Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
13 Listopad 2015
Baron Baron Baron....
Autor Wiadomość
lubieflaki 
flaczek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 11 Listopad 2015   Baron Baron Baron....

Dobra a więc tak Baron Kopiuje itemki na co mam 2 dowody jednym jest SS od kolegi a drugim jest StarDust gdzie sam napisał na forum że Baron dał mu duże ilości MB za Legendy to było niedługo przed sprzedażą jego konta oto ss http://scr.hu/3dr7/va644 jak widać z niedawna co można określić po tym że rekru na rock i SBC nie miał bana ;)

@EDIT:A i Baron napisał dzisiaj że wie wszystko gdzie co ma szczerbatek(niestety ss nie zrobiłem można w logach sprawdzić pomiędzi 22:45 a 23:05) więc możliwe że szczerbuś mu podał metode kopiowania...

Hampion
Zawodowy Ruchacz

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 11 Listopad 2015   

Więc tak : ss jest z ok. tygodnia gdzie pomagałem denkowi łapać Ludzi co kopiują :) i to jest rozmowa z gmboskim on mi truł o pokach a ja sprawę tłumaczyłem na tle kopiowania polecam logi bo jestem czysty :), co do mb za legendy są to W pełni od 56TR o których denek wie flaki nie popisałeś się ty strażniku :)
Ps pozwolę sobie wrzucić jak flaki się bawi w kogoś lepszego od denka :) na dole ss
Denku zanim Spowodujesz bana za coś co nie zrobiłem prosiłbym byś sprawdził to :) ponieważ w tym czasie pomagałem ci znaleźć ludzi co kopiują
Ps w końcu jakaś drama zemną LoL tylko nie Potrzebna

2015-11-11_11.03.42.png
Plik ściągnięto 73 raz(y) 382.23 KB

admin 
Administrator

Wysłany: 12 Listopad 2015   

Baron pomagał mi "klonować" - racja. Bo akurat w tym czasie sprawdzaliśmy jak to się robi i eliminowaliśmy błąd.

lubieflaki 
flaczek

Ostrzeżeń:
 1/3/6

dobra ale kasim dostał bana za to że miał kopiowane itemy a baron nie dostał chociaż miał cenniejsze bo jednak duże ilości MB to jednak... i tak zgadzam się z ss bo jak jeszcze nie wiesz dostało bana kilku zdrajców ludzi którzy kopiowali lecz denek mnie za to ,,znienawidził,, chociaż sam zyczu wie że to są zdrajcy bo z nim o tym pisałem dawałem mu po 10ss na jedną osobe żeby nie było niepotrzebnych banów -,- a i dostały chyba 2 osoby które oszukiwały podczas handlu nicków niezbyt pamiętam dostał też bana stardust,rafiki,kozaczek za handel kontami starowi pomogłem w UB kozaczek kupił 2/3xUB więc oczyściłem serwer z zdrajców :)

Hampion
Zawodowy Ruchacz

Ostrzeżeń:
 1/3/6

flaki po 1 Wszystkie itemy co miałem i zrobiłem zakupy u stara to było od 56TR pewnie nie znasz bo tylko weszłeś i już bawisz się w właściciela :-) tylko dramy chcesz robić a to ty jak dostałem informacje dostałeś bana za zdradę dla innego serwera, lecz kupiłeś ub ale czy to nie był perm ? to to ub nie ma co tutaj się staneło !? koniec dramy denek wszystko wie lecz jak ci to mówię wolisz moich przyjaciół wyzywać od ,,murzynów,, i ,,zamknij ryj,, no fajny z ciebie gracz mam nadzieje że za takie zachowanie ten gracz zostanie ukarany -.-

Arghan

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Ja bym też pomyślał o banie/jailu za jego piękną kulturę i zachowanie wobec graczy (chodzi mi o baronahanksa) dziękuję pozdrawiam.

adiii132 
Adiii

Dodam iż flak zna jakiś sposób na te klonowanie ;) Pisał mi to dziś na gg.

lubieflaki 
flaczek

Ostrzeżeń:
 1/3/6

adiii tak napisałem do denka na priv i baron kasim dostał itemy od Funka a ty od 56TR wychodzi na to samo więc czemu kasim ma bana a ty nie a i jakby coś ja pracuje od dawna dla zycza :D więc bany były potrzebne oprócz jednego który był za to że niby byłem yinianem :) a tak był za to że pomyliłem denka z krelonem i jeszcze jednego nie pamiętam

Hampion
Zawodowy Ruchacz

Ostrzeżeń:
 1/3/6

ja nie zataiłem tych itemów Przekazałem denkowi je w najbliższym czasie :) a to że Udało mi się wydać trochę z nich Nie moja wina bo nie byłem pewny w tych czasach czy to kopiowane czy nie bo każdy miał pełno mb, Niestety ja ci to tłumacze a ty wyzywasz no ale wiesz ... do tego po jakimś czasie 56tr dostał bana dzięki mnie a mb wszystkie zwrócone denkowi nie rób dram Królu Pokecrafta!

lubieflaki 
flaczek

Ostrzeżeń:
 1/3/6

dla mnie jesteś śmieciem swoich ludzi wydawać... żeby być lubianym a pzt ja mówię skąd miałeś 2s mb po denominacji.... a kasim nie wiedział że funk daje mu itm skopiowane przez szczerbatka... gdyby wiedział to by oddał/nie brał no ale widzisz ja wiem kto kopiował a kto dostawał sbc seba i pawkox kopiowali a nusiek dostawał... i sam nie znał sposobu bo kazał mi się pytać sbc i dopiero sbc mi powiedział jak kopiowali... a pzt troche wydałeś 2s mb to czekaj odbanujcie na 5 min pawkoxa on ma 2 skrzynie MB pod działką pożyczę sobię trochę od niego wydam i powiem że nie wiedziałem że kopiowane ty dobrze wiesz że były kopiowane zaraz będę gadał z 56TR tylko do niego sobię kontakt wykołuje...

adiii132 
Adiii

Jezus, uspokójcie się. Zamiast pomagać w szukaniu tych klonerów to tylko się kłócicie. Flaki nie jesteś jakąś mafiozą, że będziesz wyzywał innych, i ty chcesz do tego być liderem ??!! Najpierw spójrz na twoje postępowanie, lider ma dawać przykład, a nie wyzywać innych. Myślę, że denek mnie popiera. Najlepiej zamknijcie ten temat, a ty flaki trochę się uspokój bo działasz już dla wielu osób na nerwy.

Bez odbioru...

Hampion
Zawodowy Ruchacz

Ostrzeżeń:
 1/3/6

tak ale ja tych itów nie dostałem tylko Sprzedałem swoje cst :) a to że 56TR tyle dał nie moja wina :-)
ja jak kasi nie dostawałem tych itemów tylko, sprzedawałem swoje cieżko zarobione cst które niektóre były nawet jedyne :)
Ps sorry adiii nie widziałem posta wiem że to żalośne ale nie dam sobie by jakiś mafioza mnie obwiniał denek się wypowiedział myślałem że spokój lecz flaki ciągnie to w nieskończoność.
teraz bez odbioru

Kratos01 
Byly KidMod

Flaki, co ty się tak wszystkich czepiasz? Od kiedy zacząłeś wchodzić, mnóstwo graczy (często niewinnych) zostało zbanowanych. Ty na serio chyba nie masz co robić, tylko szpiegujesz innych. Co właściwie chcesz tym udowodnić? Że jesteś jakiś lepszy, że możesz robić to, czego inni nie mogą, że możesz obrażać innych, bez konsekwencji? Zajmij się wreszcie swoimi sprawami i zostaw innych w spokoju. To nie twój serwer i szanuj decyzje Denka, który nim zarządza.

Kasistar_ 
Marchewka

Wytłumaczcie mi panowie jedno, skąd wy w ogóle możecie wiedzieć, że ja te itemy dostawałem? Odkąd wróciłem na serwer nie dostałem żadnego przedmiotu... chyba, że dirt liczy się jako kradziony przedmiot, to ja przepraszam, ukradłem dirt, który leżał obok mojej działki.

lubieflaki 
flaczek

Ostrzeżeń:
 1/3/6

hmmm kratos wielu niewinnych wiesz że większość z nich to agenci H5 na co miałem niezbite dowody... które dostał zyczu -,- więc mi nie mów jak się nie znasz adiii ma dawać przykład haha to żaden z was narazie nie daje tego przykładu...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi