Zamknięty przez: admin 19 Listopad 2015 |
Adi1 sorka że tam nie mogę odpisać... |
| Autor |
Wiadomość |
flaki
Flaki Mówi Prawde
|
Wysłany: 19 Listopad 2015 Adi1 sorka że tam nie mogę odpisać...
|
|
|
| adi1 sorka że ci nie mogę tam odpisać ale cały czas nie mogę wchodzić na posty z konta :P blokady programu mojego niestety a więc tak przyznałem się że znam i chciałem z denkiem popisać i mu wyjaśnić te bugi a on że dostaje perma z dupy i perm jest za kopiowanie gdzie poprosiłem o sprawdzenie moich działek i logów usunoł post... a tak ni z dupy ni z pietruchy on o nic nie prosił ale toczin oddał wszystko co dostał od SBC lotosi i dostał bana |
|
|
|
 |
adi1

|
Wysłany: 19 Listopad 2015
|
|
|
Flaku już za pózno mogłeś odrazu zgłaszać te bugi ,a że się sam wkopałeś to juz nie moja wina,Denek Ci pewnie juz nie ufa i nie da ci Ub(to moje zdanie)
PS:nie rób już niepotrzebnych postów,
To tyle z mojej strony Do widzenia |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
flaki
Flaki Mówi Prawde
|
|
|
|
| zacznijmyu od tego ze denek dał mi bana bo mnie nie lubi :) gdyby to był jakiś gracz typu ty to by ci jeszcze nagrode dał :) |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
Po 1Falku nie przesadzaj Ban był słuszny i nie kłuć się z Administracją,Będziesz miał swój serw to Sobie na nim sam rządził,Po 2 Niby za co nagrodę ja nic w zamian nie oczekuje po 3 Na GG sam pisałeś że Tego serwa masz gdzieś głęboko,a teraz się starasz się o UB,po 4 powiem Ci ze jesteś dwulicowy najpierw all obgadujesz a potem się podlizujesz tak samo do Administracji.
(Tyle mam do powiedzenia) |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
flaki
Flaki Mówi Prawde
|
|
|
|
| nie liczę na UB ponieważ mam to gdzieś ja poprostu przyszedłem wam mówić całą prawdę którą znam o administracji hmm adiii fajnie to się tak mutuje jedną osobę a inne które zrobiły to samo nie co ??? |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
 |
admin