Witajcie chciałem zgłosić mój problem kiedyś (Jakiś rok temu ) dostałem bana ip na konto smalcu20 , teraz gdy chciałem zacząć grać znowu nie mogę grać na moim koncie smalec20 kupiłem unbana na konto smalec20 lecz ban jest na ip a hasła do smalcu20 nie pamiętam :( Wiadomość wysłałem wam także na Facebooku , i kiedyś wstawiałem tez o tym temat .Prosił bym o rozwiązanie tego problemu . Dziękuje i pozdrawiam .
"podeślij proszę na priv. kod sms , którym wykupiłeś unbana."~admin
to teść wiadomości jaką wysłał ci denek w poprzednim twoim temacie jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś to napisz mu to na priv, a jeśli już to zrobiłeś to wyślij drugi raz możliwe że denek zapomniał to przeczytać
Kurcze z tym kodem moze byc problem :P robiłem format telefonu a unbana kupiłem ze 2 miechy temu ale mogł bym kupić 2 raz tylko to hasło :
Jeżeli znajde kod to od razu go przesyłam do ciebie :) ~smalec20
NIE DO MNIE tylko do admina ja nie jestem Adminem
pod tym linkiem masz profil Admina
http://forum.pokecraft.pl...viewprofile&u=2
#Edit
w historii kupionych przedmiotów na SMS shopie servera powinien być dowód że kupowałeś ale nie jestem pewien to już musisz czekać aż denek się wypowie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum