Chciałbym zaproponować nową mapę. Otóż tą mapą byłoby opuszczone miasto. Projektem moge się zająć. Na singlu oczywiście... mógłbym też zrobić port albo coś w tym stylu.
Pokémony do znalezienia:
Z tym spawnem pokemonów jest jeden zasadniczy problem. Nie do zrobienia na aktualną wersję modyfikacji. Trzeba czekać aż wyjdzie update i będą spawnery pokemonów wtedy będzie można coś zorganizować. Co do samego miasta to może być dobry pomysł nawet. Ale pożyjemy zobaczymy.
Kosmatek, bardzo fajny pomysl, ale moim zdaniem jak to opuszczone miasto to powinny sie respic przede wszystkim pokemony duchy, lecz do twoich pokemonow, tez nic nie mam.
Ogólnie pokemony duchy powinny się też respić w wieży pokemon. Opuszczone miasto pojawi się z kilkoma innymi biomami wiec spokojnie. Troche to potrwa xD
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum