Zamknięty przez: admin 24 Wrzesień 2015 |
oszukanie podczas tradu... |
| Autor |
Wiadomość |
lubieflaki
flaczek

Wiek: 31 Dołączył: 29 Sie 2015 Posty: 162 Skąd: pochodzenie_nieznane
|
Wysłany: 23 Wrzesień 2015 oszukanie podczas tradu...
|
|
|
gracz o nicku ganjio miał mi dać mew za 10ck ja mu dałem 10ck (z moich 20ck kupionych sklep i za sellniętego charizarda) on mi nie dał mew +chciał mnie oszukać dając mi zoroarka szybko zmieniając ale taki głupi nie jestem dowód ss (sprawdzicie mi całego pc żeby nie było że go mam czy coś) dodam że mew było niebieski(czyli sh) ale mi obojętne czy sh czy nie sh mi da bo mi to różnicy nie robi)
Nick Oszusta: ganjio
Dowód ss: http://screenshot.sh/n7XDBEQojOKX6 i http://screenshot.sh/oAcKF2yNtduDQ
PS. napisze do niego jak bd na serwie że ma mi dać mew i jak nie da wtedy poprosze o bana i danie mi mew...(oczywiście z jego boxa bo mew to ma niby ,,70% ivs,,) |
_________________ Pieniądze Szczęścia Nie Dają... Dopiero Za Pieniadzę Kupisz Szczęście
 |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
Wysłany: 23 Wrzesień 2015
|
|
|
| Flaczek, strażnik Pokecrafta xd |
|
|
|
 |
dinostorm
Rocky

Wiek: 109 Dołączył: 15 Mar 2015 Posty: 380 Skąd: Ze smutku :(
|
|
|
|
Zawsze poproś o przypilnowanie kogoś o wymianę to 1
2. Jezeli przeoczylem ze poprosiles to sory
3. Nie spamuj na chacie(taki mini spamik) |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Rock.
,,Wielkość człowieka nie jest uwarunkowana tym, jak wiele bogactwa on nabywa, lecz tym, jak bardzo jest uczciwy i zdolny do wywierania dobrego wpływu na innych ludzi" ~ Bob Marley
 |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Nikt ci nie da mew bo gość zwyczajnie go nie posiada, tylko zabierze mu twoje cukierki(o ile ich już nie wydał). Ban się należy. |
|
 |
lubieflaki
flaczek

|
|
|
|
| hmm jedyny kto pisał to ja i on bo tylko my byliśmy a jak maiłem prosić o pilnowanie jakiś randomów to nie dzięki... |
_________________ Pieniądze Szczęścia Nie Dają... Dopiero Za Pieniadzę Kupisz Szczęście
 |
|
|
|
 |
minner200pl
Lider sali Grass

|
|
|
|
| Ja jestem za oddaniem flaczkowi ck i zbanowaniem tego gracza bo to nie jedyna skarga na niego |
_________________ Lider sali Grass od 30.09.15 do .... sam nie wiem kiedy XD
 |
|
|
|
 |
lubieflaki
flaczek

|
|
|
|
| hmm on miał dostać wcześniej bana już i miał niby nie oszukać nwm czy to widać na ss bo mi się nie chce patrzeć i ja bym wolał jednak mew... bo ck to sobię kupię znowu |
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |