Wysłany: 11 Październik 2015 Problem Z Modem Pixelmon ??
W Związku z tym że było już dużo skarg na znikające balle ,cukierki ,apricorny ,water stone , skamieliny itp z tego co wiem są to itemy z modu Pixelmon więc to może w nim tkwi problem bo gdy probowalem sprawdzic czy te itemy tez znikna ale na deskach to wszystko bylo w porzadku ... ponieważ niektórzy boją sie nawet dotykac tych itemow zeby im nie znikly wydaje mi sie ze wiele wiecej graczy z poza forum ale z servera mieli taki błąd lecz nie mają konta na forum lub nie wiedzieli oco chodzi Prosiłbym o naprawienie błędu a przynajmniej sprawdzenie co to za bląd ...
Kto Za naprawieniem Błędu ? Kto sie pod tym tematem podpisze ?
nic nie znika. 2 dni temu był backup związany z błedem moda, więc wróciły do Was poki / itemki z dnia poprzedniego. Problem został naprawiony, a jak komuś coś znika po dotknięciu, niech to udowodni - film lub proszę zawołać mnie i mi to pokazać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum