Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 29 Listopad 2015 |
Skarga na FireCr4ck |
| Autor |
Wiadomość |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
Wysłany: 27 Listopad 2015 Skarga na FireCr4ck
|
|
|
Witam, miałem wyexpić temu graczowi Dragonite z 88lvl do 100lvl za 20bz, ale po osiągnięciu 100lvl przez tego pokemona, gracz zwyczajnie uciekł.
Tutaj umowa
http://imgur.com/71kEQ9m
Niestety, myślałem, że skoro gracz zgadza się na takie warunki, to nie potrzebne jest dalsze robienie zdjęć, bo jest uczciwy, więc mam tylko wycinki z logów.
Mniej więcej tutaj zakończenie expienia
[16:32:29] [Client thread/INFO]: [CHAT] Twoj Blissey§r zostal pokonany!
Tutaj mam kawałek z logów, na którym gracz ten sugeruje, że po zakończeniu expienia przyniesie mi pieniążki :3
[16:32:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] [FireCr4ck -> Ja] ok czek ide po to
[16:32:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> FireCr4ck] ok
Tutaj grożenie forum xd
[16:36:46] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> FireCr4ck] to dasz 20bz, czy mam isc na forum?
Niestety, gracz nie odpowiadał, a ja nie doczekałem się zapłaty...
Proszę o ukaranie tego gracza :)
A jeśli nie, to odbierzcie to jako ostrzeżenie i nie wymieniajcie się z nim ;)
2015-11-27_16.27.15.png
|
 |
| Plik ściągnięto 29 raz(y) 1.18 MB |
|
| Ostatnio zmieniony przez Kratos01 27 Listopad 2015, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Rolx
Zasłużony Gracz

|
Wysłany: 27 Listopad 2015
|
|
|
| Umowa, umową, ale to nie jest wymiana pokami lub itemami cennymi. To jest transakcja która jest inna i szczerze nie sądzę, że administracja zareaguje na to... |
_________________ Bo nigdy nie wiemy co nas w życiu spotka!
Mój kanał YT: https://www.youtube.com/user/RolxYT/
 |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

|
Wysłany: 27 Listopad 2015
|
|
|
Wiesz, mi na bz nie zależy, chcę tylko by inni gracze czuli się bezpieczniej, bo skoro gracz ten raz odważył się oszukać, to odważy się i 2.
Hmm Rolx, jak masz szczęście, to i za 10bz kupisz jakiegoś op poka lub fajnego itema, więc cena nie ma tu wielkiego znaczenia ;)
Napisałem to, bo poprostu nie wytrzymałem tego, jak gracze mogą być wredni... Cały czas coś kręcą, oszukują i zwyczajnie psują miłą atmosferę, panującą tutaj. Nie mów mi więc, że to tylko transakcja, bo kradzież to kradzież, a słyszałem, że tutaj nie toleruje się złodziei. Z tego, co napisałeś wynika też, że bez konsekwencji można w ten sposób oszukiwać innych, bo są to nieistotne sprawy.
Chyba też zacznę tak robić, bo jak widzę, przynosi to same korzyści... |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

|
Wysłany: 28 Listopad 2015
|
|
|
| Do zamknięcia, moje słowa i tak tu nic nie znaczą. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|