Zamknięty przez: admin 11 Grudzień 2015 |
bober |
| Autor |
Wiadomość |
Patryk^^
|
Wysłany: 10 Grudzień 2015 bober
|
|
|
wnoszę o z powrotem przywrócenie rangi lidera ground bobowi, gdyż udało mi się z nim skontaktować i zepsuł mu się komputer i będzie po świętach. Jeśli jest to za długa przerwa proszę o zastępstwo. Jeśli nie znajdziecie szybko zastępstwa lub będzie za dużo osób chętnych to ja mogę nim zostać mam 6x100lv poków ground
http://scr.hu/7zda/h1y62 |
|
|
|
 |
Arghan
|
Wysłany: 10 Grudzień 2015
|
|
|
| Było dużo tematów o tym, sam o tym mówił i raczej nie będzie zastępstwa gdyż nie ma go 2 miechy. |
|
 |
Patryk^^
|
|
|
|
| zdaję sobię z tego sprawę ale pisałem z bobem i za niedługo powinienen podpisać się pod tematem |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
Patryk był jeden temat który sam napisałem nie było go 1 miesiąc :(
Dostał dq .A co jeżeli znowu mu się komp popsuje i znowu go miesiąc nie będzie?
nie możemy ryzykować i oddać mu rangi tak po prostu.Jak bober chce odzyskać range to niech wystartuje ponownie :). |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| W 100 % zgadzam się z Dominikiem. Mógł chociaż napisać, że już będzie jak była skarga, jest w końcu jeszcze telefon, na którym można sprawdzić forum ;) A jeżeli chce się nadal ubiegać o lidera to niech pisze podanie. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
|
|
|
| domi ja to wiem ale obiecał że po świętach wbiję bo mu komp się zepsuł a nie ma hajsów chwilowo no jezu denek daj mu szanse a jak już nie to ja mogę być zastępcą i tak wg nwm czy znajdziecie next dobrego lidera ground bo to nie łatwy typ |
|
|
|
 |
Sm0cz3K69

|
|
|
|
Zgadzam się, bober był dobrym lidem ale nie ma go już długi czas. Decyzja już zapadła, więc jeśli faktycznie zależy mu na byciu liderem Ground to niech wystartuje jeszcze raz :)
(Jeśli do tego czasu nie zakończy się rekrutacja).
Sam zacząłem już przygotowywać team ground i nie jest najgorszy :P |
_________________ Nie ma sensu ciężko pracować, jeśli nie wierzysz w siebie ~ Maito Gai
Twój dom jest tam, gdzie ktoś o tobie myśli ~ Jiraiya
 |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
|
|
|
| dobra wiem że nie ma go długi czas ale dajcie mu szansę czy znajdziecie jakiegoś dobrego gracza na tego typu lidera? tego nwm ale wiem jedno bober długo grał i był bardzoo dobrym lidem i załuguje na szanse a jeśli ten czas jest za długi ja mogę zostać zatępcą boba i najwyżej po x czasie rozpiszecie walki |
|
|
|
 |
bober
|
|
|
|
Nie ma mnie na serverze bo poprostu nie mam teraz az 400zl na naprawe komputera. po swietach bede mial na naprawe i bede wchodzil na server.
Nwm dacie mi szanse czy cos ? Jezeli nie to prosze zeby patrykozaur byl moim zastepca na ten czas a jak wroce to rozpiszecie walki i udowodnie ze jestem najlepszy w tym typie ? |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 11 Grudzień 2015
|
|
|
| jeśli chcesz, to zapisz się do aktualnej rekrutacji, może akurat zdążysz wejść na walki. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|