Mam dość sporo pokemonów, a po co mi je dla siebie jak mogę rozdać społeczności pokecrafta i sprawić choć mały uśmiech na waszych twarzach. Przyjęło się powiedzenie Nie ma nic za darmo, ale ja robię wyjątek i porozdaję wam wiele poków z dość wysokimi lv'ami. Nasuwa się pytanie Gdzie? Kiedy? Spokojnie macie czas połapać zubaty, caterpie czy magicarpy. Poki rozdawać będę 6 grudnia (tak w mikołaja) między godzinami 19-20 (jeśli dojdzie do zmiany planów to was powiadomię). No ale gdzie? Będę zmieniał miejscówki na początek będzie to pewter. Podczas rozdawania będziecie mogli zdobyć pokemony sh i salamance. Szykujcie się i czekajcie bo to nie ostatni organizowany przeze mnie event w tym roku.
event jest stworzony z myślą o początkujących. Jak chcesz to bierz udział ale nie będzie samych super naturek, a będą poki sh ze strefy vip średnie lv rzadkich poków (około50lv)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum