Zamknięty przez: admin 26 Październik 2015 |
Znikające itemki |
| Autor |
Wiadomość |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
Wysłany: 10 Październik 2015 Znikające itemki
|
|
|
Witam . więc tak zacznijmy od początku byłem na wyprawie po fossile i gdy wróciłem poszedłem oczyscic je razem z kolezanka ..nick: ( Nina14 potwierdzi wszystko poniewaz udostepnialem jej ekran na skype przez 1-2godziny jakos ) mialem ich kilka i gdy chcialem rozdzielic jednego od pozostalych to reszta tego rodzaju zniknela i tak sie dzialo z pozostalmi fossilami ( na ss bedzie pokazane co mi zniklo )to samo pozniej stalo sie z apricornami (ktorych nie chce odzyskiwac) oraz u mojej kolezanki z 16 water stone'ami (do ktorych niestety nie mam ss ) myśle ze blad tkwi w modzie Pixelmon poniewaz z itemami normalnymi tak sie nie dzieje. to samo dzialo sie u kilku innych graczy np http://forum.pokecraft.pl/viewtopic.php?t=7865 . prosiłbym o odzyskanie itemów a przynajmniej skamielin i water stone'ów . lecz do skamielin mam ss bo robilem na wypadek gdy by byl backup bo byl dzien wczesniej i tez stracilem skamieliny ale niestety do water stone'ów nie mam dowodow bo stalo sie to gdy szykowalem skrzynki do wojen magazynowych, lecz tez chcialbym je odzyskac , jesli bedzie to potrzebne to nagram filmik powtarzajacy tą scenke ale na jakiś slabych itach
po za tym wołalem kilka razy krelona zeby rozwiazal ten problem to on skierowal mnie tu
zalaczam ss na pierwszym ss pokazane jest jak jeszcze jestem na wyprawie na drugim ss jak juz na dzialce i to bylo przed jak mi znikly a te dwa kolejne to po tym jak mi znikly 1 jak juzpolowe oczyscilem i podzielilem a tamte kilka co byly na poprzednich zdj znikly a na 2 juz wszystkie pozostale oczyszczone
gzgzgxfhdfhd.png
|
 |
| Plik ściągnięto 32 raz(y) 674.5 KB |
|
|
|
|
 |
Nina14!
nick w grze-Nina14

|
Wysłany: 10 Październik 2015
|
|
|
Dzieńdobrywieczorek :D ,
potwierdzam że to co się działo u Ziemniaczka z skamielinami i u mnie z WS to prawda,mam screeny które zaświadczają przynajmniej o tym,że podczas oczyszczania nie zabrałam Ziemniaczkowi żadnych skamielin (ani że on mi żadnych nie dawał).
http://imgur.com/LFYS5Br
na pierwszym zdjęciu widać skamieliny które zebrałam we wtorek;
powinno być ich więcej ale po backupie je straciłam,bo drugi raz skamieliny zbierałam wczoraj około 19;
na drugim screenie (to ten na dole,trochę nie pokolei ale cio tam) który miałam zamiar wysłać dzisiaj Ziemniaczkowi (i miał on być do powszechnego szpanu,no nie) widać te same skamieliny,przed oczyszczaniem.
Ostatni przedstawia te same skamieliny,tyle,że niektóre zostały już przeze mnie oczyszczone i jedna ożywiona. |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
Nina dołoczyłaś dzisiaj a może jest multi kontem ziemniaczka
Duzo osób tak robi by mieć potwierdzenie |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
Nina14!
nick w grze-Nina14

|
|
|
|
| dominik493 napisał/a: | Nina dołoczyłaś dzisiaj a może jest multi kontem ziemniaczka
Duzo osób tak robi by mieć potwierdzenie |
Dołączyłam dzisiaj bo o tym błędzie miałam i tak napisać sama wcześniej,ale Ziemniaczki to czasami jest uparciuch XD
Zresztą czy samą autentycznością mojego istnienia nie jest to,że gadałam z Ziemniaczkiem i regularnie gram?
Pozatym gramy na zupełnie innym IP,a myślę,że to da się sprawdzić i potwierdzić.
A jak nie dowierzasz że jestem to możesz nawet pogadać ze mną i z ziemniaczkiem na konferencji na Skype... |
|
|
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
|
|
|
Dominiku nie bądź taki podejrzliwy
Zobacz kiedy jest napisany post a kiedy dołączyła Nina14, to ponad godzina różnicy.
Mi nic nie zniknęło bo mnie wtedy na serwie nie było :d
Itemy powinny być MOIM ZDANIEM oddane ;p.
(Na czerwono napisałem ,,moim zdaniem'' ponieważ niektóre osoby sądzą że zachowuje się jak admin) |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
GMBoskiViper
|
|
|
|