Odziwo zigg założył serwer co jest prawdą H5 nie robił swojego serwera dopiero jak dostał bana zaczoł devo to fiut i niewiem Yinian hmm ciekawe ban za zdradę raczej za to że z krelonem się pokłócił ja sam nwm za co mam bana niby kopiowałem chociaż znam tylko sposób który i tak pewno jest zablokowany więc :D jeżeli dispensery działają to OK sposób działa więc cała prawda o poke wychodzi na jaw denek dla ciebie liczy się tylko hajs zrobiłeś chociaż raz coś dla graczy banujesz za nic bo kogoś nie lubisz... i powtarzam nie lubię H5 bo to cwel Devo to jebany Pulpet Yiniana lubię i wiem jak to było Yinian=ban za kłótnie z krelonem H5=nie miał kompa dosłownie(nwm problemy rodzinne lub coś innego) devo sam niewiem ale on pewno poszedł za H5 bo go mało osób lubiło więc... znacie prawdę są niewinni dostali bana tak jak ja szczególnie Yinian bo krelon go nie lubił ale uczciwości zachęcam wbijać na pokeblocka administracja ma wyjebane czy kogoś nie lubi czy lubi tańszę itm itd. u was itm ewo od 20 do 30zł a tam 3,69zł... dziękuje dowidzienia denek wypowiedź się tak samo inni zachęcam do patrzenia tutaj :D za co dostaliśmy bany haha
flaki masz problem ze sobą następujący (pewnie lekarz mógłby określić co ci dolega) : wyobrażasz sobie , wymyślasz historyjki , a następnie w nie ślepo wierzysz i przekonujesz innych do tego aby w nie uwierzyli. Ja tam czytam co 10 twój post, ale każdy z nich to stek bzdur i nieprawdziwych, niepotwierdzonych informacji ...
takich jak to niby moje zdjęcie :))) o którym wspomniał Krelon. Hehehehehe.
Szkoda mi Ciebie i jako twój kolega radzę Ci ogranicz kompa i udaj się do lekarza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum