Zamknięty przez: adiii132 7 Styczeń 2016 |
Prośba do Administracji i do Graczy |
| Autor |
Wiadomość |
Kondziorek12 !
|
Wysłany: 6 Styczeń 2016 Prośba do Administracji i do Graczy
|
|
|
| W tym temacie chciałbym pokazać że administracja , nikomu nie chce dac ub . Piszą "możesz kupić ub w sms shop " , albo ub tylko dla tych którzy bardzo żałują . Skąd możecie wedzieć że gracz żałuje tego co zrobił . Ja bardzo załuje tak jak inni gracze , mówią nigdy tego już nie zrobie to powiniscie moim zdanem dac ub i dac mute np : na tydzien . I gdy taka sytuacja jeszcze raz sie powtórzy dac bana perm . To są moje UWAGI , kto też tak chce > |
|
|
|
 |
samsam333
XD
|
Wysłany: 6 Styczeń 2016
|
|
|
może coś w tym jest ale jeśli admini dawali by każdemu un to nie było by kary bo przecież dostaniesz un
to po co w ogóle bal mute i jail? |
_________________ "Człowiek tylko wtedy coś osiągnie gdy porażkę potraktuje jako doświadczenie a nie jak klęskę" |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Bo żałować to każdy a świadomie oszukujecie, okradacie, wyzywacie, przeszkadzacie w eventach. Dostanie któryś karę to już 10 tematów "ja nie wiedziałem że nie można" "już nie będę" "denek daj ub" |
|
 |
samsam333
XD
|
|
|
|
| Kiririn dobrze mówi |
_________________ "Człowiek tylko wtedy coś osiągnie gdy porażkę potraktuje jako doświadczenie a nie jak klęskę" |
|
|
|
 |
Cicha
DIVA

|
Wysłany: 7 Styczeń 2016
|
|
|
| Administracja dobrze wie, komu przyznać unbana, a komu nie. Ja swojego unbana dostałam po pewnym czasie i jak widać, dostałam nauczkę, i już więcej taka sytuacja się nie zdarzyła. Ale niestety, niektóre unbany nie były dobrym wyborem, o czym serwer przekonał się w późniejszej fazie gry. Przykładem, może być Arejcz, który dostał unbana, po czym go zmarnował. |
|
 |
Pokelukasz
|
|
|
|
| Ja dostałem Ub bo okazałem Skruche Administracja Jest Super |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| W niektórych postach nawet widać to, że ktoś żałuje. Myślicie, że napisaniem "denek błagam już nie będę plis daj mi ub" coś zyskacie ?? Raczej nie. Zamykam ten temat, bo jest praktycznie bezsensu. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
|
|