Zamknięty przez: admin 10 Styczeń 2016 |
Kiririn |
| Autor |
Wiadomość |
Arejczx2

|
Wysłany: 6 Styczeń 2016 Kiririn
|
|
|
| Otóż przedchwilą dostałem mute razem z dziubdziubem i wiką, 2 razy poprosiłem kiri żeby dała mute typowi bo klnie, a ona miała to za przeproszeniem w dupie.Potem już nic nie pisałembo chciałem kupic od droses'a poka, to dostałem mute na 3 godziny, pierw WikaPL która z dziubem najwięcej pisała, a ja 2 słowa, proszę o upomnienie czy coś tam ;) http://imgur.com/a/LW0iL |
|
|
|
 |
DziubDziub
|
Wysłany: 6 Styczeń 2016
|
|
|
| Podpisuje się pod skargą. Odczekam te 3 godziny, ale jestem ciekawy, za co dostaliśmy muty? |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Nie dajecie nam budować, spamicie jakbyście mieli jakieś ADHD. Ludzie wy nie rozumiecie, że jak budujemy to nie mamy czasu ?? Jak klnie robicie ssy i dajecie na forum. Nie będziemy się skupiać na tysiącach rzeczy na raz. Z tego co widziałem to strasznie jej dogryzaliście, szczególnie wika. Nie wiem za co dokładnie były te muty, ale sami się zastanówcie nad swoim zachowaniem, bo to się już robi żałosne. Bez odbioru. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| Ja nic nie dogryzałem jej, więc na mnie nie mów, skąd miałem wiedzieć, że coś budujecie jak nic nie robiliście? po co mamy dawać ss na forum skoro są admni modzi na serwerze? |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
Przeczytaj dokładnie mój post, po czym odpowiedz sobie dlaczego macie dawać akurat teraz ssy jak klną.
Kiri pisała, że buduje. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
| Ostatnio zmieniony przez adiii132 6 Styczeń 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Japipcze, dam mu tego mute i spokój. Można zamknąć czy coś tam. |
|
 |
DziubDziub
|
|
|
|
Widzę, że tutaj potrzeba konkretnych wyjaśnień, więc ja je napisze. Zaczęło się tak, że wpadłem na pomysł z xTygrySicax na zrobienie ox'a na naszej działce. Robiliśmy, zadawaliśmy pytania, ludzie się świetnie bawili. W pewnym momencie przyszła WikaPL. Wlazła nam do głównej kabiny, tam gdzie są wajchy. Powiedziała, że nie będzie dotykać, ale ja sobie nie życzę, żeby ktoś tam był oprócz właścicieli działki ( Czyli mnie,tygryski,lite i _docwid'a). Poprosiłem Kiririn o to, aby ją kicknęła- nie podziałało. Poprosiłem Krelona, kicknął ją, ale ustawiła sobie tutaj sethome i przeszkadzała. Prosiłem ją o to, aby tutaj nie przebywała, bo sobie tego nie życzę. W końcu to MOJA działka. Poprosiłem więc Kiri o to, aby coś jej powiedziała- zignorowała to. Krelona akurat nie było. Obowiązkiem rangi posiadanej przez QM jest to, aby kontrolować chat itd. I dostałem mute, za to, że ją poprosiłem? To, że buduje nie usprawiedliwia ją od tego, że ma rangę która do czegoś obowiązuje. Jak dała mute WikiPL ucieszyłem się i napisałem:
- Kiririn-Moja ziomalka
Po czym ona dała mi mute. Czy słowo ,,ziomalka'' kest obraźliwe? Nie wiedziałem, że sobie tego nie życzy.
Nie powinienem podważać decyzji wyższej rangi, ale skoro na forum jest skarga, więc pomyślałem, że się wypowiem. . Rozumiem ,ze możecie się nie zgadzać z tym co tutaj piszę, ale zastosuje mądre powiedzenie: Opinie są jak tyłek, każdy ma swój. To tyle w tym temacie.
