czytając forum skapnąłem się że napisałem kilka dobrych sugestii, które zostały opuszczone i miały być rozstrzygnięte
1.http://forum.pokecraft.pl/viewtopic.php?t=7090
2.http://forum.pokecraft.pl/viewtopic.php?t=4874 chodzi mi o punkt 2 i 3
3. nie znalazłem ale to był mój pomysł tzw. listonosz poków czyli ktoś rzadko wbija i druga osoba tak samo i daje poki do listonosza a ta 2 osoba je dostaje gdy wbije na serv wiem że mogłoby się to przyczynić do multi kont ale można by było użyć pomysłu nr 1
edit#. 4. teraz wpadłem na jeszcze jeden bardzo dobry pomysł. Mianowicie: można zrobić pokoje np.100(tyle chyba wystarczy każdy musi być taki sam)oczywiście ten pokój dzieli się na 2 pomieszczenia. po jednej stronie stoi gościu A a po 2 stronie gościu B. A daję np poka i jakaś maszyna przetrzymuje tego poka a B daje itemki i maszyna także przetrzymuje te ity i gdy obydwaj gracze zatwierdzą transakcje to A dostaje ity B dostaje poka jeśli ma A lub B pełny komp lub eq to wtedy gdy usunie się jakiegoś poka lub wyrzuci coś z eq można napisać /odbierz. pokoje dostępne sprawdza się /pokoje a żeby wybrać pokój piszę się /pokoj (numer) w ten sposób można by było unikać kradzieży w 98%.
Pomysł z maszyną przetrzymującą jest dobry ale nie możliwy do zrobienia. Zyczu nie będzie ingerować w kod modu.
Listonosz poków... tak nie bardzo powierzać poki jednej osobie później zamieszanie czy to ten pok czy inny. Oskarżenia by padały że ktoś podmienił pokemona, że złoto zabrał.
kiri to pisze:
w punkcie 1. moim zdaniem liderami powinny być osoby mające trochę dłuższy staż bo większość kandydatów ma kupione poki za aferę z dyniami nikt o nim nic nie wie ta osoba zostaje lidem i kilka dni później ma dq (barson raxa i kilku innych) to też powstrzymało by tak zwane multi konta
w punkcie 2.
2. dorobić mini gierkę igrzyska śmierci
3. dać niektóre słabsze tm'y do sklepu dla graczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum