|
Moje wszystkie itemy! |
| Autor |
Wiadomość |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 7 Listopad 2015
|
|
|
Serio? Nie wierze, żeby Kasi kopiował. Z resztą kto by podejrzewał o kopiowanie osobę z 12 stakami bz... Ja po jednym evencie denka (z kosmitami w PokeParku) zdobyłem 6 staków bz, przy czym inni mieli znacznie więcej.
PS. Teraz zauważyłem to 45 trade. Nie, nie są kopiowane. Dostałem je od denka, w trakcie wklejania Johto. Musieliśmy nimi uzupełnić każde PokeCentrum. To samo tyczy się enderchestów.
PPS. Chciałbym również nawiązać do Pana sprawiedliwego - Barona. Nie wiem czy pamiętasz, ale za czasów mojego QuestMakera dawałeś mi bz c;
Za pomoc z działką + sam nie jesteś święty bo dobrze pamiętam twoje "hejty" (prośby o pomoc do Szczerbatka, żeby dawał Ci teksty bo Sobie ze mną nie radziłeś) na mnie, więc nie udawaj nie wiadomo jakiego aniołka bo zaczynasz zachowywać się tak jak lubieflaki... Najlepiej zbanujcie cały serwer bo nie daj Boże ktoś ma 10 staków bz... |
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Pewien obszar działek vip(nie wiem jak duży) nie został dotknięty denominacją. Nie można było tego na spokojnie wyjaśnić tylko od razu oskarżać o kradzież? |
|
 |
Kasistar_
Marchewka

|
|
|
|
Kiririn, jak widać posty wyżej, nie można.
Ja już się nie wypowiadam, czekam na odpowiedź denka. |
_________________ "It's fun to kill a man, to take all that he had, and could ever have." |
|
|
|
 |
Kasistar_
Marchewka

|
Wysłany: 8 Listopad 2015
|
|
|
| Denek, wypowiesz się w mojej sprawie może? :V |
_________________ "It's fun to kill a man, to take all that he had, and could ever have." |
|
|
|
 |
lubieflaki
flaczek

Wiek: 31 Dołączył: 29 Sie 2015 Posty: 162 Skąd: pochodzenie_nieznane
|
Wysłany: 9 Listopad 2015
|
|
|
12s bz to jest około 5h zbierania ponieważ sam tak zbierałem w BD się nie wypowiadam bo ja w eventach nie uczęszczam ale częstą są BD w eventach więc takie 12s to max 6h zbierania
PS.Torek mnie porównujesz do Barona hahah ja nie mam kopiowanych itemów :) i ja ciebie nawet nie zaczołem hejtować bo nie mam takiego zamiaru i teksty mam swoje :D więc JEBEM NA TO |
_________________ Pieniądze Szczęścia Nie Dają... Dopiero Za Pieniadzę Kupisz Szczęście
 |
|
|
|
 |
piotr13231
|
Wysłany: 9 Listopad 2015
|
|
|
| Ja nie wiem na czym wy tam zarabiacie, że takie sumki (poza sprzedawaniem itemow/pokow) |
|
|
|
 |
|
|