Zamknięty przez: admin 28 Grudzień 2015 |
Ban? |
| Autor |
Wiadomość |
Anny
|
Wysłany: 27 Grudzień 2015 Ban?
|
|
|
| Hejciaaa dostałem bana "obraza administracji" na nick arejcz, jak mogłem dostać skoro nie jestem arejczem tylko ja jestem anny i to on obrażał administrację a nie ja, ja jestem czysty jak łza :C potwierdziłem to, że nie jestem nim będąc z w tym samym momencie na serwerze przy adiiim i on powiedział, że nie jesteśmy 1 osobą więc proszę o unbana na moje konto bo zakupiłem vipa na 2 tygodnie i nie chcę go stracić. Dziękuję i pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 27 Grudzień 2015
|
|
|
| Tak, szkoda, że po wyjściu z serwera wasze IP są identyczne. Jednorazowe wejście z kompa kolegi, nic wielkiego. Za bana możesz podziękować Arejczowi i zamiast kupować VIPa, zainwestuj we własny, szybki internet. |
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Niby byliście, ale nie potwierdziłem, że w 100% nie jesteś Arejczem. A ip macie identyczne, jedynie mieliście inne gdy Anny wbił i arejcz w tym samym momencie, co oznacza, że pewnie arejcz dał passy koledze, aby wbił. a "korzystam z internetu Arejcza" jest słabe. Następnym razem wymyśl coś innego. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
| Ostatnio zmieniony przez adiii132 27 Grudzień 2015, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Anny
|
|
|
|
Ale to nie jest sprawiedliwe, tak samo niektórzy powinni dostać bana za to, że mają takie same ip jak ich np. brat, ja poczekam na wypowiedź jakiegoś admina czy kogoś bo nwm czy ty masz adma
Nic nie wymyśliłem i nikomu bym passów nie podał, bo nieraz podałem komuś passy i się z kontem pożegnałem, nie ufam w takich sprawach nikomu ;c |
| Ostatnio zmieniony przez Anny 27 Grudzień 2015, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Nawet jak mają takie same ip, to nie wyzywają administracji, a jeżeli ty masz ip arejcza to musisz być świadomy, że jeżeli Arejcz coś przeskrobie i dostanie bana na IP to twoje konto będzie miało te same konsekwencje. |
 |
|
|
|
 |
Anny
|
|
|
|
| A nie można zrobić tak, że dać ub na ip na moje konto a na arejcza zostanie? to byłoby chyba lepszym rozwiązaniem? |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
|
|
|
| Ban jest na konto co za tym idzie każde powiązanie innego konta z tym komputerem również zostanie zbanowane. |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
Arghan
|
|
|
|
| Krelon a mam w ogóle jakieś szanse na dostanie ub? bo chciałbym tu pograć a nie znam innego serwera pixelmon na mc :/ |
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Hah, konta ci się pomyliły. |
 |
|
|
|
 |
Anny
|
|
|
|
| Nie pomyliły :) specjalnie nieraz wchodze na konto arejcza i pisze z jego konta a nieraz on z mojego, nie sądzisz, że z 10 razy nie przelog. Się z kont jest możliwe? |
|
|
|
 |
Cicha
DIVA

|
|
|
|
| A to mógłbyś chociaż wyjaśnić, po co tak zmieniacie konta? Zacytuję pewien fragment wypowiedzi wyżej: "Nic nie wymyśliłem i nikomu bym passów nie podał, bo nieraz podałem komuś passy i się z kontem pożegnałem, nie ufam w takich sprawach nikomu ;c" |
|
 |
Anny
|
|
|
|
| Ja zmieniam konta, żeby zobaczyć ile razy dacie się nabrać na to ^^ a on to nwm, mu podam hasło bo go znam z dzieciństwa a jak mi ukradnie konto/zmieni passy to ma przerąbane :D, dobra już nie spammy, poczekajmy lepiej na jakiegoś admina który się wypowie. |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
| ,,poczekajmy lepiej na jakiegoś admina który się wypowie.'' Wut czy ja o czym nie wiem :o Krelon. adii123, i torek to nie administracja :O! o mój boże. a tak btw to z ich wypowiedzi wnioskuje że unbana nie będzie [ trzeba być powstrzegawczym w życiu ] |
_________________ ,,Urodzony By Przegrać Żyje By Wygrać''
https://www.youtube.com/watch?v=SH6ZUOTtrAA
 |
|
|
|
 |
Anny
|
|
|
|
| Chodzi mi bardziej o adminów typu Denek, Lotosik a adiii123 jest modem, wiem źle złożyłem zdanie ale się każdemu zdarza :D |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Każdy wie, że ostateczna decyzja należy do denka, ale z tego co widać, to skończyły Ci się już pomysły, ciągle zmieniasz treść swojej "historyjki". Widać, że kręcisz. A to, że piszesz raz z konta Anny, a raz z konta Arejcz utwierdza mnie w przekonaniu, że ty to tak naprawdę Arejcz. |
 |
| Ostatnio zmieniony przez adiii132 27 Grudzień 2015, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|