|
Moje wszystkie itemy! |
| Autor |
Wiadomość |
Kasistar_
Marchewka

|
Wysłany: 6 Listopad 2015 Moje wszystkie itemy!
|
|
|
Jako, że administracja (i nie tylko) sądzi, że mam kopiowane itemy, dam wam parę ss'ów
moich skrzynek, dodam jeszcze, że jestem tu OD POCZĄTKU tej edycji, więc parę itemów się nazbierało (2013-2015) (kolejna rzecz, połowa tych przedmiotów należy do Torka, a że go nie ma, to przejąłem te skrzynki, jak Torek wróci, to udostępnię mu zawartość tych skrzynek)
Koniec pitolenia, czas na itemy.
Jeżeli to wciąż za mało, to nie ma problemu, poświęcę cały dzień na robienie screenshotów wszystkich skrzynek w moim domku.
W skrócie: Bloki złota, Bedrock, kilka TM'ów, MB, trochę safari balli są moje. |
_________________ "It's fun to kill a man, to take all that he had, and could ever have." |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 6 Listopad 2015
|
|
|
Jak może mnie nie być skoro jestem liderem poison? Z resztą zostałem usunięty ze wszystkich działek bo podobno miałem itemy z gamemode. Szkoda tylko, że nigdy nie otrzymałem do tego permisji, no cóż... Cała moja praca w zdobywaniu tych rzeczy poszła na marne, ale staram się zacząć od nowa + potwierdzam, część itemów należała do Kasi.
PS. Narzędzia NPC + kowadła otrzymałem za czasów mojego QuestMakera, ponieważ były mi potrzebne do tworzenia questów. |
|
 |
Kasistar_
Marchewka

|
Wysłany: 6 Listopad 2015
|
|
|
Jeżeli sam Torek wypowiada się w tej sprawie, to ja nie widzę problemu.
Przecież te itemy, to nie jakaś kosmiczna ilość, głównie mnóstwo czasu "chomikowania" znalezionych/zdobytych przedmiotów. |
_________________ "It's fun to kill a man, to take all that he had, and could ever have." |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
 |
Kasistar_
Marchewka

|
Wysłany: 7 Listopad 2015
|
|
|
| Fakt, tu się zgodzę, dostałem od niego itemy, ale prawie cała większość tych itemów mi przepadła i została to co widać wyżej. |
|
|
|
 |
WojowniczekPL
R.I.P

Wiek: 80 Dołączył: 12 Maj 2015 Posty: 274 Skąd: Pamięć graczy
|
|
|
|
Wtrącę moje 3 grosze.
Czy dobrze zrozumiałem, że miałeś tych bz o wiele wiele wiele więcej a po denominacji, zostało Ci to co masz? |
_________________ If you watch Knife or Dragon Lore drop - R.I.P Headphones
 |
|
|
|
 |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
|
|
|
| No sorry ale pierwsze co bym pomyślał widząc 10s bz i 30bd to to, że jest to kopiowane... |
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
 |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
| własnie nusiek :) a kasistar i haki na mnie najechali wczoraj że jestem taki zły że poddaje złe zachowanie denkowi itd do tego haki mnie zwyzywał od dzieci. ale jednak to ja jestem starszy. |
_________________ ,,Urodzony By Przegrać Żyje By Wygrać''
https://www.youtube.com/watch?v=SH6ZUOTtrAA
 |
|
|
|
 |
Kasistar_
Marchewka

|
|
|
|
Tak, Wojowniczek. Mniej-więcej została mi taka liczba.
Poważnie? Serio? 10s bz i 30bd to jest tak ogromna liczba, że od razu należy mi to zabierać?
Proszę bardzo, drugi raz zbierać nie będę c: |
|
|
|
 |
MrPuddingPL
MrPuddingPL
|
|
|
|
Jak dla mnie Kasi nie kopiował. Pomoga wszystkim graczom zreszta mi tez pomógł. :). Ode mnie to tyle
Edit: Poza tym on nawet nie grał na serwerze kiedy była afera z kopiowaniem |
_________________ Padłeś?
Powstań! |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Czy to kopiowane, czy nie pewnie można sprawdzić, więc wystarczy, że zyczu się tym zajmie i po sprawie. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
|
|
|
coś mi nie pasuję
kasistar grasz od denominacji tylko 9 dni (od czasu tw pierwszego postu od tej denominacji) złoto powinno zamienić się na samorodki a sztabki i samorodki zniknąć a bd zamienić się na dirt
http://forum.pokecraft.pl/viewtopic.php?t=7523
więc ja uważam że to było kopiowane (nie mówię że przez cb, ale było) |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Patryk ale spójrz na to z innej strony. Po denominacji ludzie mogli kupić bd np z sms shopu, wygrać w eventach, a denominacja była już dawno, więc aby się do takiego zarobku dorobić ludzie już by raczej dali radę. A z bz maly problem, zabijasz poki i idziesz zamieniac na sztabki. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
| adiii tak lecz on gra ok. 9-12 dni tego tak szybko zdobyć się nie da. a wgl mnie raczej w sms nie kupił tego :) mam też ss gdzie mówi że ma od yiana i denominacja tego nie dosięgnęła to tak czy siak musi oddać :) ss jest troszkę wyżej |
_________________ ,,Urodzony By Przegrać Żyje By Wygrać''
https://www.youtube.com/watch?v=SH6ZUOTtrAA
 |
|
|
|
 |
Kasistar_
Marchewka

|
|
|
|
Ale ludzie omfg... wróciłem do gry po 1,5 ROCZNEJ PRZERWIE zaglądam do skrzynek, a tu co?
Moje stare przedmioty, BZ, BD i kij wie co jeszcze. Mam może jeszcze dostać bana, że tego nie zgłosiłem? Że przemyciłem itemy jak mnie nie było? Ludzie, bądźcie poważni. Zresztą NIC, KOMPLETNIE NIC nie wiedziałem o denominacji. Człowiek po ludzku chcę pograć, a oskarżają go, że ma kopiowane przedmioty sprzed 1,5 roku. |
|
|
|
 |
|
|