Narka! |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
Widzę, że ... (pozwoliłem sobie na wszelki wypadek postawić kropki, bo jeszcze sprawiedliwi uznają to za obrazę) się szerzy, więc trzeba temu zapobiec.
Nic nie wiecie, a się wypowiadacie. Zadaniem QuestMakera jest tworzenie questów, a nie rozwiązywanie waszych życiowych problemów. Może dla sprostowania, przetłumaczę.
Quest - Zadanie, Maker - twórca. |
|
 |
DziubDziub
|
|
|
|
| Fakt, może nie powinienem wymagać czegoś takiego, ale trzeba czasem się interesować co się dzieje na serwie. A z kolei Kiririn po tym jak przeklnęła zdjęła sobie mute za 3 minuty. Mam ss jak napisała niecenzuralne słowo. Takim tokiem rozumowania Kircia nie powinny interesować ją życiowe problemy- tak jak napisał Torek. Skoro nie powinny ją interesować, to czemu mamy muty? |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| Torek jej zadaniem jest wykonywanie questów to po co ma permisje do komend jail mute kick ? To jej pomoże w robieniu questów ? Mi się nie wydaje. |
 |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
|
|
|
| Widziałem cała sytuacje. Wiem jak przeszkadzanie w budowaniu wkurza, sam byłem kiedyś administratorem pewnego servera. Denerwowało mnie jak ludzie ciągle coś ode mnie chcą , ale ja jestem z reguły spokojny, ale nie każdy taki jest. Kiri po prostu nie mogła wytrzymać i dała wam mute. Co tam i tak wasze trio nie może być liderem to mute w te czy we wte wam nie zaszkodzi. Kiri zrobiła to tylko po to by uspokoić atmosferę panującą na servie. |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| Patryk za spytanie się czy da gościowi mute powinienem go dostać? Bo mi się nie wydaje.. a jesli tak to mi wytłumaczcie za co mialem mute. |
 |
|
|
|
 |
Cicha
DIVA

|
Wysłany: 7 Styczeń 2016
|
|
|
| To, że Kiririn ma dostęp do komend takich jak jail, mute, kick, ban, jest to wynagrodzenie jej ciężkiej pracy na serwerze. To, że ma dostęp do tych komend, nie znaczy, że musi ich używać. Rangi KidModa, Moda czy też Administratora nie ma, jest QM i jej zadaniem jest dbanie o npc na serwie. To, że komuś da mute czy też jaila, za nie przestrzeganie regulaminu, to jest jej dobra wola. Może i mute są przyznane niesłusznie, ale tak samo jak ty sobie DziubDziub mogłeś nie życzyć, by WikaPL chodziła po twojej działce, tak samo Kiri mogła sobie nie życzyć, byś do niej się zwracał jak do koleżanki. Tak samo jak gracz, może nie przepadać za poszczególnymi osobami z administracji, tak samo administracja może nie przepadać za poszczególnymi graczami. To działa w dwie strony. Kiririn to wybuchowa dziewczyna, ale do swoich obowiązków podchodzi na poważnie. Tyle ile ona zrobiła dla serwera przez swoją grę tutaj, za pewne nie zrobi żaden z was. Każdemu zdarza się odskoczyć od normy, a to co zrobiła, nie jest niczym poważnym. |
|
 |
Lotosik
|
Wysłany: 7 Styczeń 2016
|
|
|
| Słoneczka ja mam jedno pytanie czy wy sami nie przesadzacie :)? Wiem jacy jesteście i potraficie prowokować nie wiem co macie do kiririn używa komend w ostateczność a co czytam posty to skargi na nią dlaczego:)? Może sami pomyślcie czy nie przesadzacie :) |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
Wysłany: 10 Styczeń 2016
|
|
|
| nie chcialem sie wtracac ale .... w ostatecznosci ? te przeklenstwa to okolo 10 ss z przeklenstwami kiri to tez dla ostatecznosci ? administracja powinna dawac dobry przyklad gracza a nie pisac przeklenstwa dawac mute za nic ;p |
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
|
|
|
 |
|
|