Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
9 Grudzień 2015
Skarga na Krelona
Autor Wiadomość
Cicha
DIVA

Wysłany: 8 Grudzień 2015   Skarga na Krelona

Witam, chciałabym złożyć skargę na administratora, Krelona. Dostałam warna, za "nieodpowiednie zachowanie na forum". A bardziej szczegółowo mówiąc, chodzi o post w temacie: "Pupilek lidera". Napisałam w nim swoją opinię sprzeczną z tym, co napisała Kiri oraz zwróciłam jej uwagę, że stanowisko jakie posiada, nie uprawnia jej to zmieniania zasad dotyczących pupilów. Niestety nie mogę pokazać wam tego postu, gdyż osoba wymieniona 2 miejsca wyżej go usunęła. Zaczynał się on, od mojego niezadowolenia, że Kiri wręcz zabrania używania choice. Potem zwróciłam uwagę, że jej upodobania nie powinny wybierać jakie itemy mają być używane przez pupili, a na koniec dodałam, że nie ma uprawnień do zmian reguł, oraz że zarówno denek, jak i Carolina napisali, że item ma być dowolny. Dostałam warna jedynie przez to, jakie relacje łączą Krelona z Kiri. Jeśli ktoś widział ten post, proszę o jego zdanie w tym temacie oraz oczekuję na odpowiedź denka.

P.S Jeśli Denku, miałbyś możliwość wglądu mojego już usuniętego posta, prosiłabym o wklejenie jego treści tutaj.

Carolina 

Wysłany: 8 Grudzień 2015   

Widziałam tego posta u muszę przyznać, że nie było w nim nic co by zasługiwało na warna. Inaczej by było gdyby były tam słowa będące wprost obrazą i mające tylko i wyłącznie taki cel. Obrona mojego już i tak dawno zaakceptowanego tematu przez ludność jak i administrację nie jest złem.

Kratos01 
Byly KidMod

Widziałem i nic złego nie zobaczyłem ;)

PS: Co tam 1 warn, zostały jeszcze 2 xd

wiki123 
Nah

No tak, lepiej warnować osoby które na to nie zasługują niż takie typu spamiący nusiek z ciągłymi double-postami.
Forum jest do tego, aby dyskutować, a nie dawać warny za to, że ktoś ma odmienne zdanie. Krelon już nie raz pokazał, że nakłada kary wtedy, gdy ma na to ochotę, a nie gdy jest taka potrzeba.

Kratos01 
Byly KidMod

Znalazłem w historii post Cichej ;)

"Kiri, nie chcę nic mówić, ale wpychasz się do tematu z niewiadomych mi przyczyn. Ani nie jesteś administratorem, który zatwierdza i ma prawo zmienić dane sugestie, ani pomysłodawcą. To, że Tobie nie odpowiada używania choice, nie daje ci prawa zakazywania tego innym liderom. W całym temacie nie ma żadnej w wzmianki o tym, więc..."

Cicha
DIVA

Kratos01 nie chodzi mi o to, że mam warna, bo to mi nic nie robi. Ja dążę do sprawiedliwości, bo według mnie warn jest niesłuszny. Krelon dał mi go dlatego, że nie mam z nim dobrych relacji, a sam post dotyczył Kiri, co pokazuję, że nie polega na profesjonalizmie. Tak samo było w sprawie sygnatur na zamówienia na naszym forum. Zwróciłam uwagę, dając rady osobą tworzącym wymienioną wyżej grafikę i została mi zwrócona uwaga, że dany post jest nie na temat (Dla chętnych klik). Jednak Krelon nie zauważa tego, gdzie inne osoby to robią, w tym on sam. Temat dotyczył zamówień na sygnatury, a nasz administrator podaję program do edycji obrazów (klik). Gdzie tu sens?

P.S Dziękuje Kratos01, jestem ci naprawdę wdzięczna. c:

Kratos01 
Byly KidMod

Sam nie potrafię dopatrzyć się sensu xd...

Zwyczajnie, Krelon działając tutaj kieruje się emocjami i raczej nie sądzę, że się zmieni.

Szkoda, bo na samym początku wyglądał na tak fajnego administratora...

Cicha
DIVA

Jeszcze na dodatek nasz stały QM, Kiririn, również ma zachowanie godne pochwały. Tylko wbiła na serwer i już zaczęła mnie obrażać oraz mieć do mnie problemy, używając przy tym wulgaryzmów. Było kilku świadków z tego zdarzenia, ale raczej mało kto mnie poprze, gdyż każdy się boi, że będzie gnębiony przez szanowna administrację (czyli 2 osoby zawarte w temacie). Na ss widać przykład zachowania naszej kochanej Kiririn.

P.S Nie chcę, by ta sprawa została puszczona w niepamięć, gdyż jak niesłusznego warna mogę znieść, tak nie mogę obrażania mojej osoby.

2015-12-08_22.23.20.png
Plik ściągnięto 57 raz(y) 317.52 KB

Kiririn 
Baaaka

Wysłany: 9 Grudzień 2015   

Ja tylko mówię prawdę. Chcesz mieć rangę lidera a nie masz zamiaru wykonywać jego obowiązku. Jako kid mod również nie zamierzała pilnować porządku na chacie. Nie zamierzam ukrywać wrogości do osób które powodują tylko zamieszanie. Na co komu lider który robi walki raz na miesiąc jak mu podpasuje humor.

admin 
Administrator

dobrze , stop kłótniom, bo Mikołaj Wam nic nie przyniesie :)
Co do warna to może nadany zbytnio pod wpływem emocji, bo każdy ma prawo wypowiadać swoją opinię w odpowiednim do tego dziale - zarówno Kiririn jak i Cicha. To, że opinie są sprzeczne przyczynia się pośrednio do rozwoju serwera (macie odmienne zdania - nie czytaj złe).

Cicha warnem się nie przejmuj.

Krelon 
Alpha Luxray

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Rozumiem stanowisko Denka. Jednakże jak sama Wiki wspomniała forum jest miejscem do dyskusji, Ale wymagany jest tutaj szacunek dla innych użytkowników.
Post Cichej zakłada ze Kiririn nie ma prawa wypowiedzi w tym temacie.
Nie uważacie ze jest on podburzeniem do kłótni??

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi