|
Nowa Sala |
| Autor |
Wiadomość |
Tiquer
|
Wysłany: 31 Grudzień 2015 Nowa Sala
|
|
|
Witam tak jak w temacie mam pomysł na nową sale
otóż myślę nad stworzeniem sali Starterów :)
Wiele graczy myśli że startery są słabymi pokami lecz można z nich zrobic bardzo potężny skład (który według mnie może miec osobną sale)
heh dziękuje za przeczytanie i prosze o rozpatrzenie tego pomysłu i pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
Arghan
|
Wysłany: 31 Grudzień 2015
|
|
|
| No i po co to by było?... Startery wykorzystywane są w różnych salach np. mudkip - ground, turtwig - ground/grass piplup - steel/water, nie ma sensu robić takiej sali. |
|
 |
Patryk^^
|
|
|
|
Arejczu wypraszam sobię. Ja używam swamperta do walk xD
Co do pomysłu nie jest on taki głupi, lecz nie przeszło by to prawie napewno. Niech ktoś od liderstwa się wypowie. Ja pozostaje neutralny. |
|
|
|
 |
Arghan
|
|
|
|
| No to mówie, że są używane w różnych salach xD |
|
 |
adi1

|
|
|
|
| Były podobne propozycje tak jak sala ,,eevee,, itd, ktore nie weszly wiec to tez nie wejdzie moim zdaniem wiekszosc liderow mają przypisane sale ,a ta sala w jakim celu miała by służyc?jest juz arena koło spawnu. |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
__Boy__
Bohater Lodu!

Wiek: 25 Dołączył: 30 Kwi 2014 Posty: 994 Skąd: Wykuty Z Lodu
|
|
|
|
Osobiście uważam, że to bezsens, widziałeś może kiedyś w Anime Salę starterów?..
Mamy Problem z zebraniem wszystkich liderów, co to za sens wprowadzać nie potrzebne Zamieszanie jakimś liderem starterów. Bynajmniej Najpierw powinien wejść w życie lider sali dragon. |
_________________ ,,Łza potrafi być sucha jak piasek pustyni, palić jak ogień, być zimna jak lód, sprawiając ból, ale potrafi także dać ukojenie i radość."
Były Szef Liderów.
Ponownie Lider Sali Ice 25.02.2016 - 28.08.2016
Były lider sali Electric 17.07.2015 - 09.12.2015.
Były lider Ice 14.02.2015 - 17.07.2015.
Były Lider Poison 19.11.2014 - 14.02.2015.
 |
|
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
Wysłany: 1 Styczeń 2016
|
|
|
| Ciekawe jest to, że raz kiedy się posiłkowałam anime napisali mi, że pokecraft jest indywidualny i nie musi być taki jak w anime xD To było wtedy jak Elite Foura chciałam wytypować jak należy. Osobiście też uważam, że trzeba robić tak jak być powinno, a nie tworzyć własne dziwne rzeczory. No cóż, jestem tradycjonalistką. Miło, że się starasz coś wykombinować, ale ten pomysł jest sprzeczny z ideą pokemonów. Nikt ci takiej rangi nie zrobi, ale jeśli zbudujesz sobie taką salę i zrobisz team starterów to możesz sobie prywatnie robić walki za nagrody. Tego ci nikt nie zabroni. |
|
|
|
 |
|
|