Witam. Ukradli mi pokemona Gliscor'a Poprosiłem Arejcza by przekazał tego pokemona Mojemu Koledze Sm0czkowi a przy czym on przekazal go God_Machine Mial go on w zdjeciu na podaniu o lidera. Moje screeny niestety nie wystarczaja bo zrobilem tylko 1 raz
W dodatku jest zlapany w tego samego balla i ma tyle hp co tamten moj
Mogłeś poprosić mnie, byłam wtedy na serwerze. Albo Adiiiego.
Co ma Arejcz na swoją obronę?
God_Machine proszę wkleić zdjęcie podsumowania pokemona -> tak żeby był widoczny original trainer.
Po 1. God dostal innego gliscora kupionego odemnie z totalnie inna naturka a co do tego samego balla moge Cie oskarzyc, ze masz yanmege w tego balla co ja. Wczoraj byla wigilia trzymalem gliscira w pc'tcie a innego gliscora ma god.
Po 2. Byla wigilia i jesli myslisz ze bd sie z niej zrywal bo ty tak chcesz to sie grubo mylisz.
Po 3. Smoczek wbil ok 24 wtedy kiedy juz schodzilem z kompa, poka mu dostarcze wiec nie wiem z czym masz problem ?
Attena oddam Ci go najpóźniej za kilka h, coś się stało z grą i nie mogę jej włączyć bo mi wywala, nic nie moge zrobić ;/. Poczekaj 1-3 h i spróbuję wbić i Ci oddam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum