wymieniałem się gligar za kabutops zatwierdziłem on też wymiana i zamiast gligara zniknoł mi gliscor 100lvl co to ma być ??? wiem że kogoś podobnie oszukał na sh dragonite 100lvl bo raz czytałem chat i ktoś pisał do admina... więc jest teraz więcej niż jedna osoba może kogoś jeszcze w ten sposób oszukał piszcie w komie ktoś to widział ale niezbyt patrzałem kto(jakiś LD i licze na odzyskanie mojego Gliscora mogę mu oddać tego kabutops ale chcem odzyskać gliscora)
PS..jego nick darek2009
_________________ Pieniądze Szczęścia Nie Dają... Dopiero Za Pieniadzę Kupisz Szczęście
Ostatnio zmieniony przez lubieflaki 15 Wrzesień 2015, w całości zmieniany 1 raz
_________________ ,,Łza potrafi być sucha jak piasek pustyni, palić jak ogień, być zimna jak lód, sprawiając ból, ale potrafi także dać ukojenie i radość."
poprosiłem grzecznie to się wylogował.... odrazu po wymianie odrazu wyszedł i on tak oszukał z tego co wiem innego ziomka(ten ziomuś pisał ale nicku nie pamiętam jak tu jest niech się zgłosi) na sh dragonite bo ziomek pisał na chacie ale admini(lotosik) go nie słuchali
_________________ Pieniądze Szczęścia Nie Dają... Dopiero Za Pieniadzę Kupisz Szczęście
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum