Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
16 Listopad 2015
Przepraszam
Autor Wiadomość
Yaloved22

Wysłany: 13 Listopad 2015   Przepraszam

Czesc.
W tym temacie chcialbym prosic o ub. Troche nabroilem fakt xd. Lecz wszystko sie skończyło przez tego perfidnego śmiecia HighFive... Pokłócilismy się z hunterem i administracja pokeblocka a ja pokłóciłem z H5 ... H5 mi kazał te wszystkie Spamy grozby itd pisac na ten server zachowywałem sie jak ostatni debil spełniajac jego zachcianki. Ciagle chował to za moimi plecami ze server nie powstanie i kazał mi wpłacać drobne sumy na konto psc które rzekomo miały iśc na server a poszły na skiny dla niego do cs
Wydałem na ten server około 100 zł i piniadze poszły w błoto które on perfidnie wykorzystywał na swoje zachcianki. Chciałbym powrocić na server przegrałem tutaj półtora roku nie chce zeby to wszystko (mój czas poszedł na marne zebrane poki , legendy itd) Wiem ze zrobiłem bardzo zle i chcialbym przeprosic wszystkich szczególnie administracje i tych których uraziłem mymi postami. Wiem że szansa na Unbana jest mała wiem ze denek to wysmieje nie wiem co musialbym zrobic zeby ponownie zagrac z starymi znajomymi :) Bardzo mi zalezy na tym servie gdyby mi nie zalezalo nie pisalbym tego posta . Jeszcze raz was bardzo przepraszam a ciebie denku szczególnie ... Czuje ogromna skruche... Zrozumialem jaki błąd zrobiłem.
PS: Nawet moglbym co 2 dni wchodzic do jaila zeby dostac ub ...
Z poważeniem Devolay.

Arghan

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 13 Listopad 2015   

Czekaj, skoro on Ci kazał dawać hajs, to teoretycznie możesz pozwać go do sądu za oszukiwanie,szantażowanie oraz wymuszanie pieniędzy nieletnich :)
Ale oczywiście jestem za ub. Denek daj mu szansę :>

lubieflaki 
flaczek

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Pulpet ja być za UB :D Devolay miszczu :P ja też znam H5 też mi to kazał robić ale tego nie robiłem Jeżeli masz dostać UB to ja trzymam z tobą :D

Torek
World is Mine

heh, a podobno to ja jestem śmieciem. Nie no... to co zrobił jest po prostu kradzieżą i wyłudzaniem pieniędzy. Pomimo zachowania HighFive, dobrze pamiętam jak mnie wyzywałeś, ale wiem, że wkładałeś w ten serwer cały swój czas i jak widać money. Choć to nie głosowanie - jestem neutralny, bo w sumie szkoda, że musiałeś wydawać na tego gnojka, ale to co robiłeś na forum poke pozostawia wiele do życzenia :v

Toczinsonix

Torek zwracam honor jestem za ub

Kratos01 
Byly KidMod

Jak zwykle za ub kumpla ;)

DawidKox 
Derp

Devo!
Jak ja cie dawno nie widzialem.

Ja jestem neutralny.

adiii132 
Adiii

Nieźle zwyzywałeś denka, zycza i innych, wiec szanse sa raczej małe. Wszystko zalezy czy denek sie nad toba zlituje, a te jestem za ub itp. i tak nic nie wniosa bo to denek zadecyduje.

dinostorm 
Rocky

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Ja też jestem neutralny ale w 60% na tak :)

devo... fajnie by było odnowić firmę budowlaną :D

,,Wielkość człowieka nie jest uwarunkowana tym, jak wiele bogactwa on nabywa, lecz tym, jak bardzo jest uczciwy i zdolny do wywierania dobrego wpływu na innych ludzi" ~ Bob Marley

zielunkaxd

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Co do ub jestem neutralna... z jednej strony szkoda mu Ciebie .. zgłoś na policje te szantaże itd.. z drugiej strony dla mnie to śmieszne... obrazasz tu masz server pokecraft... robisz konkurencyjny server a teraz chcesz wrócić... dużo czasu minie aż odzyskasz zaufanie... niech to Denek załatwi :)

"Ten dzieciak ginie we mgle, jeszcze zapije pamięć o nim nie raz,
jeszcze zabije pamięć o nim jak psa.
Ten dzieciak zginie we mnie, jeszcze na chwilę pamięć o nim niech trwa,
bo wiem, że minie to życie, przysypie je piach."

"Łańcuch między Twymi nadgarstkami na jej szyi, przepadło wszystko."

Hampion
Zawodowy Ruchacz

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Sorry ale jestem na nie, ponieważ jeden serwer się nie udał i teraz chcesz wrócić do starego...
a jak ci ktoś każe coś robić to masz swój rozum i nie musisz go słuchać, też to że cie oszukali to nie problem pokecrafta wybrałeś ich oni cie zdradzili i nie zasługujesz na unbana sorry tyle ode mnie

Yaloved22

Nie ja wpadłem na pomysł żeby zrobic server pokechest ... Chce wrocic to fakt bo ujrzałem na oczy ze h5 jest fałszywy i mnie ciagle oszukiwał. Popełniłem ogromny błąd odchodzac/wyzywajac denka i innych i chciałbym to naprawić... Wiem że to nie sprawa pokecrafta ale chcialem zeby ta sprawa ujzala swiatlo dzienne i pokazac jakim on jest człowiekiem. Wiem ze szanse na unbana sa nikłe ale bardzo mi na nim zalezy chcialbym znowu powrocic i zagrac z innymi graczami...Jesli denek sie nie zgodzi uszanuje jego decyzje...

DawidKox 
Derp

Nie uzywajcie nazw serwerow.
+ Jezeli to prawda co mowisz idz na policje.

Arghan

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 14 Listopad 2015   

Dawid a co ja napisałem w moim poście, że może iść na policje/sądu więc po co piszesz 2 raz ;_:?

Kasistar_ 
Marchewka

Wysłany: 14 Listopad 2015   

Pierwsze co powinieneś zrobić to załatwić sprawę z H5... Jak koledzy wyżej, jeżeli to co mówisz jest prawdą, zgłoś to na policję, bo to przecież kradzież. Jeżeli chcesz komukolwiek ufać w Internecie, musisz być na 100% pewny, że jest to osoba godna zaufania. Człowiek jest istotą rozumną, czyli sam uznaje co jest dobre, a co złe. Ty uznałeś, że to dobry człowiek bez namysłu. Neutral z mojej strony.

~Hejter, Kasistar.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi