie?
Tak jak pisałem nie każdemu się to spodoba... Może nawet i wcale, ale to tylko pomysł... |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Rock.
,,Wielkość człowieka nie jest uwarunkowana tym, jak wiele bogactwa on nabywa, lecz tym, jak bardzo jest uczciwy i zdolny do wywierania dobrego wpływu na innych ludzi" ~ Bob Marley
 |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
Wysłany: 18 Styczeń 2016
|
|
|
| Nosens, totalny nosens, połowa grazy to dzieci do 10 lat którym nic nie wpoisz do głowy a one Cię zwyzywają jeszcze... |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Sama idea jest dobra ale trzeba się zgodzić z Arejczem że gracze nie chcą się uczyć gry na serwerze. Wielu z nich nie ma pojęcia o minecrafcie a co dopiero o pokemonach. |
|
 |
piotr13231
|
|
|
|
| Przez to, ze w pokemony gra duzo osob mlodych, duza czesc nie potrafi, albo nie chce sie nauczyc, nawet grajacy ponad rok (expic obojetnie jak byle by wyexpic i zdobyc odznaki-nie ma po co grac jak sie zdobedzie je wszystkie=odejscie) |
|
|
|
 |
Nadzius
Kokś

|
|
|
|
Arejcz graczy którzy cie zwyzywają***
Sam jak ktoś coś napisze tak się zachowujesz wiec nie wiem czemu porównujesz np kogoś bo tym jak ci się coś nie spodoba zaczynasz go wyzywać sam masz 13 lat (jak ja) wiec jakimś dorosłym nie jesteś |
_________________ Nie mów, że jeśli wyjadę na krótki czas bez Ciebie zostaniesz tu sam. W każdym kwiatku znajdziesz mój uśmiech, w promieniach słońcach odkryj moją radość życia a w deszczu znajdź moje słone łzy. Wystarczy tylko chcieć a odnajdziesz drobne symbole nas.
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Arejcz, Tobie i wielu innym też trudno coś wpoic do głowy xD |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
|
|
|
a ja uważam że to byłby dobry pomysł
kiedyś lider miał swojego ucznia (w kilku przypadkach przynajmniej) ci uczniowie stawali się później sami liderami (ja jestem uczniem kruka)(next takim przypadkiem może być Hyoraku). Ja sam teraz uczę brata i mojego kolegę to co wiem z doświadczenia, ale nie każdy ma takie szczęście że zostaje bratem czy znajomym lidera(lub osoby bardzo dobrej) moim zdaniem to powinny być takie kursy( nie za krótkie nie za długie) bo co lider ma do roboty raz na 2 dni robi walki i tak to nic bo już ma skład. Te kursy ze strony liderów to byłby także test dla ich samych czy są na tyle dobrzy by kogoś coś nauczyć czy tylko potrafią gadać i nic więcej.
JA na tak |
|
|
|
 |
__Boy__
Bohater Lodu!

Wiek: 25 Dołączył: 30 Kwi 2014 Posty: 994 Skąd: Wykuty Z Lodu
|
Wysłany: 19 Styczeń 2016
|
|
|
| Patryk^^, dodam tylko, że ja byłem 1 uczniem Krukx'a i Jeszcze Szixa |
_________________ ,,Łza potrafi być sucha jak piasek pustyni, palić jak ogień, być zimna jak lód, sprawiając ból, ale potrafi także dać ukojenie i radość."
Były Szef Liderów.
Ponownie Lider Sali Ice 25.02.2016 - 28.08.2016
Były lider sali Electric 17.07.2015 - 09.12.2015.
Były lider Ice 14.02.2015 - 17.07.2015.
Były Lider Poison 19.11.2014 - 14.02.2015.
 |
|
|
|
 |
|
